Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Logosi za Nokia-u  (Pročitano 8978 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2028
mob
Nokia N73me
dimenzije:

Operator Logo (72 x 14 pixels)

CLI Icon (72 x 14 pixels)

Picture Message (72 x 28 pixels)

bmp file only, monochrome, resolution 1 bit. Check that the size matches specification below.
IP sačuvana
social share
: : m a r i o
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Za siemens:

LOGO - 101x46
SCREENSAVER - 101x48

bmp file only, monochrome, resolution 1 bit.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
... znate sta , ja sam sve uradio kako ste rekli da treba, skinuo sliku sa neta  prebacio u bmp , poslao sa 1rstwap, i nista ...  Smile:  Smile:  Smile:
1rstwap vec dugo koristim za poruke ali slicice jos nisam uspio poslati...
hoce li mi neko objasniti u cemu je stos... :x
IP sačuvana
social share
hm...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa za pocetak nam moras reci, koji telefon imas, jer samo siemens-i od 45 serije pa na dalje podrzavaju ovo slanje i to ne svi, a mislim da je slicno i sa nokiama.

Kada nam budes rekao koji telefon konkretno imas, ja cu ti ondaobjasniti kako da posaljes.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Svaka nokia nakon modela 3210 podrzava slanje i prijem slikovnih poruka ali se one ne prenose na isti nacin kao kod x45 serije simensa.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa ti si ziv Smile
Vec sam poceo da mislim da te vise nikada necemo videti, kad na nasu veliku radost, eto tebe nama ovde Smile .

Da, da tako je u pravu si. Nokia podrzava slanje posle 3210 na svim modelima, a siemens od x45 i da, kod siemens-a to ide preko OTA, over the air, odnosno preko data transfer-a, znaci na drugi nacin.

Inace, ostvario sam svoj san sto se tice mobilnih telefona i kupio sam SIEMENS SL45. Ubacio sam javu i telefon je jos mnogo bolji nego sto sam i mislio a znas sta sam mislio o njemu Smile .

Ovo ti pricam, da mi mi ako imas nesto zanimljivo rekao u vezi s'njim, a da ja to vec ne znam.

Ovo pisem ovde, zato sto sam ubacio jednu java aplikaciju koja se zove NOKIA LOGOS i koja omogucava da sa SIEMENS-a saljes PICTRE MESSAGES, LOGOS, GROUP PICTURES na nokiu, sto je do sada bilo NEMOGUCE sa bilo kog telefona osim naravno sa nokie. Probao sam i to radi odlicno i bas sa zadovoljan sa time.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
uzeo sam Nokiu 7650 i vise sam nego zadovboljan kako opcijama tako i dodatnim software-om koji sam ubacio Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
@Bad HABBIT

Ja sam već negde postavio ovo pitanje ali mi nisi odgovorio!
ZA KOLIKO MOŽE DA SE NADJE SL 45?!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ja sam ovaj moj uzeo od drugara i platio sam ga 150 EU. To se nekome moze uciniti skupo ili jeftino, ali jednostavno sam ga uzeo i vise sam nego zadovoljan sa njim. Nov u roamingu kosta 250 EU. Po oglasima sam ga vidjao od 110 pa do 180 EU polovan naravno. Problem sa sl45 je taj sto je to izuzetno dobar telefon, a jedina mana mu je sto je dosta osetljiv na udarce i to se manifestuje na multimedijalnu karticu koja dosta cesto hoce da crkava, a to je veliki problem i zato sto je nova prilicno skupa, a i zato sto gubis sve sto si imao na kartici, a to je SVE sto si imao na telefonu. Od druga sam kupio telefon jer znam da on nije imao problema sa karticom a to mi je najvaznije, a pored toga telefon je vise nego IDEALNO ocuvan i nemozes da vidis ni jednu jedinu tackicu, cak i da ga gledas pod lupom. DObio sam naravno i full pakovanje, tako da sam najblaze receno odusevljen sa njim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
...tako da sam najblaze receno odusevljen sa njim.

Jos ti nisi video 7650 Smiley
Full color screen, camera, univerzalni daljinski, fotoaparat sa zoomom i sl gomila gomila software-a, telefon cak ima i ZIP za sebe Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.