Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljubav prema otadzbini iznad ljubavi prema vladarima - Zvizduci za Nikolica  (Pročitano 12961 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Boli me uvo i da smo to uradili pred Bogom lično. To što se desilo je posledica višedecenijske gangrene, infekcije i sveopšte dekadencije kroz koju ova zemlja prolazi, i dotične ''žrtve'' nisu dobile ništa što nisu zaslužile, i što nisu znale da će da im se desi kad tad.

Što se tiče toga šta će pomisliti ''svetska zajednica'', i za to me boli uvo. Prvo, zapadnjaci već dobro znaju kakve jadne, prljave i korumpirane sisice od vladara mi imamo. Jer ih oni delom i izdržavaju i postavljaju. A drugo, ni njihovi stavovi prema njihovim političarima nisu mnogo drugačiji, samo što njihovi majmuni na vlasti znaju da procene kada treba malo da sjašu, pa ne dolazi do ovakvih ispada i ključanja.

Uostalom... više štete ugledu Srbije u svetu su naneli naši političari u poslednjih 30 godina, nego svi koji su ikad nekog izviždali, isprozivali ili osramotili na javnom događaju. Da pokupimo sve najteže slučajeve iz Laze Lazarevića i pošaljemo njih u svet da nas predstavljaju, ne bi nam toliko uništili ugled i imidž koliko naši političari umeju da unište u toku jednog poslovnog ručka. Kad se nažderu ko svinje, nalupaju za medalju, islikaju za sve novine, i onda brže bolje zapale ko Brzi Gonzales čim neko pita kad će da se pređe na posao ili ko će da plati račun.

Štaviše, mogu da se kladim da ako je i bilo stranaca koji su pratili ovaj prenos, da je bar pola njih dalo palac gore za ovu akciju. Jer svi ljudi lako prepoznaju štroku i parazite, bez obzira gde živeli.
« Poslednja izmena: 11. Jan 2016, 02:26:54 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
 Plus što mislim da Toma neće ostati bez sna i neće briznuti u plač kad stigne kući , ima on debeo obraz , navikli su oni da se pluju međusobno da im je to postao način života , sva ta politička bagra , svi oni imaju debele obraze bez obzira koja je partija u pitanju. Najgora sorta ljudi , ništa njega ovo nije pogodilo , da je pametan i da se uvredio mogao je da prekine svoj govor i da kaže "Hvala braćo Srbi ja više nemam šta da kažem" ili da ih pita " ZAŠto mi zviždite , šta nije je problem sa vam."  Svestan je i on sam kojoj sorti ljudi pripada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Upravo tako, njima da rođena deca kažu da su ovakvi i onakvi, njih to ne bi ni na trenutak pogodilo. To se bre uči i  školuje od malena kako da vara i pljačka. Jedan deo njih te moralne dileme i pitanje rešavaju utehom da oni zapravo svima čine uslugu, samo što ljudi to ne umeju da vide... A drugi, oni maaaalo inteligentniji i iskreniji prema sebi, prosto praktikuju onaj stav koji praktikuju i dileri droge i oružja - ''meh... ako ja to ne uradim, uradiće neko drugi, i šta me onda boli paja...''

To ti je univerzalni izgovor svih štetočina na svetu. Od uličnih bitangi do bitangi na prestolu. ''Ako ne uradim ja, uradiće neko drugi''. Naravno, to važi samo dok nije njihova guzica u pitanju. Inače da ih pitaš da im povališ sestru (jer bolje ti nego neko drugi), odma dobijaš sasvim drugačiji odgovor. Licemeri i jajare, što ti kažeš najgore sorte ljudi.
« Poslednja izmena: 11. Jan 2016, 02:43:17 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Mozda ce da se pridruzi Kristijanu u strajku gladju? Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Pa nisu oni zrtve, mi smo zrtve, ali ne vredi pricati jbg... Naveo sam i primer gde to treba raditi, ali dzaba...

Svecana ceremonija brate... Ne, nemam snage vise...

Jel vi shvatate da je ovo nekulturno? Jel vi citate sta sam ja napisao? Dakle nije to tek tako nezadovoljni narod, to je vecinom klincadija. Znam, jebu nam majku politicari samo tako, ali taj isti mentol je dosao tu da iskenja nesto i da ode, iskuliras ga i dovidjenja, ne kvaris svecano otvaranje. Sutradan izadjes na ulicu i protestujes, ili bar uradis nesto kao ovi ljudi koje sam vec bio pomenuo. Ali ne, ovako je super kul jer ce svet da vidi nase nezadovoljstvo... Uh, potresce se bas u pm...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
Koliko licemera na jednom mestu...e onda se neko pita zasto nam je ovako kako nam je  Smile

Prvo, mesto nije za iskazivanje nezadovoljstva. Organizuj skup pa vristi i sisti do mile volje (nesto kao Pajtic).
Drugo, stoka nikada nije imala obzira prema tipu manifestacije koji je iskljucivo SPORTSKI. Sto znaci, nije u sportskom duhu, nije kolegijalno i vrlo je ruzno za sliku koju ostavljas drugima da gledaju.

Iako mislim da je stvar prenaduvana, onaj ko je veceras zvizdao n sportskoj, ponavljam, sportskoj manifestaciji je notorna stoka bezrepa.

A vi nastavite da pljujete politicare i da placete nad svojom sudbinom sto zivite u Srbiji, ne dajte se omesti.
IP sačuvana
social share
Ogranicenja su iluziona ideoloska prepreka ljudskog uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
 Ne treba takve njuške kojima ništa nije sveto da dolaze na sportske priredbe i drže kojekave govore. Ako baš mora tako, pošto je dotični naš predsednik onda neka gleda da to bude što kraće , po mogućstvu jedna rečenica i dosta.
Sportsko takmičinje je plemenita disciplina i sam događaj ne zaslužuje da pred uvod  govor drže ljudi najgore vrste.
Neka ispoštuje tu proceduru i tutanj sa bine, dosta mi je njuški raznoraznih gadova i lažova koje moram da gledam uživo.
Tomu još i poštujem zato što je onoliko moljakao Rusiju da uloži veto povodom one rezolucije kako su Srbi zločinci, ali od ovih ostalih mi se prevrne u stomaku kad ih vidim.
« Poslednja izmena: 11. Jan 2016, 03:04:28 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Ako je manifestacija isključivo sportski događaj, šta koj moj onda na njoj traže predsednik i premijer zemlje?

Gledam političare kad dođe Stiven Sigal, gledam ih kad počinje utakmica vaterpola, gledam ih kad se otvori jebeno autobusko stajalište u Bigrenovcima, gledam ih ujutru čim upalim TV, gledam ih kad idem da bacim đubre, gledam ih kad otvorim jebeno poštansko sanduče... Pa jel treba možda da se gledamo i kad otvorim jebenu WC šolju!!!???
  Smile Smile  Jer dotle je došlo, toliko je politika pustila pipke u Srbiji da više ne može ništa da se desi bez neke usrane političke konotacije.  Smile Smile

I opet - savršeno me zabole šta će ko da misli o ovome. Više bi me potreslo da vidim kako rupa guta Skupštinu i Vladu nego ovo. I to bi me potreslo zbog onih lepih zgrada, inače za njihove ''stanare'' me boli uvo do neba i nazad. Kao što i njih boli uvo do neba i nazad za nas.
« Poslednja izmena: 11. Jan 2016, 03:05:50 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
Severna Koreja je raj i pojsm ljudske slobode kakav poredak treba pojedincima ovde  Smile
IP sačuvana
social share
Ogranicenja su iluziona ideoloska prepreka ljudskog uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Pa šta čekaš onda? Pali u taj raj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.