Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 14:03:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljetovanje  (Pročitano 27835 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@sarmice ne diraj mi more  Smile
salim se naravno svi koji su u mogucnosti ovo ljeto nek zaobidju cg jer ce cijene biti skuplje zbog toga sto su braca Rusi sve pokupovali i digli su cijene u nebesa!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
pa moram malo, mirko je prvi poceo :|
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

najveci rizik je ne rizikovati...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1907
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Samsung d 500
salim se naravno svi koji su u mogucnosti ovo ljeto nek zaobidju cg jer ce cijene biti skuplje zbog toga sto su braca Rusi sve pokupovali i digli su cijene u nebesa!

majstore rusi kupuje placeve u okolini budve i grade hotele tamo. ili kupuju hotele koji su i ranije imali iste cijene a privatan smjestaj ostaje i dalje dje je bio ranije u vlasnistvu gradjana i cijene ce biti iste kao i ranije ako ne i jeftinije.
a sto se tice extra hotela u bd oni su uvijek imali cijene za koje ne treba komentarisati, ali su imali i klijentelu tako da njih nece pogoditi sto cete vi zaobici crnogorsko primorije sledece godine.
a sto se tice cijena imate smjestaj i za 5 eura u bd samo ga treba naci i rezervisati. istina da nije na pjeni od mora al ko vam je kriv sto trazite jeftinije.
i jos nesto, sto se mene tice vi slobodno uplatite i na kubu da idete ako ocete, bas sam se danas raspitivao malo, za 1600 e je aranzman. Smiley

@sarmice, kad si bila zadnji put u bd? ako si bila naravno
IP sačuvana
social share
bolje biti jedan dan lav nego cijeli zivot ovca  [smilie=frisko82.gif] [smilie=5.gif]  [smilie=mornar.gif]
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

j never lose...j just choose not to win

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
evo ja imam par pitanja , zadnji put sam bila u Budvi kao dete , 94 - te , zadnjih leta sam bila na raznim mestima u C.Gori da ne nabrajam,ali ovog leta hocu bas u Budvu! Ti si iz Budve? koliko je smestaj u hotelima ili u vilama , blizu mora?? ja nemam pojma stvarno....
IP sačuvana
social share
...burn,like fire in Cairo...

ko igra za raju...i zanemaruje taktiku...zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku...
p.s; Avionu Slomicu Ti Krila. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1907
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Samsung d 500
da. iz bd sam.

hotelski smjestaj, sto sam rekao tip top da ti nista ne fali sto drze rusi i slovenci je oko 80e na dan na miloceru i sv stefanu.
ali to ti nista ne treba, bar pretpostavljam, pa preporucujem vile ili privatni smjestaj. imas vile koje se nalaze na 200 metara od mora sa cijenom 25-30e na dan sa klimom,tv,P,obezbjedjena voda,telefon,internet,restoran,bar... u cijenu od 30 je ukljucen polu pansion a u cijenu 25 nocenje sa doruckom. to ti je sve vrh sredjeno i to je da se odmoris. imas privatni smjestaj koji se krece od 10 do 15 e na istoj udaljenosti od mora. imas cak i  za 8e sa ljetnjom kuhinjom. ako dolazis sa nekom ekipom najvise vam se isplati da iznajmite stan cija se cijena krece od 40 do 80 eura na dan u zavisnosti od pozicije i velicine stana.
ovo su ti sve cijene blizu mora a malo udaljenije su nize za 5-10e.
IP sačuvana
social share
bolje biti jedan dan lav nego cijeli zivot ovca  [smilie=frisko82.gif] [smilie=5.gif]  [smilie=mornar.gif]
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

j never lose...j just choose not to win

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala , ja sam za  kombinaciju - Vila,te oko 20 - 30 e , ali nista unapred , nego kad stignemo taj dan pogledamo na vise mesta , valjda cemo naci.
IP sačuvana
social share
...burn,like fire in Cairo...

ko igra za raju...i zanemaruje taktiku...zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku...
p.s; Avionu Slomicu Ti Krila. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
@mikrobu2
Maestral je otiso Rusima tako da sto se tice Sv.Stefana nema vise nista nase ni Slovenacko jer je sve Rusko totales. Nisam reka da je privatan smjestaj skup ali za cijenu od 20-30 eura moze se nac soba i u Grckoj isto pored mora sa privatnom plazicom, a ne placat Mogran 2 eura svaki dan jer je Slovenska urnisana (doduse malo su je uredili), Ricardova glava je totalni promasaj, tropikana je isuvise mala a u Becice se ne isplati picit svaki dan jer ces dobit prosirene vijene osim ako ne placas vozic koji isto 2-3 eura + sto je tamo plaza izdjeljena za potrebe hotela. Da zakljucim pricu bolje je poc i u Hn koji nema neke plaze bolje ce proc nego li u Bd.  Smile Smile za brata CG
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
@mirkobu2
bila sam dosta puta, na srecu nikada na duze, poslednji put ... ne secam se tacno, morala bih da preturim malo po mozgu, ali svakako od 2000. na ovamo jeste bilo par izleta..
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
hocu i ja na more..ja sam bila u petrovcu i nije bilo strasno..ali ipak cene jesu poprilicno velike, da se ne lzaemo..s tim sto meni i dalje vise odgovara Crna gora nego inostranstvo Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1907
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Samsung d 500
xmmm...
ne osporavam da je lose poc i u hn mada nemaju plaze nikakve al moze covjek da se fino provede.
da se ne lazemo budva je najljepse mjesto za ljetovanje u crnu goru ukljucujuci ulcinj.
u slovensku plazu se ulozilo dosata da ne pricam o onim privatnim djelovima slovenske plaze prema becicima.
ulaz na mogren je bio jedan euro a ne dva. osim tih plaza pomenuo bih jaz,trsteno,zukovicu,ploce,tropikana i jos ne znam ni ja sam koliko plaza. a o tome koliko su dobre necu ni ja a ni vi prosudjivati vec evropska komisija za procjenu plaze i kvaliteta ponuda koja ta plaza pruza. ako niste upoznati sa tim, za najbolje rangiranu plazu dobija se plava zastavica. budva ima vise zastavica nego ostatak primorija. slazem se da je ranije bila katastrofa na plazama al to je vrijeme proslo jer su ljudi poceli da ulazu masa para u plaze i smjestaj.
meni je zao sto postoje ljudi koji pricaju o budvi od prije npr pet godina a ne podju da vide sta je sad to. pogotovo ove godine kad su stranci poceli da kupuju i da ulazu pa su lokalni ugostitelji bili primorani da podizu kvalitet svojih ponuda.
za maestral nisam siguran al nacuo sam da drzava oce da kupi od slovenaca maestral a ne rusi al kad provjerim takvu informaciju postavicu je.
znam da izgleda kao da pricam u korist budve i crnogorskog primorija al mislim da najbolje znam ja koji sam odrastao tamo i koji se bavim ugostiteljsvom. ne osporavam to da je ok poci i u inostranstvo na more al osporavam da blati neko nesto u cemu se ne razumije.
pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 14:03:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.