Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 12:36:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljubav - Cura ima decka, a ja hocu nju  (Pročitano 4824 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.117
mob
Samsung S3 mini
Ja se trenutno nalazim u istoj situaciji....Stim da sam ja u međuvremenu dobio i pretnju. (Fejsbuk kriminal)...
Smara je tako što komentarišem njene slike i sl. Naravno lik me ne zna, klinac neki je u pitanju...
Mislim da imamo dve opcije:
1. Da pustimo i da čekamo neko bolje vreme, povremeno samo da pecnemo.

2. Da preusmeravamo vodenicu ka nama. Što se ja trudim da radim. Na fin način objasnio njoj da joj je dečko vrlo
ljubomoran, klinac i da će imati samo problema sa tim.

Ako neko ima nei bolji predlog, voleo bih da čujem. Smiley
IP sačuvana
social share
Libero
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2114
Zastava daleko od srca
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia Lumia 920
pa onda neka ga ima, sta ti tu mozes, opterecujes samo sebe...uhvati ritam i idi dalje....
IP sačuvana
social share
Izmedju nas,tiho lebdi pogazena rec, da bicemo jedno drugom vjerni,  u zivot, mi kleli smo se. . , i sve sto smo imali reci , vec receno je. . , na kisi mokri do koze, mi nijemo gledamo se. .
I ko ce prvi priznati, reci zbogom i otici,suznih ociju pjevati. .

Ljubav je bol. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Linux
Browser
Chrome 33.0.1750.136
mob
Apple iPhone 7
Ako sam napravio temu u pogresnom delu, unapred se izvinjavam Smiley

Ovako, nalazim se u specificnoj situaciji, pa su mi potrebni par iskusnih saveta Smiley

(uvodna prica)
Pre 3 godine na jednoj zurci sam sreo tu curu i istog trenutka mi se dopala. Posle mesec dana saznao sam njen fejsbuk profil, i tu smo krenuli sasvim opusteno i vrlo prijatno da se dopisujemo, sve je bilo extra do trenutka kada sam u toku razgovora saznao da ima decka. U tom trenutku sam se odlucio da se povucem i rekao sam joj da ne ide da joj budem prijatelj dok ima decka i da cu se pojaviti ponovo nekad kasnije, u boljem trenutku, na sta se ona iznenadila (prijatno u fazonu kako joj se to nikad nije desilo da joj nekad to neko kaze i uradi)...proslo je par godina,
i januara ove godine sam je opet dodao i zapoceo kao da se nista nije desilo razgovor, koji se vremenom rasplamsavao u vidu, medjusobnog pisanja romana i romana Smile, tu ti tamo ubacim suptilno da me privlaci, ali i razvijam taj jedan odnos medjusobnog poverenja, kreiram atmosferu da joj je uvek prijatno i zabavno kad je u mojoj blizini (sto je ona i konstatovala), malo po malo pa igram na kartu misterioznosti i malog djavolka  Smile, uzivam u tome koliko mi otkriva detalje svoje proslosti, a  maltene mi je do sada ispricala dosta toga. I to traje evo vec mesec dana.

E sad, caka je u tome sto mi je posle nekoliko dana pocetnih pisanja romana, kroz pricu pomenula da ima decka i kako je prezadovoljna. U pocetku sam naravno simpatisao sa situacijom. A kasnije, gledam da izbegavam ako spomene nesto u vezi njega, i da prelazim na druge teme, kao da mi to nije spomenula, tipa kako mu je kupila majcu za mesecnicu, a ako spomene nesto lose, kazem da to tako ne bi trebalo u jednoj savrsenoj vezi, i da drzim njenu stranu, znaci gledam da budem versatilan po tom pitanju. Moram da naglasim iako smo iz istog grada jednostavno niko ne spominje da se vidimo ili popijemo kafu, niti sam joj ikad i zatrazio broj moba, jednostavno preko fejsa. Ne mogu da kazem da sam ekspert, ali nisam ni duduk za devojke, smatram da sam za jednu klasu iznad proseka, recimo Smiley. Imali smo jednom skajpovanje, koje je trajalo bezmalo 7 sati, do pola 7 ujutru, koje je za oboje proteklo neverovatno brzo. E sad kako to ide, tada mi je spomenula kroz pricu da joj je decko ljubomoran. Iako su 6 meseci u vezi, njemu je to najduza veza (!?), na sta sam je ja peckao na foru "Ako zelis da budes instruktorka u vezi, samo napred"  Smile I moram da spomenem da nisam onakav koji ce non stop da visi pored nje, ponekad je i pustim malo da ceka, niti joj non stop saljem poruke, ali sam..tu Smiley

E sad...sta mi je ciniti, koje poteze mi predlazete, sta da radim, kako da se postavim, sta mi recimo daje najvece sanse da uspem da je "preotmem" da tako kazem Smiley

Hvala Smiley
Ja mislim da treba da se ostavis toga i da krenes dalje. Zamisli da tebi neko "skine" djevojku? Nimalo lijep osjecaj...znamm iz iskustva.

Citajuci ovaj tvoh tekst...da ima nekih varnica-ima, ali mozda je bolje da se povuces i sacekas eventualnu sansu. :-)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 138
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.117
Да мени неко скине девојку, ја бих се том лику захвалио. Јер чим је то успео, та моја веза са њом је била курац.

pa onda neka ga ima, sta ti tu mozes..

Чак и да је девојка удата, може да јој растури брак... камоли везу од 6 месеци лол.
IP sačuvana
social share
Колико пута треба да вам кажем да ме не узнемиравате док радим са усисивачем...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.117
mob
Samsung S3 mini
ima i kod mene, zgotivili smo se, 2 meseca smo se dan i noć dopisivali, samo eto igrom slučaja nije prešlo u nešto više.
Onda je sledeo neki muk između nas, da bi se posle Božića opet počeli dop. i da izađemo i to, ali u međuvremenu je
uleteo taj mali debil. Posle toga smo tri puta izašli, dva puta u kafanu, jednom na Adu se šetali.
I onda su krenuli problemi...
IP sačuvana
social share
Libero
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Linux
Browser
Chrome 33.0.1750.136
mob
Apple iPhone 7
ima i kod mene, zgotivili smo se, 2 meseca smo se dan i noć dopisivali, samo eto igrom slučaja nije prešlo u nešto više.
Onda je sledeo neki muk između nas, da bi se posle Božića opet počeli dop. i da izađemo i to, ali u međuvremenu je
uleteo taj mali debil. Posle toga smo tri puta izašli, dva puta u kafanu, jednom na Adu se šetali.
I onda su krenuli problemi...

Slicna situacija kao i kod mene, samo sto smo se mi vidjali dok nije prslo, i skoro smo se vidjeli par puta ali ima taj treci subjekat kao i kod tebe...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 854
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.117
generalno sa ovim ovde ljudima, je manje vise slicna situacija  Smile nisam jedini  Smile

u principu, ako se odvojim od nje, znaci prestanem da joj odgovaram na poruke, ili se takticki povucem skroz, kako cu uopste znati da nije vise s tim likom? Niti prateci taj put, znati da li imam sanse ili ne?

U fazonu to je onaj osecaj kada duboko u sebi kapirate da ste nasli pravu osobu za sebe, a apsolutno ste uvereni (brojnim cinjenicama) da ste daleko ispred tog lika, jedini je (i glavni) problem sto bog voli takve, pa su upali pre vas kod nje  Smile Hvala bogu pa sam nekako razdvojio to u sebi, da ne sanjarim i da se ne zaludjujem s njom u glavi toliko, koliko to zna da utice na psihu u krajnjim situacijama Smile

Sto se skidanja cura tice, apsolutno, pa ni ja ne volim da mi neko skida curu, tojest sto bi rekli u Maratoncima "Jos neko kopa"  Smile , i definitivno bi posizio, ali ako je taj lik uspeo da je smakne, bilo to relativno brzo nakon raskida ili tokom veze, onda znaci da je nisam ni imao koliko sam mislio da je imam.

Jedina je stvar, da li uopste postoje neke "finte", neke cake koji bi iskusniji podelili Smiley Ako nema, i ako podjemo logikom da je svaka cura ipak razlicita, koliko god da su zene-zene, koje su prednosti nastaviti produbljivanje razgovora i koliko toliko delovati na nacin koji sam gore opisivao u prethodnim porukama, a koje prednosti odvajanja? Kako uspesno manevrisati i setati po liniji "friend zone---neko s kim bih mogla nesto vise"?

Cinjenice, suma sumarum:

-jako i izuzetno medjusobno slaganje i podrzavanje
-izuzetno pozitivna atmosfera, pricanje u nedogled
-Povremeni moji "tajni signali"
-Ne napinjem je, ne jurim je
-Kreiram atmosferu kao da bi samnom bila idealan par, naravno suptilno
-Niti imam, niti trazim, niti mi ona spominje i trazi, brojeve moba
-Niti trazim, niti ona trazi, niti iko spominje bilo kakvo vidjanje, setanje bla bla
-Na fejsu nema njihovih slika, niti njegovih komentara, niti stoji da je u vezi, niti ga taguje, bla bla
-Lik iz njene price, suptilno nagovestava kako hoce da zive zajedno, jer toboze svi njegovi ortaci su poozenjeni, ili zive s svojim likushama, na sta ona ne reaguje pozitivno, ljubomoran je za skroz balave stvari, plus mu je to najduza veza (tek sest meseci su)  Smile

Eto...pa ono, povuci potegni Smile

p.s. jedna clanica foruma (ne mogu da se setim imena) napisala je da cisto zato posto joj je gotivno samnom, se dopisuje i da ne mora to nista da znaci, jer se i ona zeza sa svojim ortacima tako Smiley. Slazem se, ali tebi su oni verovatno dugogodisnji ortaci. Razlika je u tome, sto sam joj se ja jos pre par godina nametnuo s tim da mi se svidja i da cu joj se javiti kad prodje neko vreme ponovo i okusati srecu, u medjuvremenu ni traga ni glasa ni od koga. I ne krecemo se u istom drustvu, cak sta vise, nemamo zajednickih prijatelja, a i moje suptilno nagovestavanje i potenciranje (citanje izmedju redova) nagovestava da imam neke namere, samo je poenta u tome sto imaju dvostrukog znacenja, cisto da ne ispadnem kao vo koji se zaleteo Smiley
« Poslednja izmena: 03. Mar 2014, 04:07:01 od nefredil »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Sinak, da ti kaže Čika Magic nešto .... a reči su mog premudrog strica...

"I njeno govno smrdi, i onda piša žuto, ko i ostale ...."

Nadji neku sa kojom neće glava da te boli, ima na tisuće djevojaka ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.117
mob
Samsung S3 mini
A dobro jeste tako, ali čovek je lepo pitao za savet šta u toj situaciji dalje. Najlakše je smuvati novu devojku,
ali draže je boriti se za nešto do čega ti je stalo...

ja inače imam loše vesti, noćaš mi je pustila poruku na FB tipa:" Obrisaću te iz prijatelja, mom dečku smeta, ne bih da kvarim vezu...". Prethodno sam pokušao da je kontaktiram....

Shvatio sam ja još ranije da je taj klinac uzeo pod svoje i da joj diriguje, pokušao sam to na fin način da joj objasnim...

Posle sinoćne poruke sam joj pustio poruku, malo podužu i onako potrudio se da objasnim stanje i šta zapravo radi....
Nisam hteo dupetom da zatvorim vrata iako mi ni malo nije bilo svejedno, pošto sam ubeđen da je to pod pritiskom uradila, a ne što tako želi....
IP sačuvana
social share
Libero
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
I to te boli kurac ... ako je ćurka, ostaće ćurka.

I tebi bi smetalo da se tvoja riba dopisuje sa nekim na fejsu ili da šalje SMSove....

I tako će i sledećem da šalje poruke, pa se vide, pa se pipnu, pa se .... and so on and so on...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 12:36:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.12 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.