Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 284 285 287 288 ... 756
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Liverpool Football Club  (Pročitano 543728 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung D900
Ja mislim da je zbog toga. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

La Niña...

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson k608i
Lepo rečeno, mada i dalje ne vidim poentu trenera koji ne može da osvoji titulu u PL, kao što si rekla.
Kako može bilo ko da ukaže poverenje čoveku koji nije trener koji može da dovede L'pul do titule PL?A pri tom troši nemilice? Smile
Pa to je pitanje na koje ja nemam odgovor, to je pitanje za vlasnike Liverpoola, ali moramo da uzmemo u obzir da Rafa uziva veliku podrsku fanova... pa sada kada sve saberes i oduzmes tu smo gde jesmo...
Baš mislim da će Venger, poučen Milanovim iskustvom dobijenog meča na poluvremenu pri rezultatu od 3:0, da bude ključni čovek večerašnje utakmice i da će je njegova taktika dobiti.
Iskreno, ne bi me čudilo da prođete dalje, jer na Enfildu ste izuzetno jaki i nije mala stvar igrati pred domaćom publikom, ali sam veliki pesimista, kada je u pitanju vaš prolaz naročito zbog taktike primenjene u prvom meču i potvrde o defanzivnsti vašeg Rafe.
Lepo je čovek rekao da su navijači navikli na napadački fudbal L'pula, što je ključ onoga zbog čega sam popizdeo na L'pul u prvom meču, kada su odigrali onako kukavički.
E sad videćemo kad se otvorite na Enfildu, da li će Venger da vas iznenadi ili će Rafa da smisli neko novo iznenađenje. Smile
Mislim da je Rafa sam po sebi enigma... ja ne znam ni jednog trenera koji vise voli rotaciju igraca nego 'leb da jede... tako da sto se Rafe tice vazi jedno pravilo: ''ocekuj neocekivano''... tako da videcemo sa kojim matematickim proracunima nastupamo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Не волим Ливерпул чак штавише мање ми је одвратан од Арсенала али мислим да пролази даље.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

La Niña...

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
SonyEricsson k608i
@ trstra  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung D900
чак штавише
Pleonazam.

@lady arwen To te upravo i pitam. Zašto uživa toliku podršku fanova?
Ja gledam konkretno Anćelotija.
Šest i po godina je na čelu Milana i najtrofejniiji je trener ovog kluba. Osvojio sve živo u tom periodu.
Ono što mu zameram je samo jedna titula prvaka Italije, samo jedan Kup Italije i jedan Superkup.
Mislim da je mnogo važnije domaće prvenstvo od LŠ koju je već dva puta osvojio od kako je preuzeo Milan, a mogao je i tri puta da je uzeo i 2005.
Iako smatram da je fenomenalan trener, smatram da morao da poradi na domaćem prvenstvu i ako ne može da garantuje Milanu prvo mesto neka ide i pusti drugog trenera da pokaže da može do Skudeta.

E sad ako vama Benitez odgovara, a ne može da namesti tim da pobeđuje svake nedelje kao što to rade Arsenal i Mančester, to je druga stvar...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
чак штавише
Pleonazam.

То се код нас готово стопило.... Smile

@ trstra  Smile

Smile
Citat
@lady arwen To te upravo i pitam. Zašto uživa toliku podršku fanova?
Ja gledam konkretno Anćelotija.
Šest i po godina je na čelu Milana i najtrofejniiji je trener ovog kluba. Osvojio sve živo u tom periodu.
Ono što mu zameram je samo jedna titula prvaka Italije, samo jedan Kup Italije i jedan Superkup.
Mislim da je mnogo važnije domaće prvenstvo od LŠ koju je već dva puta osvojio od kako je preuzeo Milan, a mogao je i tri puta da je uzeo i 2005.
Iako smatram da je fenomenalan trener, smatram da morao da poradi na domaćem prvenstvu i ako ne može da garantuje Milanu prvo mesto neka ide i pusti drugog trenera da pokaže da može do Skudeta.

E sad ako vama Benitez odgovara, a ne može da namesti tim da pobeđuje svake nedelje kao što to rade Arsenal i Mančester, to je druga stvar...

Сада је најгоре време за мењање тренера...И сигуран сам да ће Бенитез остати у Ливерпулу бар још једну сезону.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung D900
Onda im se produžava agonija u domaćem prvenstvu i ništa od titule... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Нема Ливерпул довољно квалитетан тим за титулу...Ни у једном великом европском тиму нећеш пронаћи да играју ботови као што су Пенант, Арбелоа, Бенајун, Шкртел...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

La Niña...

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson k608i
@ trstra
slazem se sa tobom...
ali tu smo gde smo i sta da se radi... dok se jednom ne smrkne drugom se ne svane...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mislim da dobija Arsenal...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 284 285 287 288 ... 756
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.