Fora je što imam njenu najbolju drugaricu na fejsu. A sad i nju da blokiram ili da izbrišem ne ide...A i zgotivila me je... Tako da svakako može da vidi preko nje, šta se dešava kod mene i ako je blokiram. Nisam pametan iskreno.
To je irelevantno Jednostavno smanji dotok informacija o sebi i svojim desavanjima na fejsu NIkakve zalosne pesme, niti bilo sta sto moze da asocira i malo na tu situaciju, jednostavno stvori oko sebe atmosferu da ti je nikad bolje Da uzivas i da kidas Ostalo ce vreme da sredi
Fora je što imam njenu najbolju drugaricu na fejsu. A sad i nju da blokiram ili da izbrišem ne ide...A i zgotivila me je... Tako da svakako može da vidi preko nje, šta se dešava kod mene i ako je blokiram. Nisam pametan iskreno.
Slicno sam i ja dobio pedalu od doticne. Bar kad je fejs u pitanju. Napravila novi profil a jos uvijek koristila stari. I kaze ti ona kako je neko drugi napravio profil i da ne prihvatan zahtjev jer navodno ako prihvatim-dobicu virus. A ja maher malo jaci sto se tice racunara. I tako mi je ujedno indirektno rekla da nisam pozeljan na njenoj "frend listi". Ali to mi je tako jadno izgledalo i pateticno da mi je svejedno. I ako mi posalje zahtjev, a 99% da hoce, samo odbijem lagano americki. :-)
Zasto bi to radio uopste? Mislim zasto bi se uopste cimao zbog tako neceg?
Stvarno je irelevantno. Samo nemoj da se cimas da vidi da si nesto uvredjen i to je to, nema potrebe da sad nesto blokiras i brises. To bi pokazalo da si povredjen do zla Boga i to je upravo ono sto ne treba da vidi...
A i jos mozes lepo da se zezas sa drugaricom ako te vec gotivi.
Inace, lep ovaj blog tekst sa prethodne strane. Ima finih stvari za procitati.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Nisam se ja hvalio da sam bolji, nego jednostavno sve tako izgleda i činjenice su debelo na mojoj strani. recimo, njeno društvo sa sve njenom sestrom (koja je starija od mene), me strašno zgotiivilo. Sama mi se žalila da je nerviraju neke stvari kod njega, a ono najbitnije, lik je pokazao u dve tri rečenice, da prvo ne zna pravopis, a drugo da je klasičan klinac koji treba tek da raste. A to devojke ne vole i kad tad ako ima mozga će to i sama da shvati. U najgorem slučaju neće mi se javiti, Bože moj ide život dalje...Ali po nekoj mojoj proceni samo čeka još neki ispad da ga na krivini izbaci...Nisam ja jedini koji je juri sigurno...
Nisam je blokirao, i ja sam tog mišljenja, to jedino da sam ja udario kontru pre toga, tipa aj izbrisaću te da ti nemaš probleme itd... (imamo broj pa ćemo se čuti).