Sa 13 sam imala simpatije (a sad mi je nepunih 21, tako da to nije bilo tako davno, i, molim vas, bez tih gluposti o bržem sazrevanju klinaca, jer ovo što danas vidim i čujem od tih generacija počinje da me baca u bedak)...
Nikakvo ljubljenje jezikom niti votka nisu dolazili u obzir... Za sve postoji pravo vreme... A 13 godina to nikako nije...
Ako sa 13 misliš da si sazrela i da piješ na sopstvenu odgovornost, šta će biti sa 18? Kokain, jer ce to biti tako cool i trendy...? (mada se apsolutno ne bih začudila da i to rade sa 13)...
« Poslednja izmena: 07. Jan 2008, 20:22:01 od B@mbin@ »
ma klinke vec sa 14-15 spavaju sa mladicima. Zeljne su neke paznje. A taj je pa frajer ima curu od 13. Ja sam se u te god palio na starije, gde sam mogo nesto da vidim Pa moja bratanica ima 12 god. Da je vidim u gradu sa momkom poludeo bih. Jos da ih menja Njima je jos vreme za simpatije.Pitanje je sta bi mu sve dozvolila da joj oprosti ?
Dobro...ajd...sad smo malo preterali.... Nemojmo da budemo bas toliko rigorozni... Mozda jeste rano za neke "ozbiljne veze", posle kojih se bedacis, ali ne previse... za dve godine to ce biti ok.... Sto se tice alkohola.... za njega je uvek prerano, imao ti 13, 23, 53 ili 103 godine...tolika kolicina je svakako nezdrava... Razumem da je njoj sad sve interesantno i da voli da ima decka (starijeg) i to je ok.... neki nemaju ni sa puno vise godina pa prsnu... Ali njega ipak ne razumem... on 16 ona 13.... Taj je bas izgleda zalutao...ipak je to prevelika razlika...bar za taj uzras.... Ne znam.... Ili sam ja pogresno vaspitan...
Ali njega ipak ne razumem... on 16 ona 13.... Taj je bas izgleda zalutao...ipak je to prevelika razlika...bar za taj uzras.... Ne znam.... Ili sam ja pogresno vaspitan...
Ili nisi upucen
To je danas trend, stariji ( mislim,'stariji') momci znaju da su kul ovim mladjim devojkama pa tako se tom vezom ubiju dvije muve. Njemu odgovara to sto ga ona gleda ko da je pokupio svu pamet svijeta, a njoj godra sto je pokupila starijeg .. I taaakkooo
Ali njega ipak ne razumem... on 16 ona 13.... Taj je bas izgleda zalutao...ipak je to prevelika razlika...bar za taj uzras.... Ne znam.... Ili sam ja pogresno vaspitan...
Ili nisi upucen
To je danas trend, stariji ( mislim,'stariji') momci znaju da su kul ovim mladjim devojkama pa tako se tom vezom ubiju dvije muve. Njemu odgovara to sto ga ona gleda ko da je pokupio svu pamet svijeta, a njoj godra sto je pokupila starijeg .. I taaakkooo
Ok...razumem ja to....al 13 godina.... Pa to jos veruje u deda mraza i dinosauruse... Ne znam... Svet se menja...brzom brzinom...
Deda Mraz ne treba biti mjerilo jer ja jos uvek verujem u njega, ali da se svet menja, menja se. Kao da su nasi roditelji sa 13 godina mogli i pomisliti da izadju posle 21.00h i verovatno je njima zvucalo neshvatljivo kad bi im neko rekao da trinaestogodisnjaci izlaze do, lupam 22.00h. Granice se stalno pomeraju, ali imati mjeru u svemu je alfa i omega. Cvrsto verujem da sve to poneses iz kuce, tako da nju i ne krivim
To sto je ona navodno popila toliko niti to sto je poljubila drugog momka, meni i nije problem, ali entuzijazam s kojim prica o svemu tome .. e to je vec ..