...."evo me stojim na mostu slobode u novom sadu,oko mene svet se radosno smeje,niko ne primecuje da hocu da skocim....da li da isturim prvo desnu ili levu nogu...".......
nisam stekla utisak da je sve bas toliko crno... uostalom, ovo je savetovaliste, svako pita sta ga zanima ili raspreda o necm sto mu je interesantno, pa ako mislis da nam trenutno nedostaju teme drugih profila i sadrazaja, slobodno otvori neku ... ili ovakve zaobilazi, kad ti vec tesko padaju
Mozesh da likujesh, mozesh da negodujesh, iznosim samo moje lichno mishljenje. Jako lepo sam jeo i dodje mi muka od ove teme, a stvarno mi se ne baca u nepovrat sva lepa hrana koju sam u sebe uneo oralnim putem u digestivni trakt!
Ti zelish da te mi oplakujemo, kao jadnu, depresivnu, jer nemash snage da ga ostavish. Momak je izrazito pametan nashao ovcu za shishanje! Pa ovce i jesu za to!, Neke chak i daju mleko. Iskorishcava svaku sitnicu koju si mu dozvolila, a koliko vidim to je sve.... Problema nema kad bi imala hrabrosti da mu kazesh goni se! Te rechi ne bole! Jel te bije? Da li te sakati, da li ti preti? Da sam na tvom mestu, odavno bih nashao 5 novih, da lechim rane, ali samo ako je toga svestan.
A za tvog "momka" or whatever he's called samo rechi pohvale i alal mu vera!
I koji mi ..... bi da udjem na temu lud i lud na psihologiji!
Srdachno tvoj,
vaterpolista, s.r.
P.S. za sve devojke sa ovim i slichnim problemima, javite se, ja chinim da vashi problemi odu puf, nestanu! Naturalno lecenje, placanje u keshu!
« Poslednja izmena: 24. Jan 2008, 23:59:50 od vaterpolista »
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.