Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 08:09:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ipak,ne moze sve biti savrseno !  (Pročitano 4025 puta)
02. Avg 2013, 03:53:27
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
Browser
Chrome 28.0.1500.72
Prije svega,pozdrav svima i zamoljavam vas da odvojite par minuta da procitate ovo i podijelite sa svima nama neki koristan savjet.. Pa,da pocnem ! Imam 16. godina,imam zdravu i veselu porodicu,familiju i da BOG DRAGI da,da tako i ostane jos dugo godina..Odlican,vrlodobar sam ucenik,trudim se,ucim i roditelji su mnogo ponosni i zadovoljni mojim skolskim uspjehom..Ne zahtjevam od njih mnogo,uvijek idem da se ugledam na nekoga ko nema to nesto sto ja zelim,pa tako dosta stvari olaksam njima..Trazim npr. za izlaske,ali nikada previse,ponekada se trudim da ne uzmem dzeparac ili da ga smanjim koliko,toliko..Nije da nemam,ali ne zelim previse da uzimam,tako cu lakse i da shvatim da je mnogo teze potrositi nego zaraditi,te da brze shvatim zivot..Mnogo sam im zahvalan,a ni oni meni ne zadaju mnogo poslova,iako bih zelio malo vise da radim..Dobro,idemo dalje ! Takodje imam dosta prijatelja,volim da se zezam,ali nikada na nacin koji ce nekoga uvrijediti ili omalovaziti,tako da tako prikupljam simpatije od dosta ljudi..Iako sam ja ponekada samokritican,prezadovoljan sam svojim zivotom..Naravno da sve ne bi bilo toliko savrseno,pobrinuo se moj ljubavni zivot Smile..Iako imam samo 16. godina,tj. moje vrijeme sto se tice malo aktivnijeg ili kako vec da se izrazim Smiley  ljubavnog zivota sada i dolazi,posto sam cuo da to dolazi sa 16-om godinom..Nisam imao mnogo cura,svega 2-3 (nista ozbiljno),ali to me ne muci,koliko god da sam imao ne bih to bilo nista ozbiljno,naravno zbog mojih godina..Ne mogu lako da se zaljubim,ali isto tako,ne mogu da budem sa svakim u vezi..Posto imam drugova,koji skoro pa i ne biraju,samo im je cilj da budu sa sto vise njih,ali ne znam,ja to kao da ne mogu,nisam takav tip,bar za sada Smile..Ocu reci,da je moj problem mala doza stida,koju jos uvijek posjedujem,nije to sigurno nista lose,ali sam primjetio,kada bih razgovarao sa curama,samo je potrebno se odvaziti na prvi iskorak i poceti,ostalo mi ide sve odlicno,znam sta cu da pricam,ali ne znam kako da pocnem,kao i u zivotu,shvatio sam da mi je neke stvari samo problem poceti,ostalo sve ide glatko Smiley ,kao npr. uciti ili bilo sta drugo..Jedan dan,sa curom sam extra,pricamo normalno,sve extra,drugi dan,kada prolazim pored nje,kao da se prepadnem njene reakcije,ako bih joj bilo sta poceo pricati,ali bas tako..Dosta puta se desavalo da mi cure prilaze i one pocinju konverzaciju,drugi dan opet tako,najvise sto kazem jeste cao Smile Drug mi je rekao u fazonu,da ja ocu,da bih mogao biti sa mnogo cura,znaci da naglasim ovo nije hvalisanje nikakvo,sve ovo sto sam rekao,zelim samo da vam docaram kako to izgleda u stvarnosti i da vam ga ovde napisem na najbolji moguci nacin,kako bih mogao da dobijem sto je moguce kvalitetniji i korisniji odgovor..Nadam se da ste me razumjeli !  Kada se ovo sve sumira,mislim da je moj problem mala doza stida,straha,nesigurnost,start Smiley ,ali najveci problem je,100 % sam siguran to sto mnogo razmisljam sta ce biti,kako ce biti..

Sada zelim da vidim vas,da me posavjetujete kako da se rijesim ovih problema u sto je moguce vecoj mjeri ili pak,da ih potpuno istrijebim Smile  Svaka pomoc je korisna,tako da sta god da imate,podijelite ovde Smiley

Hvala vam mnogo sto ste odvojili vremena za ovo,i izvinjavam se,mozda sam bio malo opsirniji,u svakom slucaju,molim vas da mi pomognete Smiley bio bih vam mnogo zahvalan... LP za sve Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
nema za to nekog posebnog savjeta....

ti si takav kakav si..nisi kao tvoji drugari...
covjek i treba da bira...ali ne previse ...

kad se zaljubis... doci ce to samo od sebe...

dobro je ako tako misli tvoja raja..a mnogo bi bilo bolje da to misli i neka tvoja drugarica...

kako rekoh..polako...zivot je pred tobom...
ali nemoj da pretjeras sa cekanjem...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Ego sum qui sum.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 15076
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
nema za to nekog posebnog savjeta....

ti si takav kakav si..nisi kao tvoji drugari...
covjek i treba da bira...ali ne previse ...

kad se zaljubis... doci ce to samo od sebe...

dobro je ako tako misli tvoja raja..a mnogo bi bilo bolje da to misli i neka tvoja drugarica...

kako rekoh..polako...zivot je pred tobom...
ali nemoj da pretjeras sa cekanjem...

Znas kako,znam dosta cura koje su se interesovale za mene,iako mi laska,ali ne znam,imam taj problem da trazim neku savrsenu,njih je veoma malo,ali ne znam sta da kazem,takav sam..Znam da sada trebam najvise da se aktiviram sto se tice cura,ali svakoj nadjem manu,ne znam zasto..Ne mislim da sam poseban i precijenjen,nego sam takav po prirodi,imam takvu narav..Jedina cura do sada koja mi se svidjala,odnosno u koju sam bio zaljubljen je moja bivsa,bilo je podavno,ali svidja mi se mnogo i dan danas,iako danas odemo ponekada na pice,smatram je drugaricom,ona mene takodje,drugom.. Ali mislim da nije ni ona ravnodusna,osjetim po pogledu,ali ne znam sta da joj kazem,ne zelim da pokvarim drugarstvo..Posebna je,sigurno,zelio bih da nadjem neku slicnu njoj,ali ne ide,pokusavam to vec dugo,kao sto ne mogu prestati simpatisati Smiley , traje vec 2-3 godine,pa i vise Smile

Inace,hvala na savjetu Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
cuj..savrsenstvo ne postoji....znam o cemu pricas..il joj je nos...malo drugaciji
od onako kako ti volis..il se smije nekako onako kako tebi ne odgovara..il' je kosa ravan a ti volis malo "rascupano" i tako to....

nikad neces naci djevojku koja ti odgovara...ako to budes tako gledao....tako mozes da postanes sitnicar..
i da najdes u svemu manu... pa ce ti tako promaketi mnoge dobre stvariu u zivotu...
neces ih primjetiti..jer trazices samo mane....

pazi da to cure ne provale... da ih tako "diskriminises"..i posebno nemoj da komentarises to svoje u glavi..na glas,...drugarima..cure takve stvari nikad ne oprastaju....
donji si....onda...

ne moras biti zaljubljen da bi bio sa nekom curom....
ja sam rijetko kad bio zaljubljen u neku curu...odma na prvu..dvaput ili tri puta mi se to desilo - samo..
a ono...ostalo je sve ..upoznam se - druzim se...vodamo se..i vremenom se zaljubm..kad je upoznam...

poprilican broj djevojaka mi se tako...na taj nacin..posle nekog vremena jako svidjelo ..i zaljubio sam se do polafona...
i sve ti  postane simpa..sve ono to ti se recimo nije svidjalo...

trudi  se da ostanes takav...srecan..kako si opisao -drustvo..porodica..skola... i tako to....
..pazi da to sebi ne pokvaris...u zurbi...imaces vremena za sve....

i nemoj puno da razmisljas....mozak se lako zagreje i nekako u sebi zatup-ogugla...
i od prekomjernog razmisljanja o svemu i svacemu...
umislis sebi svasta...i samo o tome mislis....na kraju to zna da preraste u paranoju...i pocet ces se ko papak  tripovati....
razmisljaj samo o nuznim stvarima...ne zamaraj se nepotrebnim stvarima...
tipa sta bi bilo kad bi bilo..to rade samo budale...i jako dokoni mentoli....

opusti se i zivi te svoje godinice...
zivot brzo prolazi....
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0

Mrgi ... svaka čast na ovoj slici ...

... a sad da se malo uozbiljim i da ovako ukratko kažem

Dečko .. još si ti mlad da čekaš i da biraš .. jednostavno probaj i nađi sebi neki tip devojke koja će tebi odgovarati i onda u njoj traži neke male sitnice a taj narcizam tipa ' možeš imati svaku ' .. pusti ti to .. dokaži ti to njima kad prošetaš neku dobru ribu gradom  Smile

Srećno  Smile
« Poslednja izmena: 07. Avg 2013, 05:24:52 od bojan.c »
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
da slika je bas odgovarajuca...i super..je..

dijete doslo...da vidi sta drugi ljudi misle...i kako oni njegov problem vide...jer ne razumije neke stvari...

a on slike kaci.....to je valjda taj seoski humor...

sta ima kome da dokazuje..bilo sta.... Smile

on zivi svoj zivot..za sebe...i samo njega se ticu njegovi uspjesi..samo on ce imati od njih koristi ili suprotno ako se radi o neuspjesima...

od tudje hvale se ne zivi...

a i decko  po svemu sudeci...nije sirovina... niti bogalj... da mu sadaku ulecu u vidu seksualnih zadovoljstvina.....

upravo od toga i bjezi...i ne razumije zasto bi bio sa nekom curom..ako mu se ne svidja...tj nije pickopacenik... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
HTC One
Dečko .. još si ti mlad da čekaš i da biraš ..

Cekanje na stranu, biranje nije stvar godina vec pogleda na svet. Nista lose u biranju, naprotiv, pozeljno je. Sta sam imao drugara koji nisu birali vec samo da nosi suknju... i onda one besmislene tipa "u biraca nema jebaca" i koje jos umotvorine koje su pokusaj da se opravda noc provedena sa nekim akrepom ili hodajucim mrtvacem.

Dovoljno je lepih devojaka na ovom svetu pa ne manjka ni uz biranje... ovim neizbirljivima ostavi da jurcaju humanitarni posao. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Pa nije problem u biranju, problem je u trazenju savrsenstva. Idealizuje bivsu a ne shvata da da je bila za njega ne bi bila bivsa a trazi neko savrsentvo u drugim curama. Htedoh reci, nije problem u biranju, problem je u preterivanju u tome. Bolje sigurno nego da vodi nekog akrepa ali u svakom slucaju lose po njega jer je u takvim godinama gde je mozda najbolje po njega da se zeza, da nadje neku lepu curu koju ce da seta itd. Ozbiljnije veze dolaze malo kasnije. Ali mlad je jos, pa ce nauciti. Kao sto ce nauciti da prevazidje taj "stid" vremenom kada se malo opusti.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 08:09:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Ipak savrseno

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.