Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 19:42:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: LSD dobar u lečenju depresije?  (Pročitano 31831 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
Citat
čak i ako se posmatraju iste količine.
Ovo mozes samo da kazes ako si licno koristio obe droge. Alkohol vise steti telu, a LSD psihi. Tako nenormalno korisnjenje i jednog i drugog moze dovesti do katastrofalnih posledica, ali telo usled uzimanja LSD-ja moze ostati isto. Sto se ne moze reci za alkohol koji coveka pretvara ljusturu.

Aha... po toj logici ja mogu da kažem da je pištolj smrtonosno oružje samo ako se upucam u glavu, ili upucam nekog drugog? Smile

Apsolutna je neistina da alkohol više šteti telu od LSD-a Smile Alkohol uništi jetru. LSD uništava mozak. Nepovratno. Zauvek. Sjebava neurone i to je to. Ostanu samo dugmići Smile Ne razumem kako se to ne ubraja u oštećenje tela, ali ajd sad. Mnogo veća ljutštura ostane od budale na LSD-u, nego od budale na vinjaku.
IP sačuvana
social share
Jedina nagrada vrline je vrlina, jedini način da imaš prijatelja je biti prijatelj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Citat
Aha... po toj logici ja mogu da kažem da je pištolj smrtonosno oružje samo ako se upucam u glavu, ili upucam nekog drugog?

Ovaj primer ne moze da se poredi sa ovima posto ni LSD ni Alkohol ne mogu da te ubiju ako ih prvi put probas. Mogu, ali toga gotovo da nema. A iz pistolja...

Uostalom, ne mozes da se upucas u glavu svaki put kada to pozelis.

Citat
Apsolutna je neistina da alkohol više šteti telu od LSD-a  Alkohol uništi jetru. LSD uništava mozak. Nepovratno. Zauvek.

I opet, ti ne citas ono sto ja pisem. Vec sam napisao jedno 10000000x do sada, ali napisacu ponovo. govorio sam o kolicini uzimanja.

Da ti objasnim, posto ti ocigledno ne mozes da skapiras:

Naravno da je alkohol manje stetan od LSD-ja kada se gleda koliko puta jedan covek moze uzeti LSD a koliko puta moze da se napije.

Imas ljudi koji piju na primer svaki vikend, a probali su LSD jednom u zivotu. Iz ovog primera mozes da zakljucis da je alkohol stetniji, jer se vise uzima.

A kada bi se neko jednom u zivotu napio, a svakog vikenda gutao LSD, to bi bila druga prica. Sigurno bi poludeo.

Takodje, znam barem jedno 10 ljudi koji su jednom do sada uzeli LSD. Nista im ne fali, normalno zive, rade svoj posao, sve je normalno.

A takodje znam ljude koji piju litar rakije na dan. Ti ljudi stalno sede ispred Dragstora i non - stop su pijani, ostavljeni od strane, zene, dece.

Tu znaci moraju biti i oni koji su LSD uzimali vise puta u zivotu, kako bi se reklo u nenormalnim kolicinama.

Takve ljude mozes videti na ulici kako pricaju o nevidljvim kockama, kvantoj fizici i o tome kako planiraju da naprave nova kola BMW-a.

A ako uporedim sve ove, gledajuci ovako samo po kraju, najvise ima pijanih matoraca koji nisu ni zasta.

A kada pogledas celu Srbiju, videces da ima vise pijanaca koji se raspadaju od alkohola nego ljudi koji su probali LSD jednom ili vise puta u zivotu.

Stoga je alkohol stetniji.

IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
Kapiram ja šta ti hoćeš da kažeš... ali kada bi dozvolio slobodnu prodaju LSD-a na svakoj trafici, i to za 100 dinara, pored neke brlje... za pola godine bi imao katastrofalne rezultate. Nije to samo do droge, već do njene dostupnosti. Ne može svako da nabavi LSD za 5 minuta, pa se onda to ni ne pojavljuje masovno. Da može... ala bi bilo veselo Smile S druge strane, na svakom ćošku možeš za male pare da nabaviš neki alkohol - a ljudi ko ljudi, samo im daj priliku, i oni se unište očas posla.

E sad, kada bi neko mogao da garantuje zdrav razum pojedinca, ne bi bio nikakav problem probati LSD. Ne bi bio problem onda probati nijednu drogu - ni heroin, ni kokain, niti bilo šta slično ne nanose štetu posle jedne konzumacije. Ali, zdrav razum i čvrst karakter se ne javljaju tako često, 99% ljudi neće znati da stane. Kod alkohola, imaš vremena da staneš jednom kada kreneš - a većina kada krene, nikad ne stane. Kod LSD-a, to vreme je mnogo kraće.
« Poslednja izmena: 10. Maj 2011, 01:50:17 od mslavko82 »
IP sačuvana
social share
Jedina nagrada vrline je vrlina, jedini način da imaš prijatelja je biti prijatelj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Citat
Kapiram ja šta ti hoćeš da kažeš... ali kada bi dozvolio slobodnu prodaju LSD-a na svakoj trafici, i to za 100 dinara, pored neke brlje... za pola godine bi imao katastrofalne rezultate. Nije to samo do droge, već do njene dostupnosti. Ne može svako da nabavi LSD za 5 minuta, pa se onda to ni ne pojavljuje masovno. Da može... ala bi bilo veselo  S druge strane, na svakom ćošku možeš za male pare da nabaviš neki alkohol - a ljudi ko ljudi, samo im daj priliku, i oni se unište očas posla.

To je to matori. Smile

Citat
E sad, kada bi neko mogao da garantuje zdrav razum pojedinca, ne bi bio nikakav problem probati LSD. Ne bi bio problem onda probati nijednu drogu - ni heroin, ni kokain, niti bilo šta slično ne nanose štetu posle jedne konzumacije. Ali, zdrav razum i čvrst karakter se ne javljaju tako često, 99% ljudi neće znati da stane. Kod alkohola, imaš vremena da staneš jednom kada kreneš - a većina kada krene, nikad ne stane. Kod LSD-a, to vreme je mnogo kraće.

Ovo je istina, ali takvih ljudi gotovo da i nema.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Citat
Pa dobro, gde si ti..što ne navratiš...propustila si konstruktivnu akademsku raspravu.

Bas steta sto se jedan akademski gradjanin - poput tebe... nije dublje ukljucio u raspravu o temi o kojoj inace ,
kao i vecina ucesnika - nemas pojma..
Niti su kad vidjeli lsd...niti znaju nekog ko ga je uzimao..
Ali eto...znaju da se s njim drogerasi drogiraju...a da pri tome uopste ne znaju...
koja populacija najcesce koristi ovu haluciogenu supstancu... Smile
Barem po policijskim statistikama...i zaplenjenim ovim materijama, u nasumicnim racijama sirom sveta...
 Smile a ta populacija veoma dobro zna sve o lsd-u...i o njegovoj stetnosti...
i cini mi se da njh zbog stepena njihove  obrazovanosti - nazivaju akademski gradjani...  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Kasnis samo 2 nedelje od poslednjeg posta, al sta je tu je.

E sad, na stranu sto LSD uzimaju samo intelektualne gromade, sta mislis, jel ovaj pijan ili je na nekoj sintetici il kiselini? I da li on ovakav moze da ugrozi nekome zivot u saobracaju?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
 Smile samo dvije...

ja ne rekoh da lsd uzimaju samo intelektualci...
nego da je najveci broj uzivaoca ove supstance... okarakterisano kao visoko obrazovana populacija... Smile
I nisam rekao da neko od njih ne moze da ubije nekoga...a niti sam rekao da treba da se uzima bilo kakva droga...
nego da je daleko manji broj smrtnosti od ove droge...bilo kako izazvan...
nego od alkohola...sto znas i ti kao i ja...

Ako znas a vjerujem da znas...da je najcesci broj udesa izazvan zbog neprilagodjene brzine i
voznje u alkoholisanom stanju...ljudi mnogo "bolje i lakse" savladavaju i podnose voznju...
pod sintetickim drogama - nego na alkoholu...
no ne bitno...i jedni i drugi su opasni za volanom...i potencijalne su ubice... Smile

Mislim da je ovaj  i na sintetici i na alkoholu i ko zna na cemu jos... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Smile samo dvije...

ja ne rekoh da lsd uzimaju samo intelektualci...
nego da je najveci broj uzivaoca ove supstance... okarakterisano kao visoko obrazovana populacija... Smile
I nisam rekao da neko od njih ne moze da ubije nekoga...a niti sam rekao da treba da se uzima bilo kakva droga...
nego da je daleko manji broj smrtnosti od ove droge...bilo kako izazvan...
nego od alkohola...sto znas i ti kao i ja...

Ako znas a vjerujem da znas...da je najcesci broj udesa izazvan zbog neprilagodjene brzine i
voznje u alkoholisanom stanju...ljudi mnogo "bolje i lakse" savladavaju i podnose voznju...
pod sintetickim drogama - nego na alkoholu...
no ne bitno...i jedni i drugi su opasni za volanom...i potencijalne su ubice... Smile

Mislim da je ovaj  i na sintetici i na alkoholu i ko zna na cemu jos... Smile

Sve ovo sto si rekao stoji, zaista je tako. Ali se tu zaboravlja jedna bitna cinjenica koju niko ili nece ili ne zeli da vidi. Alkohol je takav kakav jeste, odnosno ucestalija su ubistva, nesrece i slicno samo iz razloga sto se lako nabavlja, tj moze da se kupi bilo gde i da se konzumira jer je apsolutno legalan za punoletne osobe.

E ajde sada povuci paralelu i zamisli da se xer, LSD, dop, met mogu kupiti na svakom kiosku. Ili jos bolje, gde god mozes da kupis alkohol, mozes i ove pomenute skracenice. I mozes kupovati neograniceno.

To sto je nesto manje dostupno, ne znaci da je bolje ili zdravije. Kad god prodjes pored tvog maxija ili kakvog slicnog dragstora, uvek vidis par pjanaca koji sisaju pivsku flasu ili popularne unucice. Dostupno, legalno i boli ih uvo.

Omoguciti iste uslove, pa tek se onda moze praviti poredjenje stetnosti. Takodje je i umerenost bitan faktor. Ako ja svaki dan srucim litar piva i tako godinu dana, a ti svaki dan po osminu/cetvrtinu LSD-a, na tebe ce lsd ostaviti trajne posledice, dok ce za mene biti neke nade.

Meni je u celoj ovoj prici jednostavno glupo porediti LSD sa alkoholom, cigarama, spanacem, vaskama, kolerom, iz razloga sto su poredjenja krajnje nerelevantna. Svakako je mnogo veci broj umrlih od alkohola nego od LSD-a ali to uopste nije ispravan pokazatelj i to samo iz razloga dostupnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Nisam čitao celu temo, probao, ali mi skočio pritisak.

Sama da kažem ovo želim, pa makar ispao balvan.

Da, naduvan čovek moeže da ugrožava saobraćaj.

Da, čovek na kiselini ili pečurkama I TE KAKO ugrožava saobraćaj (pomislio bi možda da voziš enterprajz i to bez preterivanja)

Ali što je koj kurac onda alkohol legalan? Uvek se vraćamo na taj argument jer je srvarno dupli standard koji niko nikad nije objasnio. Ne može život bez rizika.

Takođe me interesuje, kad je prvi put pre 60 godina počela prohabicija, jel iko dobio da glasa? Pod Titom znam da nikog ni ne inznenađuje što nije narod pitan, ali ni u jednoj drugoj "demokratskoj" zemlji nije bilo glasanja. Jedino ikad glasanje je bilo skoro u Kaliforniji, ali samo oko prohabicije marihuane (izgubili su 48% prema 52%)
« Poslednja izmena: 24. Maj 2011, 19:28:00 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Ali što je koj kurac onda alkohol legalan? Uvek se vraćamo na taj argument jer je srvarno dupli standard koji niko nikad nije objasnio. Ne može život bez rizika.

A sto ljudi prave oruzje, pa se ubijaju, umesto da se samo jebu?
A sto satanisti vitlaju sa obezglavljenom kokoskom i piju krv?
Sto arapi mogu da imaju vise zena, a ja ne mogu? (mislim, mogu ali moram da krijem jednu od druge)

Postoji milion stvari koje ni meni nisu jasne al sta da se radi. Takav je i zakon. Iskreno, zabole me da jurisam na drzavu da legalizuje LSD ili da zabrani alkohol. Postoje mnogi drugi problemi, kao sto je nezaposlenost, male plate, nikakve penzije, nema nigde para, stigao mi racun za struju 5 iljada dinara, stedi se za more, razmislja se o pravljenju perverzija i tako to.

Kad te cale skine sa kazana, jos ako budes imao srece da se zaposlis za fascinantnu platu od 30 iljada dinara, poceces vrlo brzo da menjas filozofske misli poput: "sta je starije, kokoska il jaje?"

Wink

P.S.

Nego reci ti meni, ovako iskreno, sami smo na temi sada, jesi li probao ti onaj lidokain?
« Poslednja izmena: 24. Maj 2011, 19:33:39 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 19:42:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.