Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 22:15:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ljudski andjeli  (Pročitano 32951 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Citat
ово је такстекс својевремено качио....луда журка је била
Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 1395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ne znam ko je veća budala...ja što sam ovo čitao, ili onaj što je ovo napisao... Smile

Voleo bih da se samo jedan od tih anđela ovde predstavi, pa da ga pitamo par stvari... ali (da parafraziram) neće anđeli da dodju na Burek, kažu mnogo smo grešni...  Smile

zasto mislis da ih nema ovde? Smile ocekujes da se reklamiraju i na tv-u? Smile si citao da je mnogo  njih izgubilo pamcenje?
IP sačuvana
social share
U se i u svoje kljuse!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ima dosta toga ali nije za pricu  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
jbt al' je ovaj Ra egocentrik ... Smile

je li neko uopste skontao ova trodimenzionalna svrsavanja entiteta  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
jbt al' je ovaj Ra egocentrik ... Smile

Pa, i ne bas. Kaze to kao deo predstavljanja kako bi se znalo ko je sa druge strane kanala. Dakle identifikacija je u pitanju. Takodje, ima vise entiteta (30miliona ukoliko ne gresim) koji prave socio-memorijski kompleks (Celina u kojoj se individualna svest entiteta potpuno stapa sa svešću grupe/celine. Grupna duša.) ali opet ne kaze: 'Mi smo Ra.' vec 'Ja sam Ra.' misleci na celu grupu. Oni su jedno.
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
izvini a koja je to grupa i cega ? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Pa gusterijanci. Valjda si gledala crtani "Konan varvarin"  Smile

Daj bre deki, zar stvarno mislis da stvarno postoje "grupne duse" koje su ustvari podeljena duse boga Ra starih egipcana  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
nisam popamtila nista kad sam vid'la konana makar i nacrtanog  Smile

aaaa tako znaci ...Ra se rasprsio u milion ljudi  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
aaaa tako znaci ...Ra se rasprsio u milion ljudi  Smile Smile

„Ra – materijal“ je verovatno najpotpunije i najpriznatije delo poteklo sa L/L seansi kanalisanja. Nastalo je u periodu od 1981. do 1984. sa Karlom Rukert, koja je radila kanalisanje, Donom Elkinsom, koji je postavljao pitanja, i Džejmsom Alen Mekkertijem, koji je pravio beleške. U tim seansama Ra je opisao sebe kao socijalno-memorijsku celinu, ili ono što bi se moglo nazvati grupnom dušom, koja se pre više stotina miliona godina razvila iz populacije 3. denziteta, nekada nastanjene na planeti Veneri. Ra danas egzistira u energetskom obliku na 6. denzitetu i posvećen je službi populaciji Zemlje da bi joj pomogao pri predstojećoj planetarnoj promeni, pri kojoj se vibracija planete sa 3. uzdiže na 4. denzitet. Takodje su ucitelji Mudrosti onima sa nizih denziteta tj 4. i 5.

U „Zakonu Jednog“, knjizi koja u seriji obuhvata „Ra materijal“, Ra objašnjava uz brojne detalje proces naše evolucije, kuda idemo kada napustimo planetu, različite nivoe denziteta kroz koje prolazimo, prirodu interakcije između ljudi i vanzemaljaca i još mnogo toga.

Inace, njih troje (Karla. Don i Jim) su Putnici iz grupne Duse Ra.

Evo kako nastaje grupna dusa:

Ispitivač: Na kom stupnju planeta dostiže socijalnu memoriju?

Ra: Socijalni kompleks uma/tela/duha postaje socijalno-memorijski kompleks kada su svi entiteti njegove grupe na jednoj orijentaciji potrage. Kolektivna memorija, izgubljena za pojedinca u korenju drveta uma, tada postaje poznata kao socijalni kompleks, kreirajući na taj način socijalno-memorijski kompleks. Prednosti ovog kompleksa su relativni nedostatak distorzije u razumevanju socijalnog bivstva, relativni nedostatak distorzije u određivanju orijentacije potrage, jer su sve distorzije/razumevanje dostupne entitetima te zajednice.

Dakle oni entiteti koji ce da diplomiraju na Zemlji i budu poznjeveni (najkasnije 21.12.2012.) takodje ce da formiraju socio-memorijski kompleks (po imenu Yahweh pretpostavljam) i nastave dalje svoje ucenje dok ce ostali morati da ponavljaju ciklus od 76000 godina na nekoj drugoj trecedenzitetskoj planeti ) kopiji zemlje i naprave Izbor (OPD ili OPS).

...
Ispitivač: Možete li nam reći nešto o svojoj istorijskoj pozadini i vašem kontaktu sa ranijim rasama na ovoj planeti? Onda ćemo imati nešto sa čime možemo početi.
...

Mi smo oni iz Konfederacije koji su pre jedanaest hiljada vaših godina došli kod dve od vaših planetarnih kultura koje su u to vreme bile veoma blizu kreaciji jednog Kreatora. Imali smo naivnu veru da možemo da podučavamo/učimo putem direktnog kontakta i da slobodna volja distorzije individualnog osećaja ili ličnosti neće biti u opasnosti. Nismo pomišljali da bismo je mogli narušiti, jer su te kulture već bile u ravni sa sveprožimajućom verom u životnost ili svest jednog. Došli smo i ljudi, kojima smo želeli da budemo od koristi, su nam poželeli dobrodošlicu. Nameravali smo da im pomognemo u tehničkom smislu, u lečenju distorzije celine uma/tela putem korišćenja kristala koji odgovaraju distorziji, smeštenoj unutar izvesne odgovarajuće serije odnosa vreme/prostor materijala. Stoga su izgrađene piramide.

Opazili smo da je tehnologija bila obilato primljena od strane onih sa snažnom distorzijom uma/tela moći. To nije namera Zakona Jednog. Napustili smo vaše ljude. Grupa koja je radila u Južnoj Americi, kako vi zovete taj deo vašeg globusa, nije odustala tako lako. Oni su se vratili. Mi nismo. Međutim, nikada nismo napustili vašu vibraciju zbog odgovornosti u promeni svesti koju smo prouzrokovali i tada je videli izobličenu na način koji nije u skladu sa Zakonom Jednog. Nastojali smo da kontaktiramo vladare zemlje do koje smo došli, zemlje koju vi nazivate Egipat, ili u nekim oblastima Sveta zemlja.

U Jedanaestoj dinastiji, kao što je poznato iz vaših dokumenata distorzije prostor/vremena, bili smo u stanju da kontaktiramo faraona, kako ga vi zovete. Taj čovek nije imao velikih životnih iskustava i bio je ono … kako bi to ovaj instrument nazvao, Putnik. Tako, ta distorzija celine uma/tela/duha je primila našu distorziju komunikacije i bila u stanju da uskladi svoju distorziju sa našom. Tom mladom entitetu je dat vibratorni kompleks glasova koji su vibrirali u čast prosperitetnog boga, jer se ta celina uma/tela koju nazivamo instrumentom pogodnosti, zvala „Ammon“. Entitet je odlučio da to ime, budući dato u čast jednog među mnogo bogova, nije adekvatno da bude obuhvaćeno njegovim vibratornim kompleksom glasova. Tako je on promenio ime u ono u čast sunčevog diska. Ta distorzija, pod imenom „Aton“ bila je distorzija bliska našem realitetu, kako mi razumemo prirodu svoje distorzije celine uma/tela/duha. Međutim, to nije bilo sasvim u skladu sa nameravanim podučavanjem/učenjem koje je bilo poslato. Taj entitet, Ehnaton, je bio uveren da vibracija Jednog odgovara istinskoj spiritualnoj vibraciji i proglasio je Zakon Jednog.

Međutim, samo malobrojni su prihvatili veru tog entiteta. Njegovi sveštenicu su odavali poštu samo na jeziku, bez spiritualne distorzije u pravcu potrage. Ljudi su nastavili sa svojim verovanjima. Kada taj entitet više nije bio u ovom denzitetu, polarizovano verovanje u mnogo bogova se vratilo i nastavilo tako, dok onaj, koji je poznat kao Muhamed, nije preneo ljudima jasniju distorziju povezanosti uma/tela/duha.
...
Ispitivač: Da. Pomenuli ste da su piramide izdanak ovoga. Možete li to malo objasniti? Da li ste vi stajali u vezi sa građenjem piramida i koja je svrha piramida?

Ra: Ja sam Ra. Piramide su bile izgrađene našom sposobnošću da koristimo snagu Jednog. Kamenje je živo. Distorzija uma/tela/duha vaše kulture ne shvata to tako. Piramide imaju dve svrhe:

Prvo, da postanu pravino usmereno mesto inicijacije, za one koji žele da postanu prečišćeni ili inicirani kanali za Zakon Jednog.

Drugo, želeli smo da brižljivo vodimo inicijante u razvoju lečenja ljudi, kojima su tražili da služe, i planete same. Piramide posle piramida, napunjenih kristalima i iniciranih, su bile dizajnirane da balansiraju dolazeću energiju Jednog Kreatora sa mnogim i multiplikovanim distorzijama planetarnog uma/tela/duha. Tim aktivnostima mi smo bili u stanju da nastavimo rad koji su braća iz Konfederacije ostvarila gradeći druge strukture nosača kristala i kompletiramo njihov krug oko Zemljine, kako nam je ovaj instrument vibrirao, površine.

Ra su gradili piramide.

Ispitivač: Mislim da bi ovo bilo pogodno vreme za nekoliko informacija o vama samima, možda informacije o vašem poreklu pre vašeg angažovanja na planeti Zemlji, ako je moguće.

Ra: Ja sam Ra. Ja sam sa ovim socijalno-memorijskim kompleksom, čiji sam deo, jedan od onih koji su doputovali sa druge planete u vašem sunčanom sistemu, kako bi to nazvao ovaj entitet. Planetarni uticaj je bio onaj koji nazivate Venerom. Mi smo rasa, stara po vašim merilima. Kada smo bili u šestoj dimenziji, naša tela su bila ono, što biste vi nazvali zlatnim. Bili smo visoki i na neki način nežni. Ono što biste nazvali kožom, što je prekrivalo naša tela, imalo je zlatan sjaj.

U tom obliku smo odlučili da dođemo među vaše ljude. Vaši ljudi su se u to vreme u svojoj fizičkoj pojavi, kako biste to rekli, veoma razlikovali od nas. Zbog toga se nismo dobro pomešali sa njima i bili je očigledno da smo drugačiji. Tako je naša poseta bila kratka, jer smo se našli u licemernoj situaciji da budemo slavljeni i pozdravljani kao drugačiji od drugih-sebe. U to vreme smo sagradili strukture za koje ste pokazali interesovanje.

Ovo bi moglo da objasni poimanje andjela kod ljudi - opis je identican!

Ispitivač: Kako ste putovali sa Venere na tu ovu planetu?

Ra: Koristili smo misli.

Ispitivač: Da li bi u to vreme bilo moguće da odvedete nekog čoveka na Veneru? Da li bi preživeo? Da li su uslovi bili gostoljubivi?

Ra: Ja sam Ra. Uslovi trećeg denziteta nisu gostoljubivi za životne oblike vaših ljudi. Peta i šesta dimenzija te planete je veoma povoljna za rast/učenje/podučavanje.

Ispitivač: Kako ste uspeli da obavite svoju tranziciju sa Venere? Da li ste morali da promenite svoju dimenziju da biste hodali Zemljom?

Ra: Ja sam Ra. Sećate se vežbe sa vetrom? Poništenje u ništavilu je poništenje u jedinstvu jer ništavilo ne postoji. Iz šeste dimenzije smo bili u stanju da mšlju upravljamo inteligentnom beskonačnošću, prisutnom u svakoj čestici svetla ili izobličenom svetlu, tako da smo bili u stanju da se zaodenemo u kopiju svog kompleksa uma/tela/duha, vidljivu na trećem denzitetu. Ovo nam je dopustio Savet koji nadzire ovu planetu.

Ispitivač: Gde je lociran taj Savet?

Ra: Ja sam Ra. Savet je lociran na oktavi, ili osmoj dimenziji, planete Saturn, smešten na delu te oblasti koju nazivate prstenovima.

Ispitivač: Da li na bilo kojoj drugoj planeti Sunčevog sistema ima ljudi, kao što su ovi na Zemlji?

Ra: Ja sam Ra. Da li tražite informacije iz ovog vremena/prostora ili iz vremensko/prostornog kontinuuma?

Ispitivač: Oboje.

Ra: Ja sam Ra. U onom vremenu/prostoru koje je vaša prošlost postojala je populacijA bića trećeg denziteta, naseljena na planeti u vašem sunčevom sistemu. Bilo je različitih naziva za tu planetu. Vibratorno-glasovni kompleks, koji su vaši ljudi najčešće koristili je bio Maldek. Te entiteti, razorivši svoju planetarnu sferu, su bili primorani da pronađu prostor za sebe u trećem denzitetu, koji je u njihovom vremenu/prostoru u vašem Sunčevom sistemu jedini bio gostoljubiv i sposoban da pruži lekcije, neophodne za smanjenje distorzije kompleks uma/tela/duha u odnosu na Zakon Jednog.

Ispitivač: Kako su došli ovamo?

Ra: Ja sam Ra. Došli su putem procesa žetve i bili su inkarnirani putem procesa inkarnacije iz vaših viših sfera unutar ovog denziteta.

Ispitivač: Pre koliko vremena se to dogodilo?

Ra: Imam problema da komuniciram sa ovim instrumentom. Moramo produbiti njeno stanje.

To se dogodilo pre otprilike 500.000 godina.

Ispitivač: Da li je čitava populacije Zemlje originalno sa Maldeka?

Ra: Ja sam Ra. Ovo je nova linija pitanja i zaslužuje posebno mesto. Mnogi od onih koji su požnjeveni na vašu sferu sa sfere, poznate pre njihovog nestanka pod drugim imenom, ali među vašim ljudima poznate kao Maldek, su se radije inkarnirali pod Zemljinom površinom nego na njoj. Populacija vaše planete sadrži mnogo različitih vrsta, požnjevenih sa drugih sfera drugih-dimenzija i cikličnih trećih-dimenzija. Vi niste svi jedna rasa, niti imate istu podlogu. Iskustvo koje delite je jedinstveno u ovom vremensko/prostornom kontiniuumu.

Ispitivač: Mislim da bi bilo dobro da otkrijemo kako Zakon jednog deluje u ovom transferu bića na našu planetu i na dejstvo žetve?

Ra: Ja sam Ra. Zakon Jednog jednostavno kaže da su sve stvari jedno, da su sva bića jedno. Postoji određeno ponašanje i misaone-forme koje su stalne u razumevanju i praktikovanju ovog zakona. Oni koji, završivši svoj ciklus iskustva, demonstriraju stepen distorzije razumevanja misli i delovanja, biće odvojeni u vibracionu distorziju koja je mnogo ugodnija za njihov kompleks uma/tela/duha. Ovaj proces čuvaju i nadgledaju bića koja obrazuju, bića koja su se, iako veoma blizu Zakonu Jednog u svojoj distorziji, okrenula ka aktivnoj službi.

Iluzija je kreirana od svetla, ili bolje ali teže shvatljivo, od svetla/ljubavi. Ovo se javlja u različitim stepenima intenziteta. Duhovni kompleks svakog požnjevenog entiteta se kreće duž linije svetla, dok svetlost ne postane suviše zasenjujuća, kada se entitet zaustavlja. Onaj entitet je možda jedva dostigao treći denzitet ili je veoma, veoma blizu završetku distorzije svetlosti/ljubavi trećeg denziteta. Međutim, oni koji padnu u ovu oktavu pojačavanja svetlosti/ljubavi, tada stiču iskustva u glavnom ciklusu tokom koga postoje mogućnosti da se otkriju distorzije koje su inherentne svakom entitetu i tako smanjuju distorziju.

Ispitivač: Koja je u našim godinama dužina jednog takvog ciklusa?

Ra: Ja sam Ra. Jedan glavni ciklus traje otprilike 25.000 vaših godina. Postoje tri ciklusa ove prirode, tokom kojih oni koji su ostvarili progres mogu biti požnjeveni na kraju tri glavna ciklusa. To je otprilike između 75 i 76.000 vaših godina. Žetva uključuje sve nezavisno od njihovog napretka, jer je tokom tog vremena sama planeta prošla kroz upotrebljiv deo ove dimenzije i polako prestaje da bude upotrebljiva za niže nivoe vibracije u ovom denzitetu.

Ispitivač: Kakva je pozicija planete s obzirom na progres ciklusa u ovom trenutku?

Ra: Ja sam Ra. Ova sfera je trenutno u vibraciji četvrtog denziteta. Njena materija je potpuno zbunjena zbog socijalno-memorijskog kompleksa smeštenog u njenoj svesti. To prelazak na vibraciju koja se približava ne čini lakim. Zbog toga će ovo biti povezano sa nekim neprijatnostima.

Ispitivač: Da li će se te neprijatnosti javiti u okviru nekoliko godina?

Ra: Ja sam Ra. Te neugodnosti ili disharmonični vibratorni kompleks su počele pre nekoliko godina u vašoj prošlosti. One će se nastaviti neumanjene tokom perioda od otprilike 30 godina.

Ispitivač: Posle tih trideset godina pretpostavljam da će ovo biti planeta četvrtog denziteta? Da li je to tačno?

Ra: Ja sam Ra. To je tako.

Note: ova seansa je radjena: seansa 6, 24.01.1981.

Ispitivač: Da li je moguće predvideti koliki procenat populacije će nastanjivati planetu četvrtog denziteta?

Ra: Ja sam Ra. Žetva nije sada, dakle predviđanje nema značaja.

Ispitivač: Da li činjenica da smo u tom tranzicionom periodu ima neke veze sa razlogom što ste ove informacije učinili dostupnim populaciji?

Ra: Ja sam Ra. Mi smo hodali među vašim ljudima. Mi se sećamo. Mi se sećamo tuge; videli smo mnogo. Nekoliko vaših godina smo tražili instrument sa odgovarajućim parametrima distorzije u kompleksu uma/tela/duha da prihvati informacije uz minimalnu distorziju i maksimalnu želju da služi. Odgovor je ukratko da. Međutim, želimo da znate da vam se u svojoj memoriji zahvaljujemo.

Ispitivač: Brodovi oblika diska koje nazivamo NLO – za neke se kaže da su došli sa planete Venere. Da li su neki od njih bili vaši brodovi?

Ra: Ja sam Ra. Koristili smo kristale u mnoge svrhe. Mi nismo koristili brodove o kojima govorite u vašem sadašnjem vremensko/prostornom memorijskom kompleksu. Međutim, koristili smo kristale i brodove oblika lopte u prošlosti vaše iluzije.

Ispitivač: Pre koliko godina ste koristili te brodove oblika lopte da biste došli do Zemlje?

Ra: Posetili smo vaše ljude pre 18.000 godina i nismo sleteli; ponovo pre 11.000 godina.

Ispitivač: Fotografije brodova oblika lopte i izveštaji o njihovoj vezi sa Venerom postoje manje od trideset godina. Znate li nešto o tim izveštajima?

Ra: Ja sam Ra. Imamo znanje Jedinstva u vezi sa tim upadima u vašem sadašnjem vremenu/prostoru. Mi više nismo na Veneri. Međutim, postoje misaone-forme, kreirane među vašim ljudima iz vremena kada smo hodali vašom planetom. Sećanja i misone-forme su deo socijalno-memorijskog kompleksa. Kolektivna svest, kako je nazivate, kreira ponovna iskustva za one koji traže takva iskustva. Sadašnja populacija Venere više nije sa šestog denziteta.

Ispitivač: Da li neki od NLO-a o kojima se danas izveštava dolaze sa druge planete, da li imate neka saznanja?

Ra: Ja sam Ra. Ja sam jedan od članova Konfederacije Planeta u Službi beskonačnom Kreatoru. Tu je otprilike pedeset tri civilizacije, koje uključuju otprilike petstotina planetarnih svesti. Ova Konfederacija uključuje one sa vaše sopstvene planete koji su dostigli dimenzije iza vaše treće. Ona uključuje planetarne entitete iz vašeg Sunčevog sistema i planetarne entitete iz drugih galaksija (1). To je prava Konfederacija unutar koje entiteti ne liče jedni na druge ali su združeni u službi u skladu sa Zakonom Jednog.
...

Ispitivač: Koja je bila prosečna ukupna Ra-ova populacija inkarnisana na Veneri u trećem densitetu?

Ra: Ja sam Ra. Mi smo bili mala populacija koja je živela u teškim uslovima po vašim merilima. Naša žetva je bila otprilike 6 miliona 500 hiljada um/telo/duh kompleksa. Bilo je otprilike 32 miliona um/telo/duh kompleksa koji su ponavljali treći densitet negde drugde.

Naravno, postavlja se sasvim logicno pitanje: zasto pomazu?

Ispitivač: Da se vratimo na početak tog perioda od 75.000 godina; žetva je usledila 25.000 godina posle tog početka, što znači pre 50.000 godina. Možete li nam reći koliko je njih požnjeveno?

Ra: Ja sam Ra. Niko nije požnjeven.

Ispitivač: Nije bilo žetve? Šta je bilo pre 25.000?

Ra: Ja sam Ra. Žetva je počela kasnije, kako vi merite vreme, tokom drugog ciklusa, sa pojedincima koji su pronašli prolaz ka inteligentnoj beskonačnosti. Žetvu, iako izuzetno malu, su u to vreme činili pojedinci ekstremne distorzije prema pomoći entitetima, koji su ponavljali ciklus. Zbog toga su ti entiteti ostali u trećem denzitetu, iako su u bilo kojoj tački momenta/vremena mogli da napuste ovaj denzitet, koristeći inteligentnu beskonačnost.

Ispitivač: Tako su tokom žetve pre 25.000 godina entiteti, koji su mogli biti požnjeveni na četvrti denzitet, odlučili da ostanu ovde i pomognu planetarnoj populaciji. Da li je to tačno?

Ra: Ja sam Ra. To je tačno. Nije bilo žetve, ali je bilo entiteta koji su mogli biti požnjeveni i koji će izabrati način za ulazak u četvrti denzitet.

Ispitivač: Onda ste tokom poslednjih 2.300 godina radili da biste omogućili što je moguće veću žetvu do kraja 75.000 godina ciklusa. Možete li nam s obzirom na Zakon Jednog reći zašto to radite?

Ra: Ja sam Ra. Ja govorim u ime socijalno-memorijskog kompleksa Ra. Došli smo među vas da bismo vam pomogli. Naš pokušaj pomaganja je izobličen. Naša želja je da što je moguće više eliminišemo distorziju koja je prouzrokovana pogrešnim razumevanjem naših informacija i vođstva. Razlog pomoći koju pruža Konfederacija je primarna distorzija Zakona Jednog, koja je služenje. Biće kreacije je kao telo, ako ćete prihvatiti tu analogiju. Da li bismo ignorisali bol u nozi? Modricu na koži? Posekotinu koja se gnoji? Ne. Poziv se ne ignoriše. Mi, entiteti empatije, biramo svoju službu u pokušaju da izlečimo tugu kao da nas doziva bol u fizičkom telu kompleksa/distorzije.

Ispitivač: Na kom denzitetu je Ra?

Ra: Ja sam Ra. Ja sam na šestom denzitetu uz snažnu težnju ka sedmom denzitetu. Žetva će za nas nastupiti za otprilike dva i po miliona godina i naša je želja da budemo spremni za žetvu kada se ona približi našem kontinuumu prostora/vremena.

Ispitivač: I vi se pripremate za žetvu putem pomoći koju pružate. Da li je to tačno?

Ra: Ja sam Ra. To je tačno. Mi pružamo Zakon Jednog, rešenje paradoksa, balansiranje ljubavi/svetla, svetla/ljubavi.

Ispitivač: Koliko traje jedan vaš ciklus?

Ra: Ja sam Ra. Jedna naš ciklus obuhvata 75 miliona vaših godina.

Ispitivač: 75 miliona godina?

Ra: Ja sam Ra. To je tačno.

Ispitivač: Tokom vaše pomoći putem pružanja Zakona Jednog da li radite sa još nekim planetama u ovo vreme, ili samo sa Zemljom?

Ra: Ja sam Ra. U ovo vreme mi radimo samo sa ovom planetarnom sferom.

Ispitivač: Rekli ste da vas je pozvalo 325.000 entiteta. Da li je to broj onih koji razumeju i prihvataju Zakon Jednog?

Ra: Ja sam Ra. Ne možemo potvrditi tačnost vaše tvrdnje jer oni koji zovu nisu uvek u stanju da razumeju odgovor na taj svoj poziv. Osim toga, oni, koji ranije nisu zvali, mogu posle velike traume da otkriju odgovor gotovo istovremeno sa svojim kasnim pozivom. Ne postoji prostor/vreme u pozivima. Zbog toga, mi ne možemo proceniti broj celina uma/tela/duha koji će u vašem distorziji/kontinuum vremena/prostora čuti i razumeti.

Ispitivač: Kako obično sprovodite pomoć u vidu pružanja Zakona Jednog? Kako ste to radili za poslednjih 2.300 godina? Kako ste to normalno pružali ljudima sa Zemlje?

Ra: Ja sam Ra. Koristili smo kanale kao što je ovaj, ali kanali su većinom bili inspirisani u snovima i vizijama, a da nisu bili svesni našeg prisustva i egzistencije. Ova određena grupa je slučajno bila obučena da prepozna takav kontakt. To grupu čini sposobnom da bude svesna fokusa vibracionog izvora informacija.

Ispitivač: Kada kontaktirate entitete u snovima ili na drugi način, ti entiteti prvo moraju da tragaju za Zakonom Jednog. Da li je to tačno?

Ra: Ja sam Ra. To je tačno.
Na primer, entiteti egipatske nacije su bili u stanju panteizma, kako biste mogli nazvati distorziju u pravcu različitih bogosluženja različitim delovima Jednog. Mi smo uspeli da kontaktiramo jednog, čija je orijentacija bila Jedno.

Ispitivač: Kada se ciklus okonča i kada se jave neugodnosti, pretpostavljam da će biti entiteta koji će početi da tragaju zbog trauma i koji će onda primiti vaše reči telepatski ili u pisanom obliku, na primer u vidu ove knjige. Da li sam u pravu?

Ra: Ja sam Ra. Vi ste u pravu uz napomenu da su neugodnosti već počele.
« Poslednja izmena: 13. Avg 2010, 09:04:50 od 1deki »
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Citat
(najkasnije 21.12.2012.)
Ne ponovo prica o tome  Smile

Pazi, ja verujem u neke stvari ali ovo o "Ra" materiji i njenom rasprsivanju u ljude mi je kao sto sam i rekao vise mit nego nauka  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 22:15:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.174 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.