Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 16:43:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: LSD dobar u lečenju depresije?  (Pročitano 31795 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Citat
A sto ljudi prave oruzje, pa se ubijaju, umesto da se samo jebu?
Oružije je simptom organizacije društva gde su resursi neravnomerno raspoređeni. Smej se, mrtav sam ozbiljan.
Citat
A sto satanisti vitlaju sa obezglavljenom kokoskom i piju krv?
Ahahaha. Nikad nisam upotrebio ovo, ali mislim da gledaš previše filmova.
Citat
Sto arapi mogu da imaju vise zena, a ja ne mogu? (mislim, mogu ali moram da krijem jednu od druge)
Što ne možeš? Zato što je protiv zakona? Mene zakon nije sprečio da radim mnoge druge stvari, snađi se, ili počni kampanju....

Citat
Postoji milion stvari koje ni meni nisu jasne al sta da se radi. Takav je i zakon. Iskreno, zabole me da jurisam na drzavu da legalizuje LSD ili da zabrani alkohol. Postoje mnogi drugi problemi, kao sto je nezaposlenost, male plate, nikakve penzije, nema nigde para, stigao mi racun za struju 5 iljada dinara, stedi se za more, razmislja se o pravljenju perverzija i tako to.
Zajebano je sve to, slažem se je. Da ne trubim ja, ovo nekog pametnijeg od mene.

Ko će da se bori protiv nečega što mu oduzima skoro svo slobodno vreme i energiju?

Ali iskreno, ja lično sam mnogo glasan jar je evo marihuana mnogo povećala kvalitet života sama od sebe.
"Ali meni ne treba dža-bu da bi meni život bio dobar". Dobro care, inferiorniji sam od tebe, buba koja ne zaslužuje da gmiže po tvom patosu, nego mogu ja sad da varim? Boli me iskreno tuki što vama ne treba, ja to ŽELIM!

Citat
Kad te cale skine sa kazana, jos ako budes imao srece da se zaposlis za fascinantnu platu od 30 iljada dinara, poceces vrlo brzo da menjas filozofske misli poput: "sta je starije, kokoska il jaje?"
Ti to tako spuštas sve ljude sa kojima pričaš?

edit: zaboravio sam na ovo
Citat
Nego reci ti meni, ovako iskreno, sami smo na temi sada, jesi li probao ti onaj lidokain?
Da ti kažem, pa da me prijaviš, i sve ono "sam prizno", a?  Smile Jesam, ali samo pola sličice, imali 4 komada i podelio sa studentima filozofima.
« Poslednja izmena: 24. Maj 2011, 19:47:14 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Citat
A sto ljudi prave oruzje, pa se ubijaju, umesto da se samo jebu?
Oružije je simptom organizacije društva gde su resursi neravnomerno raspoređeni. Smej se, mrtav sam ozbiljan.

Sta ce nam organizacija? Ja sam protiv nje. Ovako mozemo do sutra.

Citat
Citat
A sto satanisti vitlaju sa obezglavljenom kokoskom i piju krv?
Ahahaha. Nikad nisam upotrebio ovo, ali mislim da gledaš previše filmova.

Nope, mnogo sam jednostavniji nego sto mislis. To ja iz ove pesme ukro:

Citat
Citat
Kad te cale skine sa kazana, jos ako budes imao srece da se zaposlis za fascinantnu platu od 30 iljada dinara, poceces vrlo brzo da menjas filozofske misli poput: "sta je starije, kokoska il jaje?"
Ti to tako spuštas sve ljude sa kojima pričaš?

A jbg, ti ovo dozivljavas kao spustanje, ja bi ga nazvao prostijom, laickom deskripcijom.

Citat
Citat
Nego reci ti meni, ovako iskreno, sami smo na temi sada, jesi li probao ti onaj lidokain?
Da ti kažem, pa da me prijaviš, i sve ono "sam prizno", a?  Smile Jesam, ali samo pola sličice, imali 4 komada i podelio sa studentima filozofima.

E jebem mu misa, opet nesporazum... Mislio sam na ovo:

http://forum.burek.com/lsd-dobar-u-lecenju-depresije-t541270.msg9530303.html#msg9530303

Ako se odlucis da isprobas ovo, prvi put je najjace, samo obavezno kupi pola kile limuna i bar 1-2 kutije caja od kamilice.
« Poslednja izmena: 24. Maj 2011, 19:59:32 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Aha, ja video prvo slovo l i zajebo sam se. Ne nisam ja to ni iz bliza video.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Pa kazem ti, sasvim je legalno, ima ga u apotekama. Ali obavezno limun i kamilicu duzmes ako se odlucis za ovo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ok... iskreno me ne interesuje anestezija. Mislim da li pod uticajem njega moje srca svira bas liniju, dok zvuci Primusa pršte kroz moje vene, a ja u međuvremenu pokušavam da izbrojim sve boje na licu moje devojke i pokušavam da joj objasnim da smo iz iste kosmičke pičke, ali mi pažnju skreće bujica zelenog lišća koja kao cunami nosi sve pred sobom ispred mog stana?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 1800
Ok... iskreno me ne interesuje anestezija. Mislim da li pod uticajem njega moje srca svira bas liniju, dok zvuci Primusa pršte kroz moje vene, a ja u međuvremenu pokušavam da izbrojim sve boje na licu moje devojke i pokušavam da joj objasnim da smo iz iste kosmičke pičke, ali mi pažnju skreće bujica zelenog lišća koja kao cunami nosi sve pred sobom ispred mog stana?

Pass that shit over here.
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Kosmicka picka  Smile Smile Smile SJAJNO, to moram da zapamtim!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
BobaK, Cvijo...

svako vidi ono što hoće da vidi Smile

Džaba smo krečili Smile
IP sačuvana
social share
Jedina nagrada vrline je vrlina, jedini način da imaš prijatelja je biti prijatelj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
Citat
Džaba smo krečili

pa nije valjda da lozis vatru... Smile na ovako prijatnoj temperaturi...
sigurno ti dimnjak ne vuce dobro ili  negdje "pusta"...pa ti zacadilo... Smile
ubaci jedan lsd u dimnjak..pa ces vidjeti kako dim "sune" kroz njega...
a mozes i ti da zveknes jedan lesi...nece se to na tebi uopste primijetiti... Smile
a sem toga vjerovatno ces bolje da okrecis...sta god krecio... Smile

Citat
Kosmicka picka     SJAJNO, to moram da zapamtim!

jest ova trollerrina nevaspitana  Smile
« Poslednja izmena: 26. Maj 2011, 06:35:37 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
     Zdravo svima!
    Na pocetku bih rekao da niti jedna droga, odnosno psihoaktivna supstanca ne izaziva zavisnost sama od sebe, dakle ne postoji takva supstanca! Ono sto je zanimljivo kod svih pojedinacnih slucajeva zavisnosti je da i pored svega, pored svih problema koje zavisnost nosi sa sobom: gubitka porodice, prijatelja, ekonomskog propadanja, gubitka zdravlja, odavanja kriminalu, gubitka dostojanstva i citavog niza negativnog, zavisnik i dalje ostaje na svom putu, koji je cesto bez povratka.  Pitanje je: zasto!? Dakle, zasto i pored svega ljudi nastavljaju sa koriscenjem droge, sta je to sto je cini tako vaznom u njihovim zivotima? Da bi se razumela zavisnost, neophodno je razumeti sta je to sto droga predstavlja u njihovim zivotima? Da li pored svih negativnih posledica postoji i nesto pozitivno?

Opijati.  U ovu grupu ubrajamo najsire vrste droga, svima poznati heroin, morfijum ili pak vestacki stvorene supstance.  Ove supstance su jos poznate i kao "ublazivaci bola".  Ne samo da ubiju fizicku bol, vec i emocionalnu.  Istrazivanja pokazuju da skener mozga pokaizuje istu aktivnost na mozgu za fizicku i emotivnu bol.  To znaci da je centar za bol u mozgu na istom mestu, ne bih ulazio u detalje ovaj put, kako za fizicku tako i za emotivnu bol, dakle ne moze se posmatrati fizicka bol nezavisno od emotivne-psihicke.  Pitanje koje treba postaviti je: "Zasto bol, a ne-zasto zavisnost?"

99,9% narkomana i ovisnika o opijatima su bili zrtve zlostavljanja u detinjstvu fizickog, emotivnog, seksualnog, bez izuzetka.

Za sada toliko, nadam se da ce ovo nekom koristiti.  Ima dosta toga da se pise na ovu temu o ljudima koji su izgubili sve, uglavnom ne svojom krivicom.  Izlaz je u razumevanju problema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 16:43:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.