Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Logosi za Nokia-u  (Pročitano 9010 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
a kol'ko kosta 7650???  
U tome je poenta! Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
7650 je strasan telefon. Moj drug je hteo da ga kupi, bas ovaj sto mi je prodao sl45, tako da sam sa njim video i saznao dosta o ovom telefonu. Telefon jeste super, stim sto je mnogo veliki za mene i mnogo tezak. Opet sa druge strane mnogo je skuplji od sl45. SL45 sam odlucio prvi put kada sam ga video, dok je jos kosta 2000 DM, da cu ga kad-tad imati i eto dosao je i taj dan i ja ga imam Smile . Opet SL45 recimo imam mp3 koji je meni vazan a 7650 nema, tako da ima i stvari koje i dalje nisu dorasle sl45-ici. Medjutim 7650 je strasan telefon i tu nema price.

Medjutim ja ipak mislim da bez obzira ko sta voli i ko je ciji fun SVI moraju da priznaju da je SX1 nesto najbolje sto je izaslo ikada pod imenom mobilni telefon. Zato sledeci telefon koji cu kupiti ce biti najverovatnije upravo SX1, naravno kada bude mogao da se kupi za neke normalne pare.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Gresis - 7650 moze da pusta mp3 ... i real audio ... i sve sto ti treba... moze da stane samo 4 mb mp3 muzike, ali uz pravu konverziju i to je dosta... Smiley
a razlika u ceni je vrlo mala za razliku u opcijama....on nov kosta samo 100 evra vise od sl 45.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
Citat: Bad Habbit
Pa za pocetak nam moras reci, koji telefon imas, jer samo siemens-i od 45 serije pa na dalje podrzavaju ovo slanje i to ne svi, a mislim da je slicno i sa nokiama.

Kada nam budes rekao koji telefon konkretno imas, ja cu ti ondaobjasniti kako da posaljes.

imam NOKIU 3310....
IP sačuvana
social share
hm...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Operator Logo (72 x 14 pixels)

CLI Icon (72 x 14 pixels)

Picture Message (72 x 28 pixels)

bmp file only, monochrome, resolution 1 bit. Check that the size matches specification below.

Ovo su ti paramtri za slike. Kada to uradis posaljes i to je to, mora da stigne. Ako nestigne znaci da si nesto pogresi oprilikom konvertovanja slike.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Sliku snimis kao black and white, svaki program ima to i milina Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
e 1stwap je cool za slanje..ali nikako da nadjem logoe i savere za nokiu 83-10....za simens sam nabacio milion..i furaju..napunio sam m50 sa jedno 30tak logoa...sejvera...ali za 8310 nikako ,..sve kao za nju..a posle netje da primi nijedan...zna neko mozda ?
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nisam bas ubedjen da radi slanje preko ota na nokiju, ali u principu ako radi onda nije problem nista slati. Mada ipak ako ti se salje tako nesto... kabl.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
ili infra red..ma mislim da je do logoa koje skidam....jel primam na nokiu 3210 sa istog 1stwapa...a za 8310 netje ali fon prijavljuje da ne moze da primi takav logo..sta ja znam..verovatno velicina..ili nesto drugo....nalazim poneke sajtove sa logoima za nju..ali nista do sada...mislim da su se prokenjali na tim sajtovima..kao da je za nju..a u stvari ko zna za koji model su....
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa to ti je to kada hoces NOKIU. Na siemens kada saljes, nema veze koji je telefon, sigurno ce ti stici, a najgore sto moze da ti se desi je da ako je slika veca od moguceg formata da se slika deformise tako da stane u taj format.

Inace ja sam bas na 8310 slao jednoj drugarici i njoj se telefon blokirao, a uspela je nekako da poruku snimi u arhivu, tako da nisam mogao posle ni da joj obrisem, pa je morala da obrise sve poruke iz arhive a imala je neke koje su joj bile vazne.

Na 6310i kada sam poslao drugaru, njemu se telefon nije blokirao, vec se jednostavno ugasio, samo sto je on imao srecu da je uspeo da obrise poruku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.039 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.