Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 02:57:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljubavni problem  (Pročitano 4050 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Citat
musko sam ja sam taj koji pokrece inicijativu pa sad ja sam joj pokazao da sam zagrejan i da sam odgovoran jer cim sam slucajno pustio poruku odmah sam otisao da objasnim i celu situaciju da smirim.
Уз дужно поштовање, да је тако, не би на форуму тражио одговор.  Smile
« Poslednja izmena: 13. Feb 2014, 13:26:32 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 32.0.1700.102
Po ovome sto isprica ne deluje mi nesto zainteresovano. Sad, dal nisi ubo pravi momenat ili jednostavno nije zainteresovana za nesto vise sa tobom to je druga stvar. I to nije zbog ispita, mislim, ajd u redu za rok ali ako je zainteresovana izaci makar sad kad je rok prosao. Probaj, sve dok ne kaze "Ej, nisam zainteresovana" imas makar neku nadu. Ona umire poslednja.  Smile

Inace, nista nisi upropastio porukom. Sva je sansa da je vec znala da ti se svidja i pre toga. Zene znaju takve stvari.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Pa usro si se, normalno je to. Nemoj da kenjas nista jer ako razmisljas i sklapas poruke to u principu uvek ispadne mnogo lose. Znaci, normalna poruka opusteno, kad cemo na kafu? I to je to. Ako kaze Nikad bez smajlija, sta da ti kazem, dodi opet da se izjadas Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
sta se tu ima razmisljati... Smile
da razmisli hoce li izaci ili nece sa tobom... Smile

nazovi je i reci joj..nije ovo kviz...jebote... Smile
i oteraj je u picku materinu...vidis da ne zna hoce izaci napolje ili nece.... Smile
takve  neodlucne su najgore....

cuj da razmisli... Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 33
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Nokia C5-03
Aha ok...ma sutra posle ispita cu da posaljem nesto pa sta bude. Cak i ako kaze NIKAD bez smajlija to ce samo govoriti o njoj da je kreten od osobe i da nema stila zar ne? A ja nju necu da smaram ako me odbije niti cu da je jurim. Jednostavno cu da odustanem. Sad Marko bila je ona zainteresovana (u to sam siguran 100%) sad mozda i nije al sad koji je razlog nzm. Ona je tip studenta koji uci 14,15h dnevno u toku ispitnog roka i ima 9 i kusur prosek skoro 10 i iskreno sad da sam je zvao u toku roka to bi bilo lose. Jedno znam a to je da je trebalo ranije da trazim broj da je trebalo polako pripremati teren tj zagrejati situaciju a ne usijati je kad sam uzeo br i poslao onu poruku. A zasto sam ja sve ovo propustio i zasto sam se mozda zajebao? Samo zato sto mi se devojka mng svidja i da sam nervozan u vezi nje. Eto zasto. Da je neka leva koja mi se ne svidja preterano ne bi ni bilo potrebe jadati sena forumu al zajebao sam sto sam cekao i toliko... A sad mozda nisam savrsen decko i to al znam da bih bio ok prema njoj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Citat
Cak i ako kaze NIKAD bez smajlija to ce samo govoriti o njoj da je kreten od osobe i da nema stila zar ne?

Ne, to govori da nikad nece izaci na kafu sa tobom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 33
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Nokia C5-03
Na to sam i mislio Smile
« Poslednja izmena: 13. Feb 2014, 13:56:45 od Shadow Stalker »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Ау који фејл  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 33
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Nokia C5-03
Sto Smile?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Па не, замишљам да се мени тако нешто деси са поруком  Smile У суштини то је врло добар ,,инстант приказивач тренутног стања" и ја мислим да се она стварно ложи на тебе видешви реакцију да је рекла као ,,размислићу" а не нешто типа ,,стварно те не гледам тако"

Најгоре је кад риба до које ти је баш стало неће да те одјебе директно и онда увек имаш наде у себи па се јебеш у мозак и не можеш ништа да радиш. Мислим да ти ниси у таквој ситуацији, ова твоја штреберка се чини ми се ложи на тебе, али наравно да јој је ненормално окворд због те поруке. Не форсирај је, буди опуштен и стави јој до знања колико ти значи.

По мом искуству, када је реч о нормалним девојкама (не о курвама, шемама и ван најт стендовима са њима прим. аут.)  које су ми се баш свиделе у животу, оно баш баш, имам скор 1.5/3. Па ћу на основу тога да ти дам неки савет.

Немој ништа да пожуркујеш. То што људи кажу да одма треба да стартујеш рибу и кажеш јој шта осећаш...Никако, мораш да ,,билдујеш" привлачност а то се одвија кроз дружење. Нећеш ти бити у френд зони ако то правило одрадиш све, значи осећања и све вези тога показуј кроз деловање и онда несвесно долази до привлачности или не. То је то. Да ти сад одеш риби и кажеш ,,Е ПАЛИМ СЕ НА ТЕБЕ, ДА ИЛИ НЕ?" То немој никад.

Значи само полако, терај како си терао пре те поруке и ако јој се свиђаш то ће се десити спонтано, односно осетићеш и знаћеш кад је прави моменат за то или ће се једноставно десити само од себе.

« Poslednja izmena: 13. Feb 2014, 14:08:37 od Џеј Џеј Окоча »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 02:57:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Ljubavni

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.