Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 16:41:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljubavni problem  (Pročitano 3976 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 12.16
hehe...prosuo si se pred njom ko mladi majmun.
zato te i otkacila. previse lako. nema izazova po nju.
to samo adonisi mogu tako da traze telefon i da umoce sutradan.
a i student si. pre ce dati piche nekom iz beograda. veca je sansa da ce ostati... Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Tel.Me Your.Number
"Koji sam velemajstor sad sam od ******** uzeo broj Smile. Jel mislis da sam zagrejao situaciju? Pozvacu je da izadjemo cim nam prodju ispiti u istom danu imamo zadnje ispite za ovaj rok..."
Prvo, nauči da se ne hvališ, ljudi su zavidni i drugima ne žele dobro. To što je poruka dospela do nje nema veze ili joj se sviđaš ili ne. Možda devojka ima druge planove sa životom.

Drugo, pomenuo si da uči 14-15 sati na dan, šta ti to govori o njoj? Da li stvarno želiš da budeš sa takvom osobom?

Treće, ako hoćeš da je zajebeš priđi joj i reci da si razmislio i da si shvatio da je najbolje da budete drugovi. I budi joj drug smej se, grli je ali nemoj blenuti u nju kad ste zajedno. Ignorisanje je u ovom veku postalo besmisleno, pronaći će drugu zanimaciju vrlo brzo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Safari 537.73.11
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 33
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Nokia C5-03
Saslusao sam razne savete i odgovore i dosao sam do zakljucka. Necu da je zovem niti nesto da pokusavam s njom. Ona misli da mi se ona svidja samo a zapravo sam zaljubljen u nju i samim tim to necu NIKAD da joj kazem. Kad je vidim tad cu po principu "cao sta ima? I na kraju vidimo se." Znaci bez nekog kontakta ako je vidim u drustvu bicu fin i korektan necu da je napusavam niti da je ponizavam. To sto me odbila to je njena stvar a razloga moze biti milion. To moze biti slucajna poruka, moze biti da joj se ne dopadam tj da se ohladila, moze biti da joj se svidja neko drugi itd. Friendzone nece postojati niti cu dozvoliti da me drzi u rezervi pa kad joj se cefne da me aktivira. Stavise, evo lupam, ako me pozove sutra da mi kaze da hoce da bude sa mnom da se predomislila ja cu samo da joj kazem: "svidjas mi se i dalje ali propustila si priliku." Preko svojih principa necu da predjem valjda za toliko sebe postujem. Evo sad ce joj biti rodjendan u ponedeljak ja necu da joj cestitam i cak ako me pozove necu da se pojavim (osim toga trenutno nisam u bg-u otisao sam kuci malo da ohladim glavu od svega).
Nije da se hvalim ali ja sam covek koji cita dostojevskog, tolstoja, hesea i druge velike pisce, slusam opustenu i dobru muziku kao sto su jazz, blues, klasiku, zatim ne volim zurke preterano (u principu ih izbegavam al tesko je to u studentskom domu Smile), bavim se sportom, ne pijem, ne pusim i redovno dajem ispite na faxu. I sad je pitanje sta ona hoce vise od toga ja ne znam. Da budem nzm Vil Valo ili ko vec? Ona sve isto voli sto i ja ali jbg. I sad slusam sebe i samo sebe icicu po osecaju  pa ako se bude predomislila odbijam je kao da mi se uopste ne dopada. Nije to ponos vec postovanje prema sebi jer necu sad da misli da moze da me vuce za nos pa kako ona ide pa ja za njom. U mom veku to nema da bude.
« Poslednja izmena: 15. Feb 2014, 09:02:43 od Shadow Stalker »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.107
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 12.16
vidi se da si pocetnik.
zene se loze na drustveni ugled muskaraca.
tvoj je nepostojeci.
ili na adonisa.
isto nista.
cak si i opasan. zamisli da zatrudni sa tobom, sta bi ona? da se vrati u svoju vujojebinu ili jos bolje tvoju? pa jedva je utekla... Smile

edit: mozes da zabavljas njeno drustvo jer ako te oni vrednuju i ona ce.
njoj uglavnom ignore. ako se zadesi da zderete zajedno onda je bockas tipa:
di si knjiski moljcu?
nesto nam se mrda sto de izvadi tu knjigu iz dzepa da ga fixiramo... Smile
tako nesto.
dakle bockanje, ne uvrede.
cilj je da nju spustis. ti si se prosuo ko budala i stavio je na pijedastal. i sta bi ona odozgo nego da te kashira...
« Poslednja izmena: 15. Feb 2014, 11:43:26 od Hunab_Ku »
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Citat
ako me pozove sutra da mi kaze da hoce da bude sa mnom da se predomislila ja cu samo da joj kazem: "svidjas mi se i dalje ali propustila si priliku."

Tako je, udri njenim oruzjem to ce je dotuci Smile

Ako se bude javila, dodji po upustva, do tad idi malo prosetaj, zvekni nekog Dostojevskog, opusti mozak Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Citat
Drugo, pomenuo si da uči 14-15 sati na dan, šta ti to govori o njoj? Da li stvarno želiš da budeš sa takvom osobom?
Можда се осталих 10 сати сатире од... прављења палачинака  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Stavise, evo lupam, ako me pozove sutra da mi kaze da hoce da bude sa mnom da se predomislila ja cu samo da joj kazem: "svidjas mi se i dalje ali propustila si priliku."

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 16:41:52
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Ljubavni

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.