Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 22:02:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljubav - Cura ima decka, a ja hocu nju  (Pročitano 4813 puta)
28. Feb 2014, 20:33:48
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 854
Browser
Chrome 33.0.1750.117
Ako sam napravio temu u pogresnom delu, unapred se izvinjavam Smiley

Ovako, nalazim se u specificnoj situaciji, pa su mi potrebni par iskusnih saveta Smiley

(uvodna prica)
Pre 3 godine na jednoj zurci sam sreo tu curu i istog trenutka mi se dopala. Posle mesec dana saznao sam njen fejsbuk profil, i tu smo krenuli sasvim opusteno i vrlo prijatno da se dopisujemo, sve je bilo extra do trenutka kada sam u toku razgovora saznao da ima decka. U tom trenutku sam se odlucio da se povucem i rekao sam joj da ne ide da joj budem prijatelj dok ima decka i da cu se pojaviti ponovo nekad kasnije, u boljem trenutku, na sta se ona iznenadila (prijatno u fazonu kako joj se to nikad nije desilo da joj nekad to neko kaze i uradi)...proslo je par godina,
i januara ove godine sam je opet dodao i zapoceo kao da se nista nije desilo razgovor, koji se vremenom rasplamsavao u vidu, medjusobnog pisanja romana i romana Smile, tu ti tamo ubacim suptilno da me privlaci, ali i razvijam taj jedan odnos medjusobnog poverenja, kreiram atmosferu da joj je uvek prijatno i zabavno kad je u mojoj blizini (sto je ona i konstatovala), malo po malo pa igram na kartu misterioznosti i malog djavolka  Smile, uzivam u tome koliko mi otkriva detalje svoje proslosti, a  maltene mi je do sada ispricala dosta toga. I to traje evo vec mesec dana.

E sad, caka je u tome sto mi je posle nekoliko dana pocetnih pisanja romana, kroz pricu pomenula da ima decka i kako je prezadovoljna. U pocetku sam naravno simpatisao sa situacijom. A kasnije, gledam da izbegavam ako spomene nesto u vezi njega, i da prelazim na druge teme, kao da mi to nije spomenula, tipa kako mu je kupila majcu za mesecnicu, a ako spomene nesto lose, kazem da to tako ne bi trebalo u jednoj savrsenoj vezi, i da drzim njenu stranu, znaci gledam da budem versatilan po tom pitanju. Moram da naglasim iako smo iz istog grada jednostavno niko ne spominje da se vidimo ili popijemo kafu, niti sam joj ikad i zatrazio broj moba, jednostavno preko fejsa. Ne mogu da kazem da sam ekspert, ali nisam ni duduk za devojke, smatram da sam za jednu klasu iznad proseka, recimo Smiley. Imali smo jednom skajpovanje, koje je trajalo bezmalo 7 sati, do pola 7 ujutru, koje je za oboje proteklo neverovatno brzo. E sad kako to ide, tada mi je spomenula kroz pricu da joj je decko ljubomoran. Iako su 6 meseci u vezi, njemu je to najduza veza (!?), na sta sam je ja peckao na foru "Ako zelis da budes instruktorka u vezi, samo napred"  Smile I moram da spomenem da nisam onakav koji ce non stop da visi pored nje, ponekad je i pustim malo da ceka, niti joj non stop saljem poruke, ali sam..tu Smiley

E sad...sta mi je ciniti, koje poteze mi predlazete, sta da radim, kako da se postavim, sta mi recimo daje najvece sanse da uspem da je "preotmem" da tako kazem Smiley

Hvala Smiley
« Poslednja izmena: 28. Feb 2014, 20:35:53 od nefredil »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
SonyEricsson W800i
Mani se tudjih zena, jer, ti ako nju "preotmes" ... kako je njega zajebala zbog drugog, sutra ce tako tebe zbog treceg  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Sta ga znam, ne volim te komplikovane stvari. Ako je zadovoljna sa njim nece ga ona tek tako ostaviti a sedenje na dve stolice je nefer i prema njemu a posebno prema tebi. Tako da ako bude nesto izbegni to...

I tu stvarno(ako ide ka tome da se smuvate) imas 2 opcije

1. Na kvarno. Tj. da ima i momka i tebe. Sto kao sto rekoh nije toliko isplativo jer je pitanje da li ce ona da ostavi toga posebno ako im kao sto ti kazes "ide" i kako ispada zadovoljna je time sto ima

2. Da joj pokazes da si dobra alternativa pa da razvije neka osecanja za tebe i ostavi momka pa bude sa tobom. Sto ce se opet kazem malo teze desiti ako je zadovoljna u vezi.  Smile

Tako da, budi OK sa njom i cekaj svoju sansu ako raskine, to je nekako i najfer opcija u svemu tome. Mada ne bi bilo lose da u medjuvremenu "nastavis dalje" tj mozda probas da nadjes neku drugu. A ona ako bude prilike, bice.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Safari 537.73.11
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 854
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.117
Pa znate kako, svi su zadovoljni u pocetku, realno Smiley Kasnije nastaju problemi i krize, i svako pokaze svoje lice. Tako i s njima. U pocetku mi je rekla sve sjajno bajno, extra, a onda kasnije isplovljavaju te neke njegove mane, poput buni se sto mu ne odgovara odmah na sms-ove, sto joj prilaze momci u klubovima, itd... cak i tad kad smo 7 sati razgovarali na skajpu, joj je isfrkisao sto mu nije odmah odgovorila, pa smo prekinuli na sat vremena razgovor, da bi mi kasnije oko 4 ujutru, ponovo nazvala Smile a mogla je da ode da spava...  E sad, na greskama se uci, tako da svakako ne bi davao prostor i cinio nesto u buducnosti sto bi rezultiralo nekim deja-vu efektom Smiley

E sad, ono sto sam razmisljao jeste da povremeno podgrevam njegove mane i da ubacujem par vezujucih misli izmedju nas dvoje, jer kako sam uspeo da shvatim iz njenih prica, ponasa se previse "amaterski" sto se nekih stvari u vezi tice (gore pomenutih). Dalje, zanimljivo je to sto na fejsbuku nema njihovih slika, generalno bilo kakvih... jer joj je frkisao za neke slike s ortacima, ljubomorisao.. naravno ako pomislim da je fantomski decko, onda slobodno mogu da odem na recepciju u Lazu Lazarevic  Smile ali ono... konkretno bila bi velika steta ako ne bi jednog dana uspelo to medju nama, s obzirom koliko smo komplementarni kao osobe...

Sto se ostalih stvari tice, naravno, posmatram ja sa strane druge ribe, pa ako nesto uleti-uleti, ali bi ovo bio definitivno highlight veceri sto bi se reklo, top 1 Smiley Pa bi mislim bilo pozeljno ako neko ima nekih uspesnijih iskustava, ili neko ko se razume u psihologiju da izdeli neke savete Smile
« Poslednja izmena: 01. Mar 2014, 02:17:37 od nefredil »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Nokia 
Ja imam 3 druga sa kojima se dopisujem i ogovaram kao sa zenturacama Smile
Ja udata, jedan od njih veren, 2 su ludaci koji ne verujem da ce ikad da se ozene, i mi trkeljamo o svemu i svacemu, podjebavamo se, oni mene o pranju malih smrdljivih guza, ja njih kako ne jebu nista, i tako vec 5 ili 6 godina....

Sve u svemu, ako ti je receno da je zadovoljna, onda samo trazi vreme da prekrati popodne uz caskanje. I to je to.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.117
mob
Nokia 
aaaaaaaaaa kako me nervira kad ovo procitam Smile

pazi cim se ona dopsuje sa tobom, postoje dve opcije
1. ili se dopisuje sa tobom i gleda te ko ortaka, znas zene vole da se dopisuju iz znatizelje, a muskarci odmah to svate kao neki start za muvanje, i to mene uzasno nervira
2. ili zeli da prevari svog decka ili je nezadovoljna u vezi, pa bi da ga ostavi al nema hrabrosti, pa oce da predje iz veze u drugu vezu, sto je to cesto pogresna stvar, to je tesko sranje... jer nemas vremena da razmislis o prosloj vezi i svemu sto se desilo u istoj, i onda se cesto greske ponavljaju i u toj drugoj vezi  Smile svatsa tu nesto ima...
al sam svatila da je glupo pokusavati raditi bilo sta, dok je neko u vezi, obicno se to ne zavrsi na dobro.
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Nokia Luvmya 520
Ja udata
Da li su inicijali tog za kojeg si udata www ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 138
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.117
Батице, ја те у потпуности подржавам. Скидај слободно, и ја сам скидао  Smile

Citat
E sad, ono sto sam razmisljao jeste da povremeno podgrevam njegove mane i da ubacujem par vezujucih misli izmedju nas dvoje, jer kako sam uspeo da shvatim iz njenih prica, ponasa se previse "amaterski" sto se nekih stvari u vezi tice (gore pomenutih)

То то. Ал мораш да иницираш сусрет. А и крајње је време је после месец дана дописивања... не може без тога. Да те види, да кад јој ухватиш руку и пољубиш па макар и у образ за крај вечери осети оно нешто... о чему ће да размишља сваке секунде коју изброји, док се поново не чујете. Конташ?

Немој само да поново одустајеш и чекаш 3 године лол.

« Poslednja izmena: 01. Mar 2014, 11:11:27 od Буксна »
IP sačuvana
social share
Колико пута треба да вам кажем да ме не узнемиравате док радим са усисивачем...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Nokia 
Ja udata
Da li su inicijali tog za kojeg si udata www ?

Ne, kkk.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 22:02:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.