Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 350 351 353 354 ... 756
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Liverpool Football Club  (Pročitano 545270 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy
jimmy ne plasi nas sa tim petlicima  Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Ја ћу вам већ јавити, кад се будем и ако се будем пријавио на фејсбук.

Ортак стално игра неку слагалицу. Дошао једном код мене, улоговао се и покушавао два сата да обори рекорд. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

La Niña...

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k608i
jbt i duki i alen i arwen na FB?  Smile Tu su i Spajder,zoki,almeyda,markic. . . Moja malenkost
za cicos macos Alena i shecera almeydu znam... nisam znala da si i ti tamo, eto sanse da budes 007 pa da me nadjes  Smile
Samo povremeno svratim kad mi Ivana pošalje Nandovu sliku i neka srca... Smile
E da ti saljem samo to... nego  Smile
Inače, ako hoćete redovan apdejt slika i podataka iz privatnog života Fernanda Nanda Bebe Male mačkice Toresa, samo dodajte Ivanu. Smile Smile Smile
Smile Smile Smile Smile Smile jao Alene cisos macosu pa nema potrebe da budes ljubomoran... pa Fernando Nando Beba Mala Mackica Torres mi prijatelj na FB, tako da je noramlano da znam sve o njemu, evo posto si mi sipma tvoje slike i podatke iz private zivota stavljacu ovde  Smile
« Poslednja izmena: 10. Maj 2008, 15:17:15 od lady arwen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung 
У Алене, па ти изгледа добијаш неки провокативан материјал. Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

La Niña...

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k608i
Gerrard: Želim sa Liverpoolom osvojiti Premier ligu

Kapetan Liverpoola Steven Gerrard vjeruje kako će karijeru završiti u tom klubu, ali kaže kako očajnički želi od svoje momčadi dočekati osvoji naslov engleskog prvaka. Neki su mediji posljednjih dana tvrdili kako je za Gerrarda stigla ponuda Intera, no iz Liverpoola su takve tvrdnje odbacili, kao i Gerrard.

Glasnogovornik Liverpoola je rekao: "Tvrdnje o ponudi Intera su potpuna glupost, fantazija, nije bilo nikakvog kontakta niti ponude."

"Ne mogu se sada vidjeti kako napuštam Liverpool, a ono što bih doista želio jeste da ovaj klub povedem stepenicu više, a vjerujem da smo za to sposobno. Ovdje sam osvajao trofeje, ali ima jedan koji mi nedostaje i želim ga osvojiti prije kraja karijere. Ne želim se osvrnuti unatrag i reći da nikada nisam niti bio u utrci za prvaka. Mogu reći da je momčad sve jača i jača i vidi se napredak. Osjećam da smo sve bliže vrhu i dosita vjerujem u to." rekao je Gerrard.

Za Liverpool sezona završava sutra utakmicom protiv Tottenhama, prije koje su već osigurali četvrto mjesto i kvalfiikacije za Ligu prvaka. Gerrard vjeruje kako će predstojeći prijelazni rok biti ključan za njegovu momčad.

"To govorimo gotovo svake godine, ali ovo ljeto će doista biti važno, jer moramo nastaviti sa napretkom. Pojačanja će biti važna kao i uvijek. Imao sam sreće kao nogometaš i osvojio sam više trofeja nego većina igrača, ali pohlepan sam po tom pitanju i uvijek želim više. Želim sa Liverpoolom osvojiti što je više moguće trofeja, zbog toga je ovo ljeto važno. Mi smo mlada momčad sa puno potencijala i ukoliko menadžer dobije pravu potporu od vodstva kluba onda možemo napraviti korak naprijed. Razočarani smo što nismo i ove sezone zadržali pritisak na vodeće klubove duže. Razlika između nas i vodećeg dvojca nije nešto što je posebno ugodno za vidjeti bilo kome na Anfieldu. Ako Benitez uspije ponovno dovesti igrače koji će se uklopiti i pojačati nas kao što su to uspjeli Fernando Torres, Martin Skrtel i Ryan Babel... Njihove igre ove sezone su nas pomakle korak naprijed, ali mislim da nas čeka još puno toga." zaključio je kapetan Liverpoola.

euronogomet.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
bla bla bla... ser ser ser...

Svako ljeto ista priča... svako ljeto ista (nikakva) pojačanja... a svake sezone isto sranje...

Pih!
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

La Niña...

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k608i
svako ljeto ista (nikakva) pojačanja...
Smile Smile Smile
A sta je onda Nando 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple 
Gerrard: Želim sa Liverpoolom osvojiti Premier ligu
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

La Niña...

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k608i
Alonso na pragu Real Madrida

Marca piše da je Liverpoolov 26-godišnji veznjak Xabi Alonso na pragu transfera u Real Madrid...

Liverpoolov trener Rafa Benitez ostavio je otvorena vrata za Alonsov transfer, a za njega traži 28 milijuna eura.

Real je voljan platiti oko 24 milijuna i put Liverpoola poslati Rubena De La Reda, a vjeruje se da će dva kluba na kraju ipak pronaći kompromis i dogovoriti Alonsov transfer budući da je španjolski veznjak ove sezone u konstantnim svađama s Benitezom.

Iako je dosad najviše zanimanja za Alonsa pokazao Juventus, prema izvorima iz Engleske on bi se najradije vratio u rodnu Španjolsku, gdje je prije prelaska u Liverpool pet godina igrao za Real Sociedad (1999.-2004.).

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Republika Srpska

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5423
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N6234
Alonso na pragu Real Madrida

odlicna vest
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 350 351 353 354 ... 756
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.386 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.