I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
1. Lik je ljubomoran zato sto si pristala da igras sa drugim ( ne, drug vec nepoznata osoba) ...znala si da mu se svidjas cim te je pitao za ples.. tako da se i ocekivalo da ce da uradi nesto u tom fazonu.. a i cisto sumnjam da si ga odgurnula odmah .. vec samo kad si shvatila da bi neko mogao da te vidi. Tako da batali tu pricu o ljubavi. Zaljubljeni ljudi ne idu okolo i to rade. Znam da si mlada, ima vremena i sve to..mozda ti ne odgovara kad si sa nekim u vezi..samo nemoj to da brkas sa ljubavlju. 2. Rekla si mu zato sto si morala, jer su te drugi videli ... tako da igras i na tu kartu ...malo cudno .. tvoj decko je to saznao pre tebe, garant. 3. Prestani da pijes, mlada si i jetra ce ti biti ko u Bore Corbe... zar hoces da izgledas kao on?
Zajebala si stvar, saznalo se za to i sada ispastas... ne da se ja nasladjujem..bas me briga, jedino sto mozes je da ga pitas iskreno ... da li ce ti oprostiti i sta treba da uradis da bi on to ucinio ( ne u smislu neke patetike ).
Mada gledaj to ovako, nek ti bude nauk za ubuduce ... mozda je i tako najbolje ... pogotovo ako je on ljubomoran.. i veza ti se u buducnosti pretvori u pravo mucenje.
« Poslednja izmena: 05. Jan 2008, 20:37:05 od yourtoiletpaper »
Dete, ako ti sabijesh pola kile votke i pri tom mozhesh da odigrash stiskavac, na zhurci gde ima 10 godina starijih od tebe, tvoj najmanji problem je taj dechko. Pamet u glavu ko Boga te molim.
Taj mora da je strasno brz i iskusan ako je uspeo da ubaci jezik, a ti nisi htela da se poljubis sa njim... Malo verovatno... U potpunosti se slazem sa postom ytp-a.... I da....Rano je za toliki alkohol...
Dete, ako ti sabijesh pola kile votke i pri tom mozhesh da odigrash stiskavac, na zhurci gde ima 10 godina starijih od tebe, tvoj najmanji problem je taj dechko. Pamet u glavu ko Boga te molim.
« Poslednja izmena: 05. Jan 2008, 20:57:04 od Iceman »
ok,od sada cu paziti...mada sinoc kada sam srela swog dechka on je proshao pored mene kao da me ne poznaje,a sam mi je rekao da moramo da porazgowaramo...
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
zanimljivo neki dan ja sam video moju zenu i seo sam pored nju i bilo mi je dovoljno da `samo ` pricamo sa mimikom , ni jedan zena vec jako davno nije me toliko uzbudila
« Poslednja izmena: 06. Jan 2008, 17:24:33 od onodys »
. u jednom trenutku drugari (koji su inache 10-tak godina stariji od mene) pustili neku laganu pesmu i jedan dechko mi je prishao i pitao me za ples. pristala sam. shto ne bi. a i bila sam pijana,jer sam popila pola kile wotke.
mislim da je i u ovom sluchaju samoubistvo najbolje reshenje ...
inache ,shto se tiche votke - sumnjam da je ova katarina i proshla pored nje ,a kamoli popila "pola kile" ,inache ne bi sad razgovarali s njom
zanimljivo neki dan ja sam video moju zenu i seo sam pored nju i bilo mi je dovoljno da `samo ` pricamo sa mimikom , ni jedan zena vec jako davno nije me toliko uzbudila