Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ludi komsija tukao olimpijca pred decom zbog "buke"  (Pročitano 26418 puta)
Hronicar svakodnevice

Eat this

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 842
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 
uuuu šta ti reklaaaaaa... ponesi kameru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Imam telefon sa kamericom.. Smile

Mada, ja licno preferiram tucu u zeleu i blatu, tako da ne bih da rizikujem i unistim telefon zbog gluposti... Smile
« Poslednja izmena: 06. Apr 2012, 14:54:53 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Vid'o sam po štapu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 467
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Inace koliko sam ja ukapirao, olimpijac je ranije ziveo u toj zgradi, a sada svoj stan iznajmljuje nekim studentima.
Ti studenti su ocigledno cesto pravili buku i ovaj kustos im je cak zvao komunalnu par puta.
Predpostavljam da su se studenti bunili olimpijcu i da je ovaj zbog toga izrezirao ceo ovaj dogadjaj.
Sad treba postaviti par pitanja olimpijcu, prvo zasto je doveo dete da se dere ispod prozora zgrade u kojoj ne zivi i drugo kako je mogao da iskoristi svoje dete na ovakav nacin?

Da, tu si u pravu. Deca će mu odsad biti poznata, sem po tome što joj je otac zaslužan sportista naše države, nego i po medijskoj pažnji zahvaljujući youtube snimku, koji su roditelji sami tamo okačili ( otac se tu "vadi" na majku Smile). Naknadna pamet i objašnjenja su tu kod dece sasvim nedovoljna. Ali ne bi trebali mi tu lažno da morališemo, pošto svaki roditelj sigurno želi najbolje svojoj deci

PS
Setih se samo jedne stare izreke (Da l' je tačna?)
“Decu tucite samo ako primetite da počinju da liče na vas”- čika Duško Radović
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Vid'o sam po štapu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 467
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Citat
Некако имам утисак да се мењаш и то не на боље ... да сам Такс сумњао би на шејпшифтере, овако ми само некако жао ...

realno, mi se ne poznajemo, slozices se, jer da bi o nekome donosio zakljucke da se menja i to jos na gore, trebalo bi da ga poznajes iz perioda "pre" i perioda "posle"  Smile

bice da razvijas svoje misljenje o meni na neke druge nacine.. jer se moji stavovi o svetu oko mene nisu menjali jako dugo, kao ni misljenja koja zastupam na forumu.. ja sam uvek ista i uvek sam imala neke stavove koji su potpuno odudarali od globalnog utiska  Smile

a glede teme.. tip jeste ljigav i to sam rekla, ali da je koristio mozak - jeste, ne u smislu da je mnogo inteligentan i strasno domisljat, nego u smislu da je verovatno upoznao dovoljno svog "protivnika" iz predjasnih iskustava i susreta sa njim i da je znao tacno kako treba da odigra scenu da ovaj zagrize mamac i zavrsi na sudu. To sam takodje jednom vec objasnila, jer sam se prvi put lose izrazila i ispalo je da mislim za olimpijca da je neverovatno inteligentan clan SANU i duhovni guru i mocan manipulator sa IQ 200  ...

Uopste nisam ulazila u to ko je u pravu i sta mi vise bode oci.. nego sam se osvrnula na to da su svi koji su se ovde javili imali utisak da je lik picka koju treba polomiti od batina jer otvoreno provocira.. a i to sto sam napisala napisala sam veoma kriticki iz jednog ugla posmatraca, vise u formi pitanja, jer mi nije bilo jasno zasto na to tako gledate, obzirom da sam ja zensko i nemam iste poglede na fizicka raazracunavanja i ne znam kako na vas muskarce utice kada se neko ovako ponasa, a kako na vas utice kada se neko ponasa poput ovog kustosa. Ako malo bolje pogledas i procitas moje postove na temi, videces dakle da se nisam stavila ni na jednu stranu, vec sam rekla da mogu da razumem njegov postupak i da bih ja verovatno slicno uradila obzirom da sam zensko i da nisam napravljena za fizicki obracun, a ako zelim da nekome dovoljno napakostim, sto je ovaj ocigledno zeleo. Dakle moj post je bio vise zapazanje i pitanje upuceno vama, koji ste svi odreagovali na jedan nacin i Shone je tu neke stvari veoma logicno razlozio i objasnio, sad ja ne moram da se slazem, ali mogu mnoge stvari da razumem.

Smile

Ovaj tvoj post je sasvim drugačiji, tolerantniji, i najbitnije, nekako korektivniji od izvornog. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Мунка ... можда и јесам бангаво написао тај део који си цитирала, ал и ти си бангаво ишчупала део реченице у којој два пута спомињем твоје постове о којима причам ... савршено сам свестан да се не знамо и написано се односило само на твоја списанија ... и мој утисак око истих. Најискреније.

своје мишљење о теби и било коме овде, ван оног што пишу ... остављам за себе. Одувек.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Eat this

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 842
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 
Odlično, jedan lep primer kulturne replike, prosto mogu da stvorim sliku nalickanog čoveka u odelcetu koji čita svoje sapštenje uzimajući gutalj negazirane vode pre početka čitanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
сваком према заслузи ... она заслужује културне одговоре. Са тобом рецимо, колико ме памћење служи нисам био нимало културан на пар тема  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Vid'o sam po štapu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 467
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
Da  Smile
Izvini moja greška. ja uputio prvi post a kad sa posle nekog vremena uputio i drugi kaže mi da pročitam već neke komentare pre moga, kad ono ispade da idu jedan za drugim moji postovi, a ja ne pogledah.
Ponovo izvinjenje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Eat this

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 842
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 
To: Zmajchek

Ne znam zaista, nemam taj temeljan pristup, ali ovde već naziremo i virtuelnog viteza u konturama. Strog, ali pravedan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.