Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 14:18:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljubav  (Pročitano 1822 puta)
25. Mar 2004, 21:08:14
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1344
Zastava Banja Luka
Često sam se pitala šta je to ljubav. Da li voljeti cvijeće znači ljubav, ili voljeti pticu, životinju ili tebe znači ljubav? To nisam znala. Možda je to ipak ljubav jer volim ptice što bezbrižno lete u tom beskrajnom plavetnilu neba, volim svaki djelić trenutka kada si samnom i pored mene. Jer kada me posmatraš tvoj pogled je pun nježnosti, topline i osjećaja, tvoje su ruke tako tople kao sunce što nas opija novim zracima.
Koliko puta si me pitao da li te volim? Koliko puta si želio da čuješ tu riječ, ali nikada nije silazila sa mojih usana, iako smo toliko dugo bili zajedno, iako sam te ludo voljela. Volim te, to je jedna čista fraza koju nisam željela upotrijebiti, ne zbog toga što za tebe ništa ne osjećam, već što sam se bojala, iako sam te dobro poznavala, da ćeš me ostaviti ako otkrijem svoja osjećanja. Mislila sam da ćeš postati kao i svi drugi okrutni ljudi koji bez milosti odlaze ostavljajući za sobom jednu pustoš, beskrajnu i tešku za čovjeka koji zna da voli.
Možda griješim, možda još i danans ne znam šta znači ljubav, mada si ti pokraj mene u svakom času ovog kratkog života, mada te beskrajno volim, tebe, tvoju kosu, oči, svaki milimetar tvoga tijela koje mi pružaš i pogledom proždireš okolinu oko nas, jer ne želiš da se ovaj san prekine, da ostanemo sami i napušteni samo zbog dvije neizrečene riječi- volim te.
IP sačuvana
social share
Covjek nije stvoren da bude pobjedjen. Covjeka mogu unistiti, ali ga ne mogu pobjediti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1344
Zastava Banja Luka
Prekrsila sam zakon......Malo sam čaprkala po maminom dnevniku........ Ali, neće saznati,......
Interesantno je to što se sve mijenja ali ostaju načini i značenja.......
Ipak, ljepotu i ljubav niko ne može osporiti,,,,,
IP sačuvana
social share
Covjek nije stvoren da bude pobjedjen. Covjeka mogu unistiti, ali ga ne mogu pobjediti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 529
nemoj da ja krenem da postujem pesme mog caleta  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1344
Zastava Banja Luka
pa sad.......... icon_paper
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Jedan od razloga zasto ja nikad nisam pisao dnevnik...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

prim.med.dr.sci. protivpožarni. aparat pekom

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4245
Zastava Kolasin- Kruscic
mob
SonyEricsson K530i
Imam ideju... prekopiras citav dnevnik, napravis par stotin primeraka i prodajes kao neku knjigu romanticarsku... Mozda postane i najprodavanija knjiga svih vremena...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
I onda te majka po principu ja sam te rodila ja cu te i ubiti resi problema.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1344
Zastava Banja Luka
@pekom
nije losa ideja samo bih zavrsila na mjestu koje nazivaju grobljem , odnosno "2 metra pod zemljom"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Pa sta fali Smiley i onako se najveci umetnici tek posle smrti proslave Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1344
Zastava Banja Luka
Ali problem je u tome sto je , u ovom slucaju, mama umjetnik......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 14:18:52
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Ljubav mozda

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.