Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lončar dogovorio upotrebu kubanskih lekova u Srbiji  (Pročitano 18314 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 42.0.2311.111
jedno od poglavlja pridruzivanja podrazumeva proizvodnju iskljucivo lekova odobrenih od EU.. tako da bice zanimljivo videti te buduce poteze

inace kubanci izbacuju i vakcinu za carcinom pankreasa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Svi cemo umreti. Koga briga.

tacno... Smile

al' ja misim da bi svi ..pre nego umru..pre kubanske medicine trebali da probaju
nesto u cemu su kubanci mnogo jaki... Smile

od ruma posve ozdravis  Smile

ako to ne upali.. Smile onda tu ni medicina kubanska ne moze pomoci... Smile Smile Smile

Smile

to ti je ziva istina  Smile
 ja sam jednom bio posve bolestan..malaksao..glava me bolila..stomak me bolio..imao sam temperaturu...visoku...kasljo sam ko magarac... Smile

i popio sam flasu i po ruma... Smile

i nista me vise nije bolilo... Smile
temperetura se unormalila..prestao sam da kasljem..mogo sam i trcat... Smile
ali tek sutra - prekosutra... kad je rum malo ppopustio ...a dotada nisam mogo ni strajati  a kamol trcati . Smile

ali stvarno sam bio posve ozdravio..od ruma...  Smile

odtada kad god sam bolestan napijem se ruma i ozdravim... Smile

Smile
« Poslednja izmena: 28. Maj 2015, 01:27:34 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Sony xperia
 Stiže vakcina protiv raka!

Prema saznanjima "Večernjih novosti", dogovoreni svi detalji saradnje dveju zemalja na distribuciji kubanske vakcine u Srbiji.

Delegacija Ministarstva zdravlja Srbije vratila se u četvrtak sa Kube gde su, prema saznanjima "Večernjih novosti", dogovoreni svi detalji saradnje dveju zemalja na distribuciji kubanske vakcine u Srbiji. Ostalo je još samo da se definiše i potpiše međudržavni sporazum kojim će naša zemlja steći pravo da pusti u upotrebu vakcinu o kojoj se poslednjih godina priča u svetu kao o velikom proboju u borbi protiv kancera.

Sve će, planirano je, biti okončano u toku leta, pa je realno da primena vakcine počne s prvim danima jeseni.

Treba reći da je u ovom slučaju pojam vakcina neadekvatan, jer se vakcina daje preventivo, a u slučaju kubanskog leka "cimavaks egf" radi se o terapiji koja se primenjuje u poodmakloj fazi karcinoma pluća. Iskustva govore da ovaj preparat zaustavlja progresiju bolesti, produžava život obolelog, ili dovodi organizam u stanje da funkcioniše kao da se radi o hroničnom oboljenju s kojim se živi.

S Kubom je dogovoren i uvoz leka za dijabetsko stopalo, koji je pokazao visok procenat izlečenja i daje odlične rezultate.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.5.17
mob
I-mate 30 Pro
Pa rak je neizleciva bolest...to svi znaju...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux
Browser
Chrome 43.0.2357.93
mob
Nokia 6630, valjda
Koliko sam ja video i negde prochitao, ta vakcina protiv raka funkcioniahe tako shto smanjuje luchenje nekog proteina na koji se loze kancerogene celije... i najvishe efekta ima kod ljudi koji su zdravi pa im se vakcina daje preventivno... kod obolelih usporava rast tumora ali ne donosi izlechenje... tehnichki nije ni vakcina zato shto vakcina podrazumeva aktiviranje imunoloshkog odgovora ubacivanjem delova dnk specifichnih za odredjene viruse...

Negoooo kako sad kristal zivi sam sa sobom kad komunistichka drzava koja nije gonjena akumulacijom kapitala prodaje vakcine po vascelom svetu? Kako mu se to uklapa u farmakomafiju?
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
Koliko sam ja video i negde prochitao, ta vakcina protiv raka funkcioniahe tako shto smanjuje luchenje nekog proteina na koji se loze kancerogene celije... i najvishe efekta ima kod ljudi koji su zdravi pa im se vakcina daje preventivno... kod obolelih usporava rast tumora ali ne donosi izlechenje... tehnichki nije ni vakcina zato shto vakcina podrazumeva aktiviranje imunoloshkog odgovora ubacivanjem delova dnk specifichnih za odredjene viruse...
: )) Znaci, sad cemo i protiv raka da se "vakcinisemo" svi, pod obavezno ali nikako necemo raditi na tome da poboljsamo negativne uslove zivota koji dovode do raka? : ) Tipicna logika vakcino fanatika.

Citat
Negoooo kako sad kristal zivi sam sa sobom kad komunistichka drzava koja nije gonjena akumulacijom kapitala prodaje vakcine po vascelom svetu? Kako mu se to uklapa u farmakomafiju?
Tu smo, ne sekiraj se, spremni da reagujemo! ; )
Na Kubi je zdravstvo i farmacija neprofitna delatnost ; ) Kao sto je i kod nas nekad bilo.
To je kao kada bi rekao "Prodaju cisto organsku hranu i na tome profitiraju"...sto se mene tice, platicu duplo i jos dati 25% za baksis, samo da bih stimulisao proizvodjace da rade dobar posao.

Niti sam protiv vakcina, niti sam protiv vakcinacije, vec sam protiv ovakve politike vakcinacije, kao i protiv upliva multinacionalniog biznisa u farmaciju i zdravstvo.
« Poslednja izmena: 13. Jun 2015, 11:34:35 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Linux
Browser
Chrome 43.0.2357.93
mob
Nokia 6630, valjda
Organska hrana nije zdravija od obichne hrane... to je mit...

: )) Znaci, sad cemo i protiv raka da se "vakcinisemo" svi, pod obavezno ali nikako necemo raditi na tome da poboljsamo negativne uslove zivota koji dovode do raka? : ) Tipicna logika vakcino fanatika.

Pochinjesh post stavom protiv vakcinacije...

Na Kubi je zdravstvo i farmacija neprofitna delatnost ; ) Kao sto je i kod nas nekad bilo.
To je kao kada bi rekao "Prodaju cisto organsku hranu i na tome profitiraju"...sto se mene tice, platicu duplo i jos dati 25% za baksis, samo da bih stimulisao proizvodjace da rade dobar posao.

Pa onda podrzavash farmaciju i kazesh kako bi vishe platio nego shto to zaista koshta...

Niti sam protiv vakcina, niti sam protiv vakcinacije, vec sam protiv ovakve politike vakcinacije, kao i protiv upliva multinacionalniog biznisa u farmaciju i zdravstvo.

A onda nisi protvi vakcinacije, ali si protiv toga da farmacija zaradjuje novac...

Dakle u jednom postu si dva puta negirao samog sebe... te si protiv vakcinacije, ali nisi... te si protiv toga da farmacija naplacuje lekove, ali nisi protiv toga chak bi dao i vishe para ali nekoj drugoj firmi...

Konzistentan si ko dijareja...
« Poslednja izmena: 13. Jun 2015, 19:48:48 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.5.17
mob
I-mate 30 Pro
Ova medicina je postala takva sprdacina .... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 43.0.2357.124
Organska hrana nije zdravija od obichne hrane... to je mit...
Kvalitet organske hrane prema preradjenoj, odnosno industrijskoj je nemerljiv, u svakom smislu je kvalitetnija.
Citat
Pochinjesh post stavom protiv vakcinacije...
Ne nuzno! Vakcinacija (odnosno vakcine) treba da bude prisutna ali ne pod ovakvim uslovima igre i ne pod ovakvom politikom vakcinacije.

U SAD, deca do 6 godine prime 32 doze vakcina. Svaki seljak ce da ti kaze da se tako ni svinje ne spricaju! Na sta to lici? Bez da ulazis u bilo sta drugo, to je zlocin!
Citat
Pa onda podrzavash farmaciju i kazesh kako bi vishe platio nego shto to zaista koshta...
Svakako. Ja protiv farmacije nemam nista ; ) Ko ce da proizvodi lekove ako ne farmacija? Ja sam protiv farmakomafije, koja danas drzi najveci deo trzista lekova.
Ja imam protiv upliva biznisa u zdravstvo i farmaciju, jer je to spirala iz koje nema izlaza.
Citat
A onda nisi protvi vakcinacije, ali si protiv toga da farmacija zaradjuje novac...
Naravno!
Citat
Dakle u jednom postu si dva puta negirao samog sebe... te si protiv vakcinacije, ali nisi... te si protiv toga da farmacija naplacuje lekove, ali nisi protiv toga chak bi dao i vishe para ali nekoj drugoj firmi...
Nisam protiv vakcina, niti protiv vakcinacije ali jesam protiv obavezne vakcinacije, pa jos u vremenu u kom zivimo... Vakcine treba da budu izbor, a ne nuzda! Izvolite, napravite studiju gde ce ucestvovati strucnjaci koji su pro/contra postojecih vakcina. Vakcine ne deluju isto na svakog i samim tim ne smeju biti obavezne!

Protiv sam toga da farmacija i zdravstvo budu privatizovane delatnosti, da vakcine proizvode privatne multinacionalne korporacije, koje sire biznis zarad necije mizerije.
To ne smeju biti privatne delatnosti, ne smeju biti profitabilne delatnosti. Tek toliko da zaposleni pokriju plate i troskove, a nikako izvlacenje profita. Drzava treba da finasnira ostatak.
Citat
Konzistentan si ko dijareja...
To se tebi cini, jer si slab u pracenju.
« Poslednja izmena: 13. Jun 2015, 22:49:52 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
mob
Nokia 6630, valjda
AV ti li si, nisam te preppoznao... bice nam bolje 2017?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.