Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Jul 2025, 06:52:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ipak,ne moze sve biti savrseno !  (Pročitano 3998 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Zivot nije savrsen.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Citat
Cekanje na stranu, biranje nije stvar godina vec pogleda na svet
.

upravo to...sta u zivotu imas... osim  izbora....

ali ne mozes cekati da se svet prilagodi tebi i tvojim zeljama...nekad sebe moras malo prilagoditi situaciji....
ako mu raja ..voda cure a on hoda sam...jer trazi...onu koja ce da bude kao ona koju je kao lud volio...
nece daleko dogurati...nijedan talav nije ...jer nikad nije naso tu sto je volio..
savim jednostavno je to..dvije ljubavi  iste na svetu ne postoje...

covjek tako moze jedno vrijeme a onda se osjeti usamljeno...
a usamljeni ljudi su ranjivi...a svet je okrutan  Smile Smile Smile Smile Smile Smile iz osame ce posegnuti za razvratnim zivotom,..i baciti se u blud...Smile Smile i zaljubice se u neku drolju... koja ce mu srce pojesti Smile
a onda posle ....nece nikad vise biti ni zasta  Smile Smile Smile Smile

Citat
suviise si mlad da bi cekao
.. 
mladi ljudi i treba da cekaju  ..i da se ne zalecu...
imaju kad...da cekaju...
a i da ne bi morali u starim danima da cekaju...

dosta stvari u zivotu treba probati...da bi znao sta valja a sta ne..i sta ti prija a sta ne... Smile

u sjajnom papiricu ponekad zna biti i govno...umjesto bomboncice... Smile Smile Smile  Smile
tako da je neko "savrsenstvo" ako ga i ima u ljudima...ono je  unutar njih... a nikako spolja.,.

a sex je druga prica...zna se sta je za seks savrseno...sto manji mozak i sto vece dupe i sise..i velika usta sa debelim usnama...boja kose nije toliko vazna... Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
Hvala vam ljudi svima,bobak posebno tebi Smiley
trudi  se da ostanes takav...srecan..kako si opisao -drustvo..porodica..skola... i tako to....
..pazi da to sebi ne pokvaris...u zurbi...imaces vremena za sve....

i nemoj puno da razmisljas....mozak se lako zagreje i nekako u sebi zatup-ogugla...
i od prekomjernog razmisljanja o svemu i svacemu...
umislis sebi svasta...i samo o tome mislis....na kraju to zna da preraste u paranoju...i pocet ces se ko papak  tripovati....
razmisljaj samo o nuznim stvarima...ne zamaraj se nepotrebnim stvarima...
tipa sta bi bilo kad bi bilo..to rade samo budale...i jako dokoni mentoli....

opusti se i zivi te svoje godinice...
zivot brzo prolazi....
      Naravno,potrudicu se,isto tako cu pokusati da pronadjem neku po svom ukusu,kao sto si rekao,ne moram biti zaljubljen u nju da bi bio sa njom,valjda cu uspjeti Smiley
I hvala ti jos jednom Wink

Dečko .. još si ti mlad da čekaš i da biraš .. jednostavno probaj i nađi sebi neki tip devojke koja će tebi odgovarati i onda u njoj traži neke male sitnice a taj narcizam tipa ' možeš imati svaku ' .. pusti ti to .. dokaži ti to njima kad prošetaš neku dobru ribu gradom  Smile

Srećno  Smile
    Bojane,hvala i tebi,ali da sam rekao da mogu imati svaku,nisam..Pogresno si me shvatio,rekao sam da mi je drug rekao da bih mogao imati dosta cura,te da su neke zainteresovane za mene..Nisam zelio da ispanem hvalisavac,niti volim da se hvalim...Kao sto sam rekao,zelio sam da priblizim situaciju u kojoj se nalazim na sto bolji i stvarniji nacin,da bih dobio kvalitetniji odgovor i savjet.. Sve u svemu,hvala i pokusacu da nadjem nesto,kao sto sam napomenuo gore Smiley

Zivot nije savrsen.
    Naravno,naslov je nosio metaforicno znacenje Smiley

Hvala jos jednom sto ste odvojili vremena za ovo,pokusacu da "isprobam" sto vise vasih savjeta,ako ima jos neko nesto,slobodno neka komentarise..LP za sve Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple iPhone 6s
Dajte nemojte ulaziti u bedak, pa vi ste jos deca, neki ranije a neki kasnie sazrevaju. Cekaj svoje vreme i sve ce biti uredu. Ovi tvoji prijatelji sto stalno menjaju, pitanje je da li to stvarno rade, mislim da li nesto urade sa tim devojcicama.
Veruj u sebe i ne gledaj nikoga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Zivot nije savrsen.
али Ферари Тестароса јесте.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
Dajte nemojte ulaziti u bedak, pa vi ste jos deca, neki ranije a neki kasnie sazrevaju. Cekaj svoje vreme i sve ce biti uredu. Ovi tvoji prijatelji sto stalno menjaju, pitanje je da li to stvarno rade, mislim da li nesto urade sa tim devojcicama.
Veruj u sebe i ne gledaj nikoga
   Siguran sam da si u pravu,hvala sto si odvojio vrijeme da citas ovo Smiley i tome jos pridodao komentar,pomogao si mi..LP
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Jul 2025, 06:52:11
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: savrseno Ipak

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.