Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljubavnici ili prijatelji  (Pročitano 5350 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Ljut123, imaš lepo mišljenje o nekome ko te prevari? Smile  Hm...ok.
Stoka - jer je baš to odgovarajuća reč za nekoga ko pogazi sve što ste zajedno imali, uz to ti slomi srce na hiljadu komadića... i to sve zarad jedne noći sa svojom bivšom curom jer ga je mučila nostalgija, ništa više.   Smile
Eto zašto stoka - u mom slučaju jedna.  Da se razumemo, nikako nisam mislila na sve muškarce, bivše..već samo na jednu personu. Možda si me pogrešno razumeo  Smile
 Smile

Milosava  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

par godina za nas

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 607
Zastava Kosovo
Treba da se cuvate takvih negativnih navika Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
Sa tom "stokom" si ti bila....on je u jednom trenutku bio tvoj izbor....niste bili dovoljni jedno drugom i sta je tu je.
Da ....imam lepo misljenje o svim zenama sa kojima sam bio i uvek se trudim da se secam samo lepih trenutaka u svojim vezama , i sigurno je da necu javno pljuvati po nekom sa kim sam imao lepih i ispunjenih trenutaka , jer to onda vise govori o meni nego o njoj.
Ako imam pored sebe kvalitet , onakav kakav ja mislim da bi trebao biti, ja sam zaljubljen covek i ne pada mi na pamet da to rizikujem zbog kratkotrajnog zadovoljstva.
+ Realno gledano ...covek mora u ranoj mladosti da stekne ipak malo iskustva kvantitativno  da bi znao da ceni kvalitet ...da ga uopste prepozna....a ako mi neko kaze sa 18 godina da ne zna sta se desilo sa njegovom "vezom" od 3-4-5 godina , i zasto ga/je on/ona ostavio/la , varao/la ...pa....malo mi je onako...smesno.

da, milosava  Smile......... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Sa tom "stokom" si ti bila....on je u jednom trenutku bio tvoj izbor....niste bili dovoljni jedno drugom i sta je tu je.

Pa šta sad..ja sam kriva što me prevario? Smile  Nećemo sad sve bukvalno da shvatamo valjda,odužiće se priča. Nisam mu bila dovoljna. Da te ispravim.

Da ....imam lepo misljenje o svim zenama sa kojima sam bio i uvek se trudim da se secam samo lepih trenutaka u svojim vezama , i sigurno je da necu javno pljuvati po nekom sa kim sam imao lepih i ispunjenih trenutaka , jer to onda vise govori o meni nego o njoj.

Drago mi je što nisi imao ružnih iskustava sa bivšim devojkama. Javno pljujem? Gde sam spomenula ''njegovo''  ime i prezime? To je moja konstatacija o toj osobi, s razlogom, i nije mi jasno zašto ti  moje reči nazivaš pljuvanjem?

Ako imam pored sebe kvalitet , onakav kakav ja mislim da bi trebao biti, ja sam zaljubljen covek i ne pada mi na pamet da to rizikujem zbog kratkotrajnog zadovoljstva.
+ Realno gledano ...covek mora u ranoj mladosti da stekne ipak malo iskustva kvantitativno da bi znao da ceni kvalitet ...da ga uopste prepozna....a ako mi neko kaze sa 18 godina da ne zna sta se desilo sa njegovom "vezom" od 3-4-5 godina , i zasto ga/je on/ona ostavio/la , varao/la ...pa....malo mi je onako...smesno.

Sa ovim se slažem skroz.

Smile Smile

« Poslednja izmena: 23. Sep 2005, 03:24:27 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
coooool..... Smile
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.