Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 02:07:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljubav ili drugarstvo  (Pročitano 12169 puta)
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Gazimestanu je bilo 3.mil ljudi..

a pevo ima je Sloba  Smile

posto vidim dda se svi slazu da je sve receno ko ove teme, jel mozemo da predjemo

Sloba vs. Ceca
« Poslednja izmena: 19. Jun 2006, 02:36:05 od mosko »
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
ja se slazem  Smile

nego....
kad nas vide moderatori.....
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
i vide vas...

daklen, back to topic
Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

dobro je danas,sutra će biti gore

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 222
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia TamoNeki
                -шта сам имао да кажем на ову тему ја сам рекао и стварно небих више" смарао" својим личним мишљењем  и ставом,али одакле ти право да закључиш да је на ову тему већ све речено,на основу рамишљања вас десетак,па на буреку има преко 100.000 разних мишљења! Smile
IP sačuvana
social share
"ko na vreme shvati da život kratko traje,on se samo tuca i za sve mu kurac puca!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia the best
ma o.k u pravu si samo tako nastavi,sto se mene tice nadji jos jedno pet drugarica Smile...dok ima glupih devojaka imace i muskarci cime da se hvale... Smile  ako je to za pohvalu... Smile a izvini ta tvoja drugarica jel ima muza ili sta vec?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

dobro je danas,sutra će biti gore

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 222
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia TamoNeki
                -ne bih hteo da dam "šlagvort" nekima da me još malo kritikuju,ili da kažu kako su devojke,koje se "druže i  u isto vreme tucaju" sa oženjenim muškarcima "glupe",što bih sigurno učinio kada bih otkrio indetitet moje "drugarice",ali recimo da nije udata,mlađa je od mene 11 godina i možda se naljuti na mene ako  ovo bude pročitala,ali zadnjih nekoliko meseci je  "vrlo"  poznata u široj javnosti srbije!
                   p.s par njenih sličica ima i na ovom forumu!

- i između nas se sve desilo spontano,poznajem je duže nego svoju suprugu,čak sam je vukao i za kosu i rugao joj se kad smo bili klinci,tj.ona je bila klinka,a ja tinejdžer,mogu slobodno da kažem da smo zajedno piškili u pesku,tj.ona je piškila,a ja sam je  gledao!!!!! :tetter:

-kada smo pre tri godine "prešli crtu",moj brak je bio u krizi,a ona je samo pokušala da me uteši,i "zamislite" to nam se svidelo,čak je vrlo pozitivno uticalo na moj brak-preporučio bih svim muškarcima kojima je brak u krizi-kresnite svoju ili ženinu najbolju drugaricu,i svi vaši problemi će se rešiti!!!!!.     [smilie=friskoss3.gif]         

-zvanično obećavam da vas više neću smarati,svojim tekstovima i pravdanjem na ovu temu !!! icon_censored :dance: [smilie=5.gif],ajde živeli vi meni,i imali što više drugarica kao ja!
IP sačuvana
social share
"ko na vreme shvati da život kratko traje,on se samo tuca i za sve mu kurac puca!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia the best
cao  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Из мог личног искуства могу само да кажем односно да цитирам Мирослава Илића:
"Били смо другови,
па љубав пробали,
а сад,ни једно,ни друго!"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Google Nexus 5
ovaj dzsap je bas neki evropski tip muskarca. "kresnite zeninu najbolju prijateljicu" pa pobogu, sto nisi kresnuo zenu, pa da vidis kako kriza nestaje?????

ne postoji prijateljstvo izmedju suprotnih polova. jer cim pomislim ili pozelim od njega nesto vise od samog prijateljstva, zar nije samim tim vec predjena granica.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
iz lichnog iskustva-postoji prijateljstvo izmedju muskarca i zhene i samo prijateljstvo...

Mislim da dobra prijateljstva ne treba kvariti sexom,kazhem "kvariti" jer to povlachi za sobom josh milion nepotrebnih pitanja i situacija ... mozhda ako dobro razmislimo pa prevagne dugorochnije reshenje a ne samo zhelja... radjale su se i lepe ljubavi iz prijateljstava , shto da ne Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 02:07:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.