Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 06:53:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ljudski andjeli  (Pročitano 32897 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
@sandra

ne razumem, sta samo nekoliko hiljada?

@simion

nizi denzitet (tj drugi) je denzitet biljaka i zivotinja (sem delfina i kitova). U istocnim kulturama je kletva da ce se neko inkarnirati u magarca ili tako nesto, medjutim, NEMOGUCE je vratiti se na 2. Denzitet sa 3-eg. Najgore sto moze da se desi jeste da ponavljas ciklus ne znam ni ja koliko puta, teoretski beskonacno, ali je prtisak evolucije takav da dusa raste bez obzira.
Samoubistvo ne otvara karmicki krug, jedino cini mi se ukoliko su naucene sve lekcije koje je trebalo nauciti u konkretnoj inkarnaciji. Inace itekako da, u smislu da ce entitet u nekoj od narednih inkarnacija umreti kada je zelja za zivotom najveca. Skoro sam citao neke primere, gde recimo zena (tada pedesetogodisnja vec) iz US 40ih nikako nije mogla da ostane sa muskarcem sa kojim je bila u vezi (tipa prvi pogine u ratu a drugi ode sa drugom zenom) i tako biva beznadzno sama iako radi u socialnoj sluzbi i dolazi u kontakt sa muskarcima. Citanje Edgara Kejsija koje je zatrazila je otkrilo da je zivela u Skandinaviji u jednom od prethodnih zivota i da je izvrsila samoubistvo i ostavila muza sa tipa troje dece bez nje. Jasno je da je ono sto joj se desavalo karmicka posledica njenog samoubistva i da je ta samoca bila njena lekcija koju je trebalo da nauci. Ima jos primera sa samoubistvo ali ne mogu sad da se setim a zauzet sam da kopam po knjizi. Javi ako te bas interesuje.. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
rekao ovaj tvoj nemac-englez samo nas je nekoliko hiljada koji smo se oslobodili negativnog i primili pozitivnu energiju . pitam kako je moguce da nas je tako malo ?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
rekao ovaj tvoj nemac-englez samo nas je nekoliko hiljada koji smo se oslobodili negativnog i primili pozitivnu energiju . pitam kako je moguce da nas je tako malo ?

Daj vreme u snimku?

Meni i dalje nije jasno zasto Kasiopejci nisu u pravu, a Ra jeste.  Smile   

Ne znam zasto insistiras toliko na tome. Sta ti nije jasno u mom odgovoru?
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
e jbg sad deki ....pa ja sam mislila da ti to znas napamet  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49833
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
kulturo, eve me

Ма батали, људи долазе на бурек да се опусте, а не да пазе на правопис и рјечник. Smile 
« Poslednja izmena: 15. Avg 2010, 00:31:20 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Bosch ima centrifugu

Nema razlike izmedju tkzv pozitivne i negativne energije - jedna bez druge ne mogu da postojeniti bi mi mogli da postojimo da nepostoji balans izmedju njih. Tacnije taj balans dovodi do toga da nema razlike  izmedju njih - razlika je sam u nasim umovima i iluziji koji ego cini da deli stvari na crne i bele.
« Poslednja izmena: 15. Avg 2010, 01:29:31 od decky999 »
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49833
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24

Nema razlike izmedju tkzv pozitivne i negativne energije - jedna bez druge ne mogu da postojeniti bi mi mogli da postojimo da nepostoji balans izmedju njih. Tacnije taj balans dovoddo toga da nema razlike  izmedju njih - razlika je sam u nasim umovima i iluziji koji ego cini da deli stvari na crne i bele.

Znaci, ne postoji iluzija bez koje mi ne bi mogli da postojimo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Bosch ima centrifugu
Mi postojimo - i to nije iluzija - medjutim sve ostalo ili veci deo toga u nasim zivotima jeste. Primarna obsena je ideja o dualnosti. To je osnovni mehanizam hranjenja ega. Na nivou postojanja nema dualnosti - postoji samo jedan.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49833
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Mi postojimo - i to nije iluzija - medjutim sve ostalo ili veci deo toga u nasim zivotima jeste. Primarna obsena je ideja o dualnosti. To je osnovni mehanizam hranjenja ega. Na nivou postojanja nema dualnosti - postoji samo jedan.

Slazem se da mi postojimo i da je veci dio svijeta koji opazamo iluzija. ALi i ta iluzija, kakva je da je, jeste dobra za nas. Inace zasto bi bas u takvoj kakva jeste morali da zivimo ? Iluzija nam dodje kao hrana u ovom zivotu. Recimo, ja volim da igram PC igre (vidi se i po mom potpisu). Znam ja vrlo dobro da je to sve iluzija, skup piskela na monitoru, niz sprajtova ili poligona... Ali ako mi ona prija zasto je ne bi upraznjavao ?  Smile   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Bosch ima centrifugu

Slazem se da mi postojimo i da je veci dio svijeta koji opazamo iluzija. ALi i ta iluzija, kakva je da je, jeste dobra za nas. Inace zasto bi bas u takvoj kakva jeste morali da zivimo ? Iluzija nam dodje kao hrana u ovom zivotu. Recimo, ja volim da igram PC igre (vidi se i po mom potpisu). Znam ja vrlo dobro da je to sve iluzija, skup piskela na monitoru, niz sprajtova ili poligona... Ali ako mi ona prija zasto je ne bi upraznjavao ?  Smile   

I ja se slazem da je dobra isto koliko je i losa. Jedina "dobrota" iluzije je da nam otkrije da sanjamo. Percepcija dobra i zla je sustina same iluzije - pomeri se od dobra i zla i videces istinu i poceces da se budis. Istina je veoma jednostavna ti postojis i uvek ces postojati - bez potrebe za sudom dualnosti. Merenje u sudjenje je potobno egu da bi bio bolji od drugih i time istakao sustinu greske - osecaj podvojenosti od jednog i jacanje iluzije mnostva.
« Poslednja izmena: 15. Avg 2010, 12:04:35 od decky999 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 06:53:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.