Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 20:26:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lokalni izbori u BiH  (Pročitano 24994 puta)
Zvezda u usponu

´Ω ξεíν´, ´αγγέλλειν Λακεδαιμονíοις

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1049
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson p910i
BIJELJINA: MIĆIĆ ZADOVOLJAN REZULTATIMA
Na danas održanoj konferenciji za medije opštinskog odbora SDSa Bijeljina, vodeće ličnosti ove stranke su iznijeli svoje komentare o proteklim lokalnim izborima. Bilo je riječi i o protivničkom taboru, te o formiranju većine u SO Bijeljina.
Komentarišući prve izborne rezultate, prema kojima je u Bijeljini Srpska demokratska stranka osvojila najveći broj glasova za načelnika i lokalni parlament, predsjednik OO SDS Bijeljina Mićo Mićić, istakao je kako su oni to i očekivali. On je rekao da su glasači prepoznali i odlučili se za demokratiju i učešće naroda u vlasti, a ne za koncept privatizacije svega, pa čak i opštine.
S I N HR O N  - Mićo Mićić – predsjednik OO SDS Bijeljina
Pobjeda u Bijeljini i Doboju je možda važnija od drugih oppština, zato što su ovo velike opštine sa velikim brojem glasača i najvećim budžetima, i to daje snagu SDSu da možemo u narednom periodu budemo stranka koja može voditi ovaj narod u svjetliju budućnost“
Mićić je novinarima rekao da je izlazak velikog broja građana na izbore, potvrdio i to, da su i protivnički SNSD i kandidat za načelnika Gavrilo Bobar imali dobru kampanju, ali da je narod prepoznao SDS kao stranu koja se više bazira na demokratiji i volji naroda.
Govoreći o lokalnom parlamentu, Mićić je istakao kako će SDS imati najmanje 11 odbornika te skupštinsku većinu formirati sa onim partijama sa kojima su to i do sada činili, ali nije isključio mogućnost pregovora i sa ostalima.
S I N HR O N  - Mićo Mićić – predsjednik OO SDS Bijeljina
„razgovaraćemo i sa SDSD  i sa SDA. Želimo da pružimo šansu svakome ko može i želi pomoći narodu u Semberiji  da učestvuje u formiranju vlasti sa nama.“
Zamjenik predsjednika OO SDSa Bijeljina Zlatko Maksimović rekao je da je na ovim izborima pobjedio narod, koji je prepoznao one koji rade i stvaraju, za razliku od onih koji daju samo prazna obećanja.
Nosilac liste SDSa za SO Bijeljina Jovan Gajić  naglasio je kako su oni vodili jednu pozitivnu kampanju, u kojoj su se trudili da ukažu na prednosti svojih kandidata koje su birači prihvatili.
Učesnici konferencije su istakli kako će program OO SDS za naredni period biti objelodanjen uskoro, a da će njegovu srž činiti želje i potrebe građana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
HTC Topaz
ovo su bili lokalni izbori, simi  Smile
za globalniju politiku cemo cekati jos neko vrijeme

Zar misliš da je neko glasao SDA zbog ekonomskog buma koji su napravili. Ili SNSD zbog borbe protiv korupcije?

Ne misle obični ljudi još uvek u kategorijama ovaj može da pomogne mojoj opštini. Svi misle samo o jednome i ti to znaš.  Smile
iskreno, postoje radikalnije opcije od obje navedene, koje su dozivjele totalni krah na ovim izborima. nije ni ovo stanje super, al je bolje od onoga sto se moglo desiti da su te struje izabrane.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3

hahah simi ne zna da nas narod tako glasa mahom posljednjih 20 godina  Smile a haris glavni dodikov oponent, a vaš omiljeni bošnjački lik doživio je totalni debakl na ovim izborima Wink
« Poslednja izmena: 07. Okt 2008, 17:11:29 od moralles »
IP sačuvana
social share
Prvi ćemo zaratiti sa došljacima iz svemira.
Dusan  Kovacevic, dramski pisac (Blic) Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 

hahah simi ne zna da nas narod tako glasa mahom posljednjih 20 godina  Smile a haris glavni dodikov oponent, a vaš omiljeni bošnjački lik doživio je totalni debakl na ovim izborima Wink
Hajde prevedi. Šta ne znam? Zar Haris nije obećavao ukidanje Srpske? Zar Zenica nije glasala nacionalnu a ne socijalnu opciju?

E da, hvala kolegi sa jednog drugog foruma koji je postavio ove karte. Napravljene su po procenama 2006. Ušporediti sa rezultatima izbora. Ima dosta sličnosti.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

demografska20karta20bihpg7.gif
(94.84 KB, 640x620)
demografskakartabih20dn0.gif
(86.9 KB, 640x620)
preko 50% jednoncionalne.gif
(76.67 KB, 640x620)
« Poslednja izmena: 07. Okt 2008, 17:21:48 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 386
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Tuzlu partizani oslobodili 02.10.1943 i sve do dana današnjeg ista opcija vlada. Nemamo ništa protiv da se tako nastavi i naradnih 60 godina. Obraz nam je ostao neukaljan i nakon svih dešavanja u bližoj prošlosti. Mogu se samo nadati da postanemo primjer i drugima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3

Hajde prevedi. Šta ne znam? Zar Haris nije obećavao ukidanje Srpske? Zar Zenica nije glasala nacionalnu a ne socijalnu opciju?

kako sda moze biti nacionalna opcija kad u njoj sjede jedan milenko karović i jedna zdenka merdžan, govorim za lokalni nivo, to je stranka koja je iz nacionalne prerasla u građansku stranku, a mozda je i narodni pokret...naš narod nije glup, on će nagradit onog iza koga stoje rezultati, bio je u zenici i sdp na vlasti, ali su cucnuli brzo jer se općina nije pomjerila s mrtve tačke...ja govorim svoje lično mišljenje, konkurencija sadašnjem zeničkom načelniku je bila ravna nuli, stoga i ne treba da iznenadi sadašnji rezultat, bilo je očekivano, ali to nije urađeno zbog toga što je dotični iz stranke SDA već zato što ima rezultate iza sebe, nekad je ovaj grad bio bjedan i tmuran, sad ima skroz drugo lice... Smile
« Poslednja izmena: 07. Okt 2008, 17:30:17 od moralles »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1063
OS
Windows XP
Browser
Mozilla (CK-IBM)
Nesto i nisam primjetila da se lice Zenice promijenilo od 2000 pa do 2007, bar sa moje tacke gledista i mojih iskustava, ali ne zivim vec dugo vremena tamo, pa nemam ni najbolji uvid, istina... Ali da, situacija je znatno drugacija nego 92/93...
IP sačuvana
social share
Ко себе иглом, ти њега лопатом.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Nesto i nisam primjetila da se lice Zenice promijenilo od 2000 pa do 2007, bar sa moje tacke gledista i mojih iskustava, ali ne zivim vec dugo vremena tamo, pa nemam ni najbolji uvid, istina... Ali da, situacija je znatno drugacija nego 92/93...

dođi i uvjeri se Wink ja živim tu i govorim ti stanje izravno sa terena...mislim da će ti mnogi to potvrditi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Pa i kod nas u SRS imaš druge nacije. Na listi poslanika SRS su Sulejman Spaho, Amjan Migati, Oto Kišmarton, nekoliko Roma koji imaju srpska imena.

dođi i uvjeri se Wink ja živim tu i govorim ti stanje izravno sa terena...mislim da će ti mnogi to potvrditi  Smile
Eh gde mi je sad Tiger da te demantuje.  Smile
« Poslednja izmena: 07. Okt 2008, 17:42:27 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
Eh gde mi je sad Tiger da te demantuje.  Smile

pa tiger nije mjerodavan da daje bilo kakve ocjene o zenici jer ne zivi u njoj, tip je u njemackoj, boli njega za zenicom, ali siguran sam da i oni koji nisu dugo tu bili osjetit će pozitivne promjene, promjene na bolje...
« Poslednja izmena: 07. Okt 2008, 17:45:33 od moralles »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 20:26:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.155 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.