Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 05:51:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljubav ili navika?  (Pročitano 12514 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Smile sto kasni, nigde ne pise da mora da naidje do 25-te ili 30-te...

tacno Smile
upotrebih "kasni" onako zargonski  Smile

Ljubav ne bira ni vreme, ni mesto, ni ucesnike. Potpuno se slazem sa Livingston i recenim "лако је волети нечије врлине, треба волети и нечије мане". Takodje, ne treba odustajati  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
podseti me livingston... mislim da je to pod 2. navela

sve mi ocekujemo nekog ko ce nama biti tzv. alfa muzjak i mi njemu alfa zenka... tj. medjusobno pravi i prava

a sto se navika i navikavanja tice, covek je prilagodljiva zivuljka, na sve se navikne i navikava...
i na dobro i na lose
s tim sto se na ono sto je dobro lakse navikne Smile i, bar se meni cini, ne pada mu tesko ta navika  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
@Livingstone

JA i ne tvrdim da svi treba da budemo isti - i ne mozemo da budemo isti - ali svi volimo na isti nacin i na jedan jedini nacin.

I veoma sam kategorican jer postoji razlog. Razlog je sto si ocigledno puna bola i sto si izgubila veru u sebe i druge. Ne napadam te vec mi je zao da cujem bilo koga da prica kako ti pricas.

I opet cu da ti ponovim - nisi naucila kako se voli - jer ne shvatas razlog zasto ne sme da bude tajni izmedju dvoje koji se vole. Nije stvar u tome da li ces nekome nesto da kazes ili ne. Stvar je u poverenju u njega i u sebe. Voleti jako nije dovoljno dobro. Voleti uvek bez obzira na sve, bez obzira na uspomene i bol, verovati uvek bez obzira na razocarenja i bol koju su ona donela. U pravoj ljubavi nema navikavanja zato sto nista nikada nije isto. Uvek se nesto menja, mi se menjamo, partner se menja. Ako ikad pomislimo da je sve isto to znaci samo da nikada nismo nista realno sagledali. Da smo ziveli u lepo svetu nasih umnih projekcija i zaljubljenosti. Zaljubljenost nekad traje dva dana a nekad 20 godina. I zavrsetak je uvek isti - razocarani smo. Razocarani jer smo ocekivali nesto sto nismo dobili. A mi uvek ocekujemo jer uvek u drugome trazima nas same. Kada to ne nadjemo - bezimo od te osobe optuzujemo je za nasu patnju i trazimo nekog novog. Ako smognemo snage da drugu osobu prihvatimo onakvim kakva je onda cemo prestati da trazimo jer smo u stanju da zivimo sa bilo kim i da volimo svakog coveka i zenu na ovom svetu. Ono sto je problem je sto ne mozemo svi tek tako da prevazidjemo barikade u nasim glavama, maske koje gradimo godinama i da srusimo bedeme emotivne zastite koji nas stite od bola. Zato cesto ona druga strana ne moze nas da sagleda pravim ocima i bas zbog toga te ne optuzujem. Mozda je on pobegao - ne znam ali to i nije bitno. Bitno je da nikada ne prestanes da volis jer je to i samo to ono sto te cini ZENOM - ne tvoje tajne, sujeta, ponos ili bilo sta drugo sto nisi ti.

I ne moras da se branis jer te niko ne napada. A i sama si rekla magican recept koga ti je i Oblachak ponovila - "treba voleti necije mane" a ja cu dodati - moraju se voleti necije mane jer ces jedino kroz takvu ljubav upoznati pravu sebe, bez maski, tajni i praznih prica.

Stay human!
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Најгора сам од све деце?  Smile
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
LG 4X HD
ma ne bre  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Jedna bivsa mi je rekla, da kad nekog prihvatis celog, u potpunosti....onda njegove mane , vise nisu..mane

Naravno bili smo klinci..

@Liv, opusti se malo, doci ce sve na svoje mesto, dobrim ljudima se desavaju dobre stvari.  Smile
« Poslednja izmena: 26. Sep 2006, 16:13:44 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
pa i nisu, lepo ti rekla iako je bila klinka

vrline su dosadne  Smile
naravno, treba im teziti, ali nas mane cine ovakvima kakvi smo Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Livingston taman posla da si najgora od sve dece Smile Nemoj shvatati tako. Ovde smo da polemisemo o odredjenoj temi i uopste nije bitno sto nam se s vremena na vreme "sudaraju" stavovi Smile Bilo bi monotono da svi isto mislimo Smile

Ekipica koja ovde polemise, raspravlja, pa nekada i svadjalacki nastupa, je zaista sjajna... videces to i sama  Smile

IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Da, svi znaju da sam ja najgori , i da ti mozes samo da sanjas o tome  Smile

:mrhappy:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
pa i nisu, lepo ti rekla iako je bila klinka

vrline su dosadne Smile
naravno, treba im teziti, ali nas mane cine ovakvima kakvi smo Smile

Јебо те, сад би сви да буду најгори (без врлина). Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 05:51:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.