Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ludi komsija tukao olimpijca pred decom zbog "buke"  (Pročitano 26396 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
LG Nexus 5
Ne, sigurno je ti imas. Pocni da komentarises po malo i vest posto ti je svaki post na ovoj temi klasicno lupetanje i podjebavanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Izrezirano. Sasvim slucajno se pominju "zuti" bas kad je predizborna kampanja.

- Јеси наместио са овим твојим педерима жутим?
- Ништа нисам наместио... (па накнадна реакција олимпијца на ово око "жутих педера") - Јеси то рекао?
- Јесам.
- Јесу педери?
- Жути педери, него шта...
- Шта сам ја? Шта сам ја? Жути?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Nokia 6630, valjda
pa chovek je pitao da li je zuti, u deo o pederluku nije ulazio u raspravu...  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Citat
Некако имам утисак да се мењаш и то не на боље ... да сам Такс сумњао би на шејпшифтере, овако ми само некако жао ...

realno, mi se ne poznajemo, slozices se, jer da bi o nekome donosio zakljucke da se menja i to jos na gore, trebalo bi da ga poznajes iz perioda "pre" i perioda "posle"  Smile

bice da razvijas svoje misljenje o meni na neke druge nacine.. jer se moji stavovi o svetu oko mene nisu menjali jako dugo, kao ni misljenja koja zastupam na forumu.. ja sam uvek ista i uvek sam imala neke stavove koji su potpuno odudarali od globalnog utiska  Smile

a glede teme.. tip jeste ljigav i to sam rekla, ali da je koristio mozak - jeste, ne u smislu da je mnogo inteligentan i strasno domisljat, nego u smislu da je verovatno upoznao dovoljno svog "protivnika" iz predjasnih iskustava i susreta sa njim i da je znao tacno kako treba da odigra scenu da ovaj zagrize mamac i zavrsi na sudu. To sam takodje jednom vec objasnila, jer sam se prvi put lose izrazila i ispalo je da mislim za olimpijca da je neverovatno inteligentan clan SANU i duhovni guru i mocan manipulator sa IQ 200  ...

Uopste nisam ulazila u to ko je u pravu i sta mi vise bode oci.. nego sam se osvrnula na to da su svi koji su se ovde javili imali utisak da je lik picka koju treba polomiti od batina jer otvoreno provocira.. a i to sto sam napisala napisala sam veoma kriticki iz jednog ugla posmatraca, vise u formi pitanja, jer mi nije bilo jasno zasto na to tako gledate, obzirom da sam ja zensko i nemam iste poglede na fizicka raazracunavanja i ne znam kako na vas muskarce utice kada se neko ovako ponasa, a kako na vas utice kada se neko ponasa poput ovog kustosa. Ako malo bolje pogledas i procitas moje postove na temi, videces dakle da se nisam stavila ni na jednu stranu, vec sam rekla da mogu da razumem njegov postupak i da bih ja verovatno slicno uradila obzirom da sam zensko i da nisam napravljena za fizicki obracun, a ako zelim da nekome dovoljno napakostim, sto je ovaj ocigledno zeleo. Dakle moj post je bio vise zapazanje i pitanje upuceno vama, koji ste svi odreagovali na jedan nacin i Shone je tu neke stvari veoma logicno razlozio i objasnio, sad ja ne moram da se slazem, ali mogu mnoge stvari da razumem.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Ma Munka, opusti se. T i ja se uvek potpuno razumemo iako smo nekad razlicitih stavova Smile Eto, sad u ovom zadnjem postu se, na primer, u potpunosti slazem s tobom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Citat
Evo i ja ću malo u svom fazonu, na početku klipa, kad se vidi da ova (duša me boli reći, ali) ne baš u vinklu devojčica juri onu mačku, a ćale joj viče ne, ne, da ne bi morao da kupuje novi bajs jer je krenula ka garaži, već govori sa kakvim ljudima imaš posla (posle ovoga će verovatno mala da navata mačku i da je prebije  )

Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Ovaj ispao glup što ga udario dok snimao.

Treba samo neko veče da ga sačeka u ulazu, pa da reše ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Eat this

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 842
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 
Jedan od najbizarnijih događaja koje sam video u poslednje vreme. Ako postoji neka nagrada tipa Bizzar2012, mogu odmah da je dodele, nema potrebe da čekaju kraj godine.
« Poslednja izmena: 06. Apr 2012, 14:35:00 od mkocovic79 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Citat
Evo i ja ću malo u svom fazonu, na početku klipa, kad se vidi da ova (duša me boli reći, ali) ne baš u vinklu devojčica juri onu mačku, a ćale joj viče ne, ne, da ne bi morao da kupuje novi bajs jer je krenula ka garaži, već govori sa kakvim ljudima imaš posla (posle ovoga će verovatno mala da navata mačku i da je prebije  )

Smile

Dobro, Anea, ovo si najavila onim "duhovitim postom" na prethodnoj strani

Kriva je devojcica jer je vozila bicikl... tako je najlakse...
pa pošto ti nisam odgovorila, rešila si da budeš direktnija Smile
ako mi umesto smajlija postaviš pitanje, možda ti i odgovorim 

al ok, zamerila sam ti se malo ovih dana na forumu, očekivala sam neku sačekušu, onako ženski  Smile
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Zamerila?  Smile

O, jebem mu misa... sad sam i u svadjama za koje ne znam da se vode sa mnom...  Smile

Ne, nisi se zamerila... iskreno da ti kazem, videla sam da si na temi o Dverima i to je to.. tvoje postove nisam citala... citava ta prica je dogmatika...

Tako da sto se toga tice... nemoj tripovati... Ako si mi jos negde nesto porucila, moram da priznam da nisam primetila.. Smiley

Sto se ovoga tice... tu recenicu da je devojcica kriva... napisala sam na drugoj i trecoj strani... i ponovila... zato sto mislim da je na kraju to neki zakljucak... dete je krivo sto vozi bicikl..

Ovaj smajli koji se cudi je jer mi je glupo da neko za dete kaze da nije pod vinklom jer macku juri biciklom.. ako uopste juri macku biciklom...
Kao da nikada nisi bila dete... kao da deca ne rade takve stvari... jure macke, igraju se sa psima, deru se i skacu... zato su deca... Kasnije odrastu...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.