Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 348 349 351 352 ... 756
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Liverpool Football Club  (Pročitano 545757 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Republika Srpska

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5423
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N6234
Bravo za Reinu   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Liverpoolu će sreću za titulu donijeti novi premierligaš Stoke koji je bio zadnji put premijerligaš zadnji put kad je Liverpool vladao 80-tih godina,tako da očekujem da će njihov povratak donijeti sreću Liverpoolu.

Manje pit... alkohol uništava sive moždane stanice...
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

La Niña...

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k608i
O'Neill ljutit na Benitezova prozivanja

Ljutiti menadžer Aston Ville, Martin O'Neill, uzvratio je svome kolegi iz Liverpoola, Rafaelu Benitezu, koji ga je dan ranije javno prozivao na temu najave transfera Garetha Barryja...

Benitez je još u četvrtak istaknuo da je iznenađen O'Neillovom ljutnjom što je u javnost procurila vijest o Liverpoolovoj ponudi za Barryja vrijednoj 10 milijuna funti. Menadžer kluba s Anfielda pritom je dodao da je upravo s O'Neillom o tom transferu raspravljao prije 20-ak dana.

U petak se oglasio i sam O'Neill ustvrdivši da su Benitezove riječi apsolutna ludost.

- Pojma nemam o čemu taj čovjek govori. Nisam načeo tu temu, a sasvim sigurno nisam ja taj koji je razgovarao s njim i tražio ga njegove igrače. Želi sugerirati da kontinuirano pregovaramo, da držimo stanje 'uzavrelim'. Sve je to neistina. Sam je Benitez spominjao igrače, a ja za njih možda uopće nisam zainteresiran. Rafa je mene nazvao! Nisam ja inicirao kontakt. Pitao me za Barryja i rekao sam mu da je riječ o našem najboljem igraču i da su mu preostale još dvije godine ugovora. Dodao sam da ću razgovarati s vlasnikom kluba koji bi rekao isto što i ja, da Barry nije na prodaju - dodao je O'Neill.

Nogometni-magazin.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

La Niña...

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k608i

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

La Niña...

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k608i
Kewell napušta Liverpool na kraju sezone     

Harry Kewell će na kraju sezone definitivno napustiti Liverpool, potvrdio je menadžer tog kluba Rafael Benitez. Prema Benitezovim riječima Kewellu je ponuđen novi ugovor koji je on odbio, što zapravo znači kako nije pristao na značajno smanjenje plaće koje su u klubu željeli ostvariti novim ugovorom, budući da je Kewell više vremena u protekle dvije sezone proveo na liječenju ozljeda nego na terenu.

Posljednju utakmicu za Liverpool 29-godišnji Kewell, koji je u Liverpoolu već pet godina, je odigrao 16. veljače u okviru FA kupa protiv Barnsleya. Za Liverpool je ukupno odigrao 139 utakmica i postigao 16 golova, a britanski su mediji izračunali da je klub po utakmici koštao punih 215 000 eura, uzimajući u obzir iznos koji je za njega plaćen Leedsu i njegova tjedna primanja.

Euronogomet.com

Bio je dobar igrac, jbg sjebale ga povrede...
« Poslednja izmena: 09. Maj 2008, 23:35:52 od lady arwen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
A po čemu je ta letva Kewell bio "dobar" igrač?

Po jednoj i pol sezoni u Leedsu?

Mislim, stvarno... dajte pogledajte koju utakmicu sa razumjevanjem, nemojte samo gutat ono što vam mediji serviraju... čitate engleske novinske tekstove, i automatski povjerujete da je dotični Harry Kewell bio "dobar igrač", a u biti je to bio najobičniji pizdun koji je bio motiviran jednu sezonu, odigrao u Leedsu to što je odigrao i nakon toga - kurac od ovce.

Nije on bio dobar igrač.. on je bio ispodprosječni seronja...

A Liverpool ko' Liverpool.. kupio mačka u vreći (kao i sa 90% svojih kupovina)

Zaključak - Kewellu, odjebi!!!!
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Republika Srpska

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5423
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N6234
ali se mora priznati da nije imao srece sa povredama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Povrede su nebitne. Osrednji igrač je osrednji igrač, bio on povrijeđen, zdrav ili otet od strane vanzemaljaca.

A Kewell je prosječan (možda čak i ispodprosječan) igrač. To što ga The Sun i Dailey Mail proglašavaju "igračinom" je samo dodatni dokaz u prilgo tvrdnji od jadnoj razini nogometne edukacije engleskog medijskog prostora
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Zaključak - Kewellu, odjebi!!!!
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Povrede su nebitne. Osrednji igrač je osrednji igrač, bio on povrijeđen, zdrav ili otet od strane vanzemaljaca.
100%no netacno . . .

jbt i duki i alen i arwen na FB?  Smile Tu su i Spajder,zoki,almeyda,markic. . . Moja malenkost
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 348 349 351 352 ... 756
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.