Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljubav i klub  (Pročitano 2179 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
Posto to traje kako si i sam rekao svega par meseci, mozda je od one vrste ljusi koja kasno "pali", odnosno ne vezuje se na prvu loptu, mozda se i opekla tako jednom u zivotu, pa ne zeli ponovo...probaj da je na fin i diskretan nacin otvoris da ti se malo poveri, u svakom slucaju postacete bliskiji ,a to je i cilj,...a tvoje je da budes fin ,zabavan, romantican i umereno navalentan (ne valja ni da se distanciras,nego joj stavljas do znanja da gajis emocije prema njoj,ali ne napadno) ,i posle nekog vremena znaces ili je to to, ili ona voli neobavezna "druzenja", ili trece mozda ima nekog drugog (a to mozes i da otkrijes ,ako odigras pametno)...ali najvaznije je da budes uporan,jer nemas sta da izgubis.
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

It's a state of mind.

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 144
mob
SonyEricsson T230
Ma, najgore je navaljivanje i stalno: ja tebe volim, ne mogu bez tebe, ti si mi sve, ti si ljubav mog zivota, hocu da te zenim... Posebno sto zivite u razlicitim gradovima... To je takav turn off i na taj nacin moze samo pobeci glavom bez obzira... Prvo, moras da naucis da se obuzdavas, ali apsolutno. Drugo, to sto ti nije pred ocima svaki sec. ne znaci da te vara i da pomislja na to. Trece, ostavi joj, bre, malo vremena.... i ona je zivo bice ko i ti... kako bi se ti osecao da ti neko stalno cupka nad glavom i kmeci... Cetvrto, svaka veza ima svojih uspona i padova, ako malo usporis, mozda ova vasa veza i uspe...ako nastavis sa dosadasnjim ponasanjem, slobodno mozes da kazes: "Bye, bye love!" Smile

Bila i prezivela sve to... Smile
Ja necu da se zenim. Mozda me vara, a mozda ne. Da joj ostavim malo vremena??? Ma, ima ga koliko hoce.
IP sačuvana
social share
Stavi pravu stvar na pravo mjesto i cini to cesto.
One hoce isto sto i mi.
Izgubio sam ideale. Posteni nalazac moze slobodno da ih zadrzi. Neka mu je Bog u pomoci.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

It's a state of mind.

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 144
mob
SonyEricsson T230
@ljut123
Mislim da cu ovako: poslati joj po 1 poruku na svaka 2 dana, cisto da proverim je li ziva Smile
Kad se seledci put budemo videli (inace, vec 2 nedelje nismo), pricacu malo tamo-vamo sa njom, kroz shalu provlaciti ozbiljne teme, i tako... pa, kako bude-bicje. Nismo pricali o proslim vezama. Znam samo da nesto krije od mene. Nemam sta da izgubim, nista osim nje, devojke mojih snova, jedine zene koju znam, a koja nije pokraj mene.
IP sačuvana
social share
One hoce isto sto i mi.
Izgubio sam ideale. Posteni nalazac moze slobodno da ih zadrzi. Neka mu je Bog u pomoci.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
+ ako vec ne mozete da se vidite cesce, onda razgovarajte telefonom cesce i ako je moguce duze uvece, ne znam koliko je to sa sms -ovima bas .......
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

It's a state of mind.

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 144
mob
SonyEricsson T230
Pa, da, upravo smo to i radili do sad.
IP sačuvana
social share
One hoce isto sto i mi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Pa lepo si poceo i obuzdaj se malo, ne da usporis ali neubrzavaj. Nastavi tako, zovi je uvece, posilji preko dana povremeno sms.

Sad da ti kazem ja sam imao slicno iskustvo, samo velika daljina i sve to radio brzo a pored toga zapostavljao osve druge obaveze (a imam ih preko glave i zavisim od njih) bas se zagrejao, zaljubio, mnogo je zavoleo. Ali moja greska iskljucivo moja isao sam prebrzo jer nisam razmisljao uposte kako je njoj, uz to sve bilo je jos par stvari ali.... to nemoze da se kaze Smile .

U svakom slucaju moj savet ti je da ides tako kako si poceo i kada se vidite ne svaki ali poneki put mozes da pocnes neki ozbiljni razgovor.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Citat
Ja necu da se zenim. Mozda me vara, a mozda ne. Da joj ostavim malo vremena? Ma, ima ga koliko hoce.

to je navedeno primera radi

ovaj drugi deo... pa izgleda da si ti ipak strasno nestrpljiv... remember ... u ljubavi nema pravila i sve ne ide po nekom ustaljenom rasporedu... u ostalom, za zene i muskarce vreme razlicito tece... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Naravno da nema pravila danas se volite sutra ne. Nebira pamet vec srce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
i opet cu reci, treba misliti i na drugu stranu i na njena osecanja, a ne samo na sebe.... to je ono sto me najvise nervira u ovim temama... uvek se cuje prica samo jedne strane koja se stavlja u polozaj povredjenog...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Pa ako nekoga volim naravno da mislim da njega i kako se oseca, da ga nepovredim nikako jer cu radije ja da istrpim mnogo toga nego da devojka pati radi mene, pa makar me to kostalo mnogih stvari.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.