Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljubav i klub  (Pročitano 2183 puta)
21. Maj 2005, 04:07:06
Ucesnik diskusija

It's a state of mind.

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 144
mob
SonyEricsson T230
Hm, pa, ovako... Pre par meseci upoznam devojku u klubu i provedemo to vece zajedno...
Prodje od tog vremena par dana a ja nikako da je izbacim iz glave. Zapocinjem sms spiku. Preko dana posao i gomila obaveza za vratom, nocu dopisivanje sa njom. Preko poruka skapiram da postoji telepatska veza izmedju nas dvoje. Morao sam opet da je vidim. I jesam, ali tek 2 nedelje kasnije. Nazalost, zivi u drugom gradu. I tako to krene... Sve moje pretpostavke u vezi nje su bile tacne i mnogo toga novog i sve mi se svidja. Trajalo je to tako u formi "vikend ljubavi" neko izvesno vreme... i, super, sve mi je krenulo na bolje, posao, odnosi sa ljudima, porodicom, kao neko prosvetljenje... i nisam mnogo razmisljao o nasoj vezi, a i zasto bi, nikad se bolje nisam u zivotu osecao. E, a onda je doslo i nezibezno... zaljubio sam se... i to do usiju. A to sam uvideo ovako...Nasli smo se u krugu mojih prijatelja i ja sam snimao svaki njen pokret, pocela je da me radi ljubomora, utripujem da je gubim i tek tako skontam koliko je ja ustvari volim. I sad, jebi ga, ona ne oseca isto prema meni. Verujte mi, proverio sam. Kapiram da zeli da sve ostane u nekoj "sex bez obaveza" formi, a ja to ne zelim, hocu nesto vise sa njom. Ona gubi interesovanje za mene, jer ja postajem napadniji nego sto sam bio. A, ko ne bi, da je zaljubljen? Smile
Eto, to vam je moja prica. Javicu vam kako se zavrsila. A, sve je pocelo od kluba i seksa. Bedak. Smile
IP sačuvana
social share
Stavi pravu stvar na pravo mjesto i cini to cesto.
One hoce isto sto i mi.
Izgubio sam ideale. Posteni nalazac moze slobodno da ih zadrzi. Neka mu je Bog u pomoci.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Ti probaj da se obuzdas i usporis to malo. Nevalja nista prebrzo raditi sto se tih stvari tice, govorim ti iz iskustva, imao sam slican prekid vez bas radi toga.

Znaci samo malo uspori i nadam se da ce biti ok. Bar pokusaj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

It's a state of mind.

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 144
mob
SonyEricsson T230
Pokushavam, ali teshko mi je bez nje Smile ko bi reako da cu ja ovako neshto izjaviti Smiley 1
IP sačuvana
social share
One hoce isto sto i mi.
Izgubio sam ideale. Posteni nalazac moze slobodno da ih zadrzi. Neka mu je Bog u pomoci.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ja bih joj priredio nesto posebno i onda joj otvorio dusu.. pa nek uradi sta misli da treba..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Imas mnogo varijanti da uradis, ti se cujes, vidjas sa njom valjda si osetio sta bi ti bilo najbolje da li otvoriti dusu na neki nacin ili usporiti. Valjda si bar malo osetio kakva je osoba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

It's a state of mind.

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 144
mob
SonyEricsson T230
Ona cesto menja raspolozenje, a ja nisam pametan. Tako to ide, tudje probleme mogu da resim, a svoje malo teze
IP sačuvana
social share
One hoce isto sto i mi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Tako to ide  Smile. Probaj da se malo saberes vidis sta ce tebi biti najbolje, gledaj na sebe jer to ti je trenutno najbitnije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

It's a state of mind.

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 144
mob
SonyEricsson T230
Jebi ga, u pravu si. Alter ego, here I come!!! Smile
IP sačuvana
social share
One hoce isto sto i mi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Bice sve ok.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Ma, najgore je navaljivanje i stalno: ja tebe volim, ne mogu bez tebe, ti si mi sve, ti si ljubav mog zivota, hocu da te zenim... Posebno sto zivite u razlicitim gradovima... To je takav turn off i na taj nacin moze samo pobeci glavom bez obzira... Prvo, moras da naucis da se obuzdavas, ali apsolutno. Drugo, to sto ti nije pred ocima svaki sec. ne znaci da te vara i da pomislja na to. Trece, ostavi joj, bre, malo vremena.... i ona je zivo bice ko i ti... kako bi se ti osecao da ti neko stalno cupka nad glavom i kmeci... Cetvrto, svaka veza ima svojih uspona i padova, ako malo usporis, mozda ova vasa veza i uspe...ako nastavis sa dosadasnjim ponasanjem, slobodno mozes da kazes: "Bye, bye love!" Smile

Bila i prezivela sve to...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.