Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 23:06:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljubavni problem  (Pročitano 3997 puta)
13. Feb 2014, 10:15:59
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 33
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Nokia C5-03
Svi su svakom svoji problemi najtezi a to je iz jednog prostog razloga koji glasi jednostavno: subjektivni smo. Moj problem za mene je upravo najveci i najtezi. Da ne okolisam vise pocecu...naime ima jedna devojka koja mi se oko mesec i po dana svidja. Fizicki mi je lepa i privlacna mada to meni nije glavna stvar jer ono sto mi se kod ove devojke svidja je to sto volimo slicne stvari i imamo puno toga zajednickog. Dalje, ja sam nju upoznao preko drugarice pocetkom januara kad sam dosao u Bg (buduci da studiram i da zivim u domu) i odmah sam se pored nje osetio super. U sebi sam pomislio hej ne moram nista da kazem neka ona prica i ja cu se osetiti ekstra sto znaci da mi se zaista dopala. Da nastavim pricu...buduci da su sad ispitni rokovi imali smo oboje pune ruke posla pa sam mislio da je ne zovem niti da nesto pokusavam medjutim vise puta smo isli u menzu i svaki put smo puno pricali. Prvi put kad smo bili sami nismo mogli oboje usta da zatvorimo samo smo pricali i pricali bukvalno nam je bilo zao smo morali da se vratimo u citaonice da ucimo. Zaista mi je tad bila usla u glavu i tog dana nisam nista ucio sto je po meni i bilo logicno. Posle toga bio jednom drugaru rodjendan i tad je bilo neko moje drustvo i ta devojka i svi su mi govorili "auu covece ne da te gleda gde nema sanse stvarno joj se svidjas". Taj rodjendan je bio pre nekih 10-tak dana...medjutim ono sto sam hteo nagovestiti je to da kad sam seo pored nje (na rodjendanu) ona je sva bila nervozna jednom sam je malo zagrlio nakratko i u ledjima osetio da je bila jako nervozna...posle tog rodjendana jos par puta smo blejali (o5 u drustvu) al jednom smo sami sedeli i pricali o5 kao navijeni. Posle par dana sam skupio hrabrost i resio da joj uzmem broj da bih je pozvao da izadjemo kad nam se zavrse rokovi sto se pada za dan zaljubljenih i tad sam mislio da je pozovem da izadjemo negde nebitno gde to bismo se lako dogovorili. Medjutim napravio sam bukvalno receno sra*e prosle subote...otisao sam do njene citaonice i malo cavrljali i usput mi je dala broj i tada sam bukvalno bio na, ne sedmom, ali na sestom nebu Smile. Kad sam uzeo broj ja sam odmah javio drugaru koji je reko svaka cast super tako nesto i da se pohvalim jednoj drugarici koja se isto zove kao moja simpatija, tj devojka u koju sam zatreskan, ja posaljem poruku slucajno simpatiji. Evo i poruke koju sam slucajno poslao simpatiji:

"Koji sam velemajstor sad sam od ******** uzeo broj Smile. Jel mislis da sam zagrejao situaciju? Pozvacu je da izadjemo cim nam prodju ispiti u istom danu imamo zadnje ispite za ovaj rok..."

Nisam nikako mogao da sprecim slanje jer telefon na touchscreen na kom se slabo snalazim (skoro sam ga uzeo) i samo sam rekao jebiga. Otisao sam odmah do simpatije koja je sva bila crvena (sebe ne mogu ni da zamislim koliko sam bio crven) i sva se smeskala. Ja sam prisao i izvinio joj se zbog neprijatnosti koju samo joj priredio i rekao joj: "sad znas jel hoces da izadjemo?" na sta je meni ona samo rekla: "razmislicu" i ja sam joj reko sta ima da se razmislja oces ili neces i ona je o5 rekla da ce razmisliti. Ja sam joj rekao ok cucemo se itd. Posle par dana sam joj poslao poruku kako je prosla na ispitu i ona mi je odgovorila posle sat i po vremena kao nije imala ispit da ce ga imati sutradan bla bla bla. Posle 45min sam joj pustio poruku nesto kao bice super ne sumnjam u tebe i pitao je sta radi. Posle 1,5h mi je lakonski rekla evo ucim ****** to mi je jedina preokupacija...
Video sam je juce u holu studentskog doma gde sam blejao sa drustvom i cim me je videla odmah je pobegla...

Navodno treba sutra da izadjemo tj sutra ce da mi kaze dal hoce ili nece mada iskreno ne verujem da cemo izaci  Smile. Sta mislite ljudi sta da radim? Da je zaboravim? Da je jos malo jurim? Ne zelim da odustanem zelim da pokusam s njom posle 2god mi se zaista svidja neko tj ona...hvala na citanju i pozdravljam svakog ko cita Smiley
« Poslednja izmena: 13. Feb 2014, 10:26:35 od Shadow Stalker »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 7857
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Ja lično kad učim za ispite, nije mi ni do čega, možda jer sam ja takva, ali vjerovatno nas ima sličnih. Smile

Ma nemoj odmah da odustaješ, sačekaj malo da prođe sva ta frka s ispitima, pa onda vidi kako će da se odvija situacija. Ne moraš trenutno da navaljuješ na nju, da joj stvaraš pritisak, ali povremeno joj stavi do znanja da ti je stalo do nje, a vjerovatno je i njoj do tebe. Smile

E sad, takođe uzmi u obzir da sad ima drugih obaveza i da možda želi da se fokusira na to, da to prvo riješi, a možda je i nešto drugo brine, budi obziran ako ti se baš sviđa, pa ako vidiš da ne ide, Bože moj, najlakše je odustati, moj savjet. Smile
IP sačuvana
social share
... сваком живот да колико може поднети ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 33
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Nokia C5-03
Isto sam i ja fokusiran na ispit jbg al nzm ovo me muci pa mi je malo tesko da budem profesionalan Smile. Msm znam da vi devojke volite pomalo kad je neizvesno ali ja sam se slucajno otkrio i sad i ako se smuva sa mnom mozda ce me vrteti jer sam ja prikazao sta zelim. Isto tako nazvacu je sutra pitacu je nzm da izadjemo devojka je rekla da ce razmisliti pa samim tim na neki nacin je duzna da mi kaze dal hoce. Nije da se hvalim ali imao sam puno devojaka i ova me je zakucala za zemlju Smile. Msm dal je moguce da se devojka ohladi posle 5,6 dana i da se ohladi zbog ove poruke tj zato sto sam se slucajno pokazao sta zelim?
« Poslednja izmena: 13. Feb 2014, 12:19:05 od Shadow Stalker »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 7857
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Sve je moguće, to moraš da imaš na umu. Smile Pozovi je, naravno, ako je rekla da će da razmisli, pa odgovoriće ti nešto, makar te i odbila. Smile

Ja čisto sumnjam da je ohladila, ako prihvati, duguješ mi čokoladu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 33
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Nokia C5-03
Ma sveeeee cu da ti kupim ako prihvati i naravno ako u bgu zivis Smile. Ma pitacu je sta ja znam al nicemu necu da se nadam...msm volimo slicnu muziku, knjige ma svasta ali ne znam juce kad me videla u holu odmah je ono otisla cim me videla ali je malo zastala. Dao sam joj prostor i vreme da razmisli nisam je napinjao ni smarao za izlazak pa sad je sve na njoj. Ako nista drugo tj ako me odbije ovo je bar bila dobra agnedota za poruku Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 7857
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Pa naravno, nije ni prva ni posljednja, mada je zeznuto kad ti se neko sviđa, ali jbg ... Smile
A za poruku, pa po meni to uopšte nije ispalo loše, jer bar sad zna da je ne zezaš i da si zagrijan. Pa ništa, čekaj do sutra, strpljen - spašen. Smiley

Nisam u BG-u, ali nema veze, pošalji poštom. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 33
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Nokia C5-03
Samo jos ovo...da je pitam da izadjemo da popricamo o slucajnoj poruci ili da jednostavno da kazem e ima jedan kafic u blizini imaju dobar sladoled nesto tako da iskenjam? Msm ja stvarno zelim da pricam o poruci sto sam poslao naravno uzivo i ne volim kad stvari ostanu nedorecene...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 7857
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Kad se ispričate o poruci, onda može sladoled. Smile Ma nisi ti toliki klinac, studiraš, prema tome, kao što kažeš, bolje da stvari ne ostanu nedorečene. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Rek'o si joj vec za poruku, jok uzmi pa je smaraj 2 sata sa objasnjenjem pa je posle pozovi da objasnis objasnjenje od prethodnog puta.......ja sam bre namerno takticki slao "pogresne" poruke a ti se jos zalis da si sjebo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 33
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Nokia C5-03
E hvala na misljenju Smiley. Ovako cu: poslacu poruku nesto cu da iskenjam to je barem lako pa ako prihvati super ako ne nista jbg. Ako uopste ne odgovori ili iskljuci mob ili sta vec uradi iskulira to ce biti i vise nego jasan znak. Moje je da probam musko sam ja sam taj koji pokrece inicijativu pa sad ja sam joj pokazao da sam zagrejan i da sam odgovoran jer cim sam slucajno pustio poruku odmah sam otisao da objasnim i celu situaciju da smirim. Nisam pobegao bez objasnjenja niti sam imao nameru to da uradim al kolko sam ja bio crven to je strasno a posle sam otisao do wc-a i bio sam bled ko krpa  Smile
« Poslednja izmena: 13. Feb 2014, 13:25:42 od Shadow Stalker »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 23:06:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Ljubavni

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.