Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljubav nikad jeftinija - Trazim devojku za 20.000 dinara  (Pročitano 12222 puta)
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6630, valjda
emancipovana djeva je reagovala na deo "zene sve znaju i cute i trpe jer u tim godinama za drugo i ne znaju".. ali nisi ti to primetio.. upro si ko i obicno ..

Nisam primetio  Smile
A sahta cesh, sivonja, brdjanin josh od sto kila, kad nalegne...  Smile
moja izvinjenja mlada damo...  Smile

« Poslednja izmena: 09. Mar 2014, 00:00:44 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.146
mob
Nokia krntija
ДА ПРВИ УЂЕ ДЕДА!!!
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Safari 537.73.11
mob
I-mate 30 Pro
Zene su davno postale ocajne....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 33.0.1750.146
ДА ПРВИ УЂЕ ДЕДА!!!

Иза деде ко?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Chrome 33.0.1750.117
mob
Apple 15
Mora da je iz iskustva...

Citat
Eno puna amerika uchiteljica/nastavnica/bibliotekarki koje "zlostavljaju" momchice za dzabe...

Sto svakako nije uredu...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.146
Citat
Zgrozene su one koje ne pate od daddy issues...

Zamisli da se neko ko je godina tvoje majke ili babe angazuje oko deckica od 18-19 godina...

''види бабе мангупа... и овог идиота што мисли да је курац катастраски колац да се побија где стигне''
није ми за згражавање јбга, не морам да си режирам филм у глави кад видим наслов у новинама...

Citat
tvoje misljenje da zene znaju i trpe takvo ponasanje je generalizacija..
јесте...  Smile

Citat
svoj dinar donosi oslobodjenje od raznih govnara.. razni govnari poput ovog zanemocalog oca i muza a verovatno i dede, misle da prozivljavaju drugu mladost.. a realnost je ono sto kaze statistika - danas pet puta vise muskaraca nego pre 20 godina starost prozivljavaju sami, nakon razvoda ili rastave ..

статистика је курва... ал колико капирам 5 пута више самих мушкараца значи приближно исто толико више самих или покојних жена...  Smile

пре ће бити да то има више везе са растућим егоизмом и себичношћу оба пола, и мањком воље за одрицање зарад породице... колеза Илија у потпису вуче генијалан цитат рахметли БФ-а на ту тему...

Citat
emancipovana djeva je reagovala na deo "zene sve znaju i cute i trpe jer u tim godinama za drugo i ne znaju"..
мислим да је било обрнуто...

и то ћутање и трпљење и лагање себе није карактеристично за жене само... исто умеју радити и мужеви кад им пола комшилука зна да их жена вара а друга половина се гура у ред ... одбрамбени механизам јбга, невезано за пол...

Углавно бре... мени у овој целој причи није јасно... зашто ви жене нисте ни словом мало хејтнули глупачу која продаје своје тело, наоколо глуми поштење, вероватно има дечка ако не мужа... мени би у обрнутој ситуацији за неразумевање ил згражавање пре био клинац него бакута... него сте ухватили пљуцкати маторог који је ето мало повиленео...  Smile

бајдвеј... у првом посту је матори тражио одржавање стана који даје малој... и стана у коме самостално живи... тако да може бити и да се раскантао са госпођом пре огласа...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Nokia 
Po mom skromnom misljenju (koje ce da procita  pola foruma)  Smile ovaj dekica nije normalan. A devojka koja se prijavi na ovaj posao:

-Vredja svaku zenu od Eve pa nadalje
-Ponistava trud i rad svake zene od Eve pa nadalje
-Srozava ugled i inteligenciju zena
......

Dakle, to sto je deka pozeleo malo picke sa strane i da je ista stara 20 godina je prica stara koliko i vreme. Molim lepo. Posle 55-e godine muskarcima poludi djokica , poljulja im se samopouzdanje pa bi da se dokazuju tako sto ce ga gurati u mlado zensko. To njemu mnogo znaci, za psihu, on je i dalje mlad, on je i dalje pozeljan. Sve to ima veze sa bilogijom. Njegovoj vencanoj gospodji verovatno vise ne pada na pamet da dozvoljava mazenje, masazu i uopste snosaj, pa je on odlucio da se snadje.
U redu, jasno mi je.

Ali ove gospodjice koje bi da ga glade kao malog medu za stan i dzeparac mi nikako nisu jasne.
Sta je moral i ko od nas odlucuje sta je moralno ili ne?
Ja cu da kazem.
Jebem joj mater, 3 puta, glupoj, ako legne sa matorom prdekarom za stan i dzeparac. Ako uopste legne sa njim, i dzaba.
Da izuzmem one koje se stvarno loze na matorce, kontam da su napola frigidne ili da im egu prija kad se matoroj budali digne posle sat i po pusenja, kao - ipak sam ja ona koja dize one koji se ne dizu, i tako ta sranja.

Svi imamo prava da se skolujemo, svi imamo prava da se zaposlimo, postoje zakoni koji zenu cuvaju kao belog medveda, dalje ....svi mozemo da radimo i 2 posla! O da, zamislite - mozete raditi i 2 posla. I toga ima, drage moje devojke...A ako odlucis da se jebes sa matorim konjem kako ne bi radila, ja cu da te nazovem glupacom, i neces biti vredna moga pogleda pa ni da govnjivu motku naslonim na tebe.

Ukratko, sto je moja mama rekla :"Njihovo je da pitaju, tvoje je da kazes NE".
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.146
и ето коначно једног нормалног и мени разумљивог женског мишљења... алал ти ћуфта Санџи сестро  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Nokia 
Naravno, tu sam ja, vas glas razuma, da izjavnim za Dnevnik onako kako stvarno stvari stoje.
Glasajte za mene!  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.146
mob
Nokia 6630, valjda
moram da se slozim sa sendi...

Ukratko, sto je moja mama rekla :"Njihovo je da pitaju, tvoje je da kazes NE".

dakle, ja ne vidim problem u celoj prich i oko oglasa...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.