Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 21:00:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lokalni izbori u BiH  (Pročitano 24967 puta)
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16;
mob
SonyEricsson K510i
Bogami i Silajdzic je dobio samare, koliko je on opstina uzeo. Ja sam video da imaju nacelnika u Pb-u, cak je i Lagumdzija bio bolji.

Dodatak: Jbt. koja je fora napraviti opstinu u kojoj je upisano 970 ljudi. Evo bas sam sad nasao neku opstinu Dobretici, izmedju Jajca i Travnika, cini mi se. Pa toj fori bi kod mene u Nisu svake dve ulice bile opstina. Fora je izgleda da u klincu izmedju dve velike muslimanske(bosnjacke) opstine i hrvati imaju svoju.
« Poslednja izmena: 09. Okt 2008, 00:59:37 od steelers »
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 

Rezultati izbora govore jasno i glasno šta je volja naroda u BiH. To je nacionalno odvajanje i formiranje nacionalnih država.

Nisi u pravu  Smile
Raspitaj se malo o stavovima  SDA koja je najveci pobjednik ovih izbora.

Recimo kad je Dodik zabusavao da ce neke nadleznosti vratiti na Entitet.
SDA je odmah reagovala i izjavila da ako Dodik prekrsi Dejtonski ustav,da
SDA priznaje samo onaj predratni ustav.Sad sama skontaj sta to znaci.
Hajde mi ti objasni šta bi značila ta odluka i kakve bi njene posledice bile. Ja sam ovde više puta iznosila svoje gledište, pa ću ti rado odgovoriti špošto ti izneseš svoje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3

Rezultati izbora govore jasno i glasno šta je volja naroda u BiH. To je nacionalno odvajanje i formiranje nacionalnih država.

Nisi u pravu  Smile

Hajde mi ti objasni šta bi značila ta odluka i kakve bi njene posledice bile. Ja sam ovde više puta iznosila svoje gledište, pa ću ti rado odgovoriti špošto ti izneseš svoje.

Prvo te odluke nece biti jer Dodik nece raditi protiv Dejtonskog ustava,jer
bi RS u tom slucaju navise izgubila.Znas dobro ko je garanacija Dejtonskog
sporazuma,znaci veci igraci od nas u BIH  Smile

Sto se tice poruke SDA,u vezi Dodikovih povlacenja nadleznosti,jasno
je ko dan da se aludira na sukobe.Sad u kojem obimu to je pitanje.
Logicno je zakljuciti ako je Dejtonski ustav prekinuo rat u BIH a
Dodik "hoce da ga krsi",znaci da zeli rat.
« Poslednja izmena: 09. Okt 2008, 01:22:36 od Uragan »
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Samsung 

Nisi u pravu  Smile

Sto se tice teme drago mi je sto je SDA pobjedila na ovim lokalnim izborima.
Nisam simpatizer SDA,ali od ovih ozbiljnijih stranaka sto su se otimale za
Bosnjacke glasove (ZABIH,SDP.....)nijedna od ove dvije porazene
nezasluzuje da ima vecu podrsku.

ZABIH,ovo je po mom misljenju vec mrtva stranka,na sljedecim izborima ce proci jos gore.
Sto se tice SDP-a ja cu je shvatati ozbiljno tek kad recimo u
Banja Luci ili Z.Mostaru bude imala podrsku kao recimo u Sarajevu ili Tuzli....

E nek' je SDA zaslužila pobjedu. Daj molim te ne pričaj gluposti, vrlo dobro znaš da nas svaka pobjeda nacionalnih stranaka vodi sve više ka dnu.

Slab rezultat SBiH se očekivao poslije mnogobrojnih ispada njenog lidera, "jednog, jedinog i neponovljivog Hareta". Smile

Što se tiče SDP-a, znaš da se politika te stranke svodi na ekonomski razvoj BiH, da nema ni trunke nacionalizma(što je shvatljivo jer to nije striktno ni muslimanska, ni srpska ni hrvatska stranka), ali nažalost, našem narodu su izgleda bitnije nacionalističke gluposti nego da li će imati posao i kako će živjeti.
Bosanski primitivizam! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16;
mob
SonyEricsson K510i
Ima li Mato Djakovic, jos onu emisiju na OBN-u, sad sam ga se nesto setio, njega sam voleo da gledam.
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
HTC Topaz
ma da, lagumdzija se posebno zalaze za razvoj bosne, uzimajuci burku love/nekretnina preko bivseg dekana ekonomskog fakulteta od studenata koji ionako izdvajaju previse za studij.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3

Nisi u pravu  Smile

ZABIH,ovo je po mom misljenju vec mrtva stranka,na sljedecim izborima ce proci jos gore.

E nek' je SDA zaslužila pobjedu. Daj molim te ne pričaj gluposti, vrlo dobro znaš da nas svaka pobjeda nacionalnih stranaka vodi sve više ka dnu.

Slab rezultat SBiH se očekivao poslije mnogobrojnih ispada njenog lidera, "jednog, jedinog i neponovljivog Hareta". Smile

Što se tiče SDP-a, znaš da se politika te stranke svodi na ekonomski razvoj BiH, da nema ni trunke nacionalizma(što je shvatljivo jer to nije striktno ni muslimanska, ni srpska ni hrvatska stranka), ali nažalost, našem narodu su izgleda bitnije nacionalističke gluposti nego da li će imati posao i kako će živjeti.

Kako znam politika svake stranke u BIH je ekonomski razvoj  Smile

Posto vidim da si simpatizer SDP-a,mozes li mi objasnit onu situaciju
kad je Komsic cestitao "Oluju" Hrvatskoj a ko fol multietnicka stranka...nide veze  Smile
Bas me interesuje kako je bilo onom predstavniku SDP-a iz Banja Luke...
To je po meni velik minus SDP-a.Jos da spomenem sefa SDP-a,zbog kojeg SDP nikad nece dobiti izbore.

Trebala bi znati:

Bosnjak-Musliman
Hrvat-Katolik
Srbin-Pravoslavac

Smile
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Samsung 
ma da, lagumdzija se posebno zalaze za razvoj bosne, uzimajuci burku love/nekretnina preko bivseg dekana ekonomskog fakulteta od studenata koji ionako izdvajaju previse za studij.

Ne kažem da je Lagumdžija savršen, da je bez oraha u džepu, ali sve protiv Lagumdžije se piše, a gdje drugo nego u Avazu. Sjajni, divni, tačni, ažurni Avaz! Dajte molim vas, kako je Radončić zaradio onolike pare?! Pošteno, ne sumnjam! Smile

Nisi u pravu  Smile

Kako znam politika svake stranke u BIH je ekonomski razvoj  Smile

Posto vidim da si simpatizer SDP-a,mozes li mi objasnit onu situaciju
kad je Komsic cestitao "Oluju" Hrvatskoj a ko fol multietnicka stranka...nide veze  Smile
Bas me interesuje kako je bilo onom predstavniku SDP-a iz Banja Luke...
To je po meni velik minus SDP-a.Jos da spomenem sefa SDP-a,zbog kojeg SDP nikad nece dobiti izbore.

Trebala bi znati:

Bosnjak-Musliman
Hrvat-Katolik
Srbin-Pravoslavac

Smile

E logično da sve stranke kažu da im je cilj ekonomski razvoj Smile a ustvari žele nešto sasvim drugo, ali za razliku od ostalih SDP-u je ekonomski razvoj prioritet bez ikakvih nacionalističkih gluposti kao što je slučaj kod većine ostalih stranaka. pogledaj samo gradove gdje su načelnici iz SDP-a.

Komšić to možda nije trebao uraditi, ali ako se tom čovjeku ima šta prigovoriti osim toga, onda stvarno... Smile

Moram priznati da si upravu kada kažeš da će SDP teško dobiti izbore dok je Lagumdžija na čelu stranke. Nažalost...

Ja naciju i religiju razdvajam i drugačije shvatam od mnogih u našoj zemlji. Po meni u BiH su svi po nacionalnosti Bosanci i Hercegovci a po vjeroispovijesti muslimani, katolici, pravoslavci.
Ali nažalost, kod nas se mnogo više upotrebljava Bošnjak, Hrvat, Srbin.

Štaš', takva nam država! Smile

« Poslednja izmena: 09. Okt 2008, 02:54:47 od Juve girl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Ericsson T28
Juve girl  Smile
Kako si?

Moram da kažem da mi je drago što je SDP tu i tamo zadržao  Srajevo, ali činjenica je da su gotovi i da se SDA vraća na široka vrata. To će pokazati sljedeći izbori.

Drago mi je što Naša stranka nije dobila šansu, jer objektivno gledano nisu je ni zaslužili, sve ostalo je očekivano više manje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Glupost Smile Razvoj kriminala i korupcije, pljačke studenata? Eh to da.

Upravo.

Mene taj idiot lično krade. Smile Smile Smile Smile I znaš kad će dobiti moj glas? NIKAD Smile Smile Smile

Kada (ako?!) Lagumdžija ode iz SDP-a, a pri tome Željko Komšić postane predsjednik, oni istog momenta dobivaju moj glas Smile

Juve girl Smile
Kako si?
Smile Smile Smile

Drago mi je što Naša stranka nije dobila šansu, jer objektivno gledano nisu je ni zaslužili, sve ostalo je očekivano više manje!
Laganini... Wink Rano je još.
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 21:00:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.