Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 283 284 286 287 ... 756
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Liverpool Football Club  (Pročitano 543909 puta)
Svakodnevni prolaznik

La Niña...

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson k608i
Tottenham i Liverpool u borbi za Bentleya

Prema pisanju britanskih medija, Tottenham je sada u najboljoj poziciji da u ljetnom prijelaznom roku u svoje redove dovede engleskog reprezentativca Davida Bentleya, koji bi na kraju sezone mogao napustiti redove Blackburna.

23-godišnji bivši nogometaš Arsenala želi od sljedeće sezone igrati u klubu koji se može boriti za sam vrh ljestvice, kako bi učvrstio i svoje mjesto u reprezentaciji, iako je menadžer Blackburna Mark Hughes nedavno izjavio kako ga želi zadržati u redovima svog kluba.

Interes za Bentleya je pokazao i Liverpool, gdje ga vide kao moguću zamjenu za Jermainea Pennanta, koji ove sezone nije pokazao gotovo ništa. Odšteta za Bentleya bi trebala iznositi oko 15 milijuna eura.

Euronogomet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Bentli je pravo resenje za Liverpula  Smile
« Poslednja izmena: 06. Apr 2008, 22:05:40 od latifovich »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

La Niña...

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson k608i
Benitez: Rekao sam vam!

LIVERPOOLOV trener Rafa Benitez razlog dobre Liverpoolove forme u zadnje vrijeme vidi u činjenici kako je koristio puno igrača, te na taj način momčad održao svježom.

Sve je izglednije kako će Redsi završiti na četvrtom mjestu Premiershipa, Evertonu bježe šest bodova, a imaju i odličnu šansu za prolazak u polufinale Lige prvaka, nakon što su u prvoj utakmici protiv Arsenala izvukli 1:1.

"Uvijek sam govorio kako Sir Alex Ferguson mijenjajući sastav, zapravo odmara svoje igrače, kako bi izdržali ubitačan tempo u sezoni. To je ono što i ja sada radim. već sam objasnio razloge toga, a to je vrlo jednostavno. Ukoliko želite biti u borbi za što više trofeja, morate koristiti sve igrače kroz sezonu. U protivnom, na kraju, kada je najvažnije, momčad ostane bez daha", objašnjava Benitez.

"Imamo dobru priliku proći dalje u Ligi prvaka, zato što je to još jedino natjecanje koje možemo osvojiti, tako da u prvenstvu možemo malo kalkulirati. U prvoj utakmici protiv Arsenala, odigrali smo svih 90 minuta onako kako smo se dogovorili i rezultat na kraju nije izostao. Tim remijem smo obavili trećinu posla, uzvrat će biti vrlo težak, moramo jako paziti na Arsenalove kontranapade", dodaje Benitez.

Benitez uoči uzvratne utakmice poručuje svojim navijačima

"Znam da naši navijači vole da igramo napadački nogomet i to će vrlo vjerojatno tražiti u uzvratnoj utakmici, da napadnemo od prve minute, ali moramo biti oprezni, pogotovo zbog Arsenalove igre. Nadam se da će navijači napraviti sjajnu atmosferu, ali molim ih i za strpljenje. Vjerujem da će me shvatiti, jer naši navijači jako dobro razumiju nogomet", zaključio je Benitez.           

Index. hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

La Niña...

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson k608i
Liverpool pronašao idealnog partnera nezaustavljivom Torresu za 32 milijuna eura

PREMA pisanju otočkih medija španjolski trener Liverpoola Rafa Benitez pronašao je idealnog partnera zemljaku Fernandu Torresu u napadu kluba sa Anfielda.

Naime, za napadača nizozemske reprezentacije i Ajaxa Klas-Jan Huntelaara Benitez je spreman izdvojiti 32 milijuna eura, što bi svakako zadovoljilo čelnike amsterdamskog kluba.

Iako je Dirk Kuyt vrlo dobar napadač, kao i gorostas Peter Crouch, Benitez je shvatio da mu za naslov prvaka Engleske ipak treba vrhunski napadač, što 24-godišnji Huntelaar zaista jest.

Vjerovali ili ne, Huntelaar je u posljednjih 161 susreta u prvoj nizozemskoj ligi zabio gotovo nevjerojatna 130 gola. a da je rođeni strijelac govore i reprezentativni pogoci.

Za mladu reprezentaciju klasni Klas-Jan u 22 nastupa zabio je 18 golova, dok je u 11 nastupa za A reprezentaciju nizozemske zabio njih šest.

Index.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

La Niña...

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson k608i
Benitez prijeti Wengeru: Nećemo vježbati jedanaesterce uoči dvoboja s Arsenalom

LIVERPOOLOV strateg Rafael Benitez tvrdi da njegova momčad neće razmišljati jedanaestercima uoči druge utakmice četvrtfinala Lige prvaka s Arsenalom.

Prva utakmica je završila 1:1 na stadionu Emirata, Emmanuel Adebayor je je doveo domaćine u vodstvo nakon kornera Cesca Fabregasa, a za Liverpool je izjednačio Dirk Kuyt poslije asistencije Stevena Gerrarda.

Ova dva kluba su u subotnjem prvenstvenom dvoboju odigrali također 1:1,a ponovo će se sastati u utorak gdje će odlučiti tko će biti polufinalist Lige prvaka.

Španjolski trener se nada da će njegovi igrači, ukoliko dođe do jedanaesteraca, biti samouvjereni i odraditi posao. međutim ne misli posebno vježbati udarce s bijele točke.

"Mislim da nekad više odlučuje srčanost nego kvaliteta igrača, imamo dobre izvođače penala pa ne mislim da ćemo ih posebno vježbati. Važno je biti smiren i znati što učiniti", rekao je Benitez.

"Kod vrhunskih igrača, važna je kvaliteta i iskustvo u takvim situacijama. Neki igrači su jako dobri izvođači penala sa 18, a neki nisu mirni ni sa 31. Jedanaesterci su lutrija, neću misliti o njima, pokušat ćemo iskoristiti naše iskustvo tijekom utakmice i ne ići na jedanaesterce", zaključuje strateg Liverpoola.

Index.hr

Sto ne volim ovakve izjave pred utakmicu, ajme kakvi penali, kakvi bakraci, moramo da ih pobedimo u regularnom toku...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

La Niña...

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson k608i
Benitez ponudio novi ugovor Crouchu

Menadžer Liverpoola Rafael Benitez je izjavio kako želi zadržati Petera Croucha u redovima svog kluba i sljedeće sezone. Engleski je reprezentativac nakon subotnje utakmice protiv Arsenala otkrio kako razmišlja o mogućem odlasku zbog nedostatka minutaže.

Crouch ove sezone rijetko počinje utakmice od prve minute, zahvaljujući sjajnoj formi Fernanda Torresa, no Benitez ga želi zadržati. Španjolski stručnjak je novinarima otkrio kako je Crouchu ponudio novi ugovor, te se nada kako će sve biti riješeno u sljedećih nekoliko tjedana.

"Peter Crouch je veliki profesionalac. To je razlog zbog kojega smo mu ponudili novi ugovor. Uvjeren sam da će ga on potpisati, a i ostali igrači žele da on ostane. U ovom trenutku igramo sa samo jednim napadačem, ali možemo igrati i sa dvojicom, to nije problem. Znam da je on sretan ovdje i da želi igrati." rekao je Benitez.

Euronogomet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung D900
A kad će Benitez tim svojim navijačima da objasni 4. mesto i pored miliona i miliona potrošenih svake sezone? Smile
Huntelar jeste odličan napadač. Nova 32 miliona manje u kasi Liverpula. Ali to ne mora da bude glavno merilo, jer lako je dati Sparti, Ekselcioru, Groningenu i ostalima na 160 mečeva 130 golova, kad samo timu poput te Sparte može da da 4-5 komada bez problema.
Kad dođe u Englesku onda nek se dokaže sa gomilom golova. Ne sumnjam u njegov kvalitet, samo mislim da se govori o velikoj cifri.
A što se tiče vežbanja penala - mislim da im neće trebati kad će u svakom slučaju ispasti od Arsenala. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

La Niña...

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson k608i
A kad će Benitez tim svojim navijačima da objasni 4. mesto i pored miliona i miliona potrošenih svake sezone? Smile
Benitez nije trener koji Liverpool moze dovesti do titule PL...  ma koliko Benitez bio nesposoban da napravi tim sposoban da pobedjuje iz nedelje u nedelju protiv slabijih protivnika u PL, u Ligi sampiona on uspeva da pokaze da je kao takticar jedan od najboljih trenera na svetu... za razliku od Wengera kome odajem priznanje na pronalazenju talentovanih igraca za male pare, Rafa je sem Nanda, Maska i Babsa donekle imao pogresnu transfer politiku i sto je pare bacao nemilice i umesto da kupuje dokazane igrace, on je kupovao igrace koji ce se ''dokazati i pokazati''...  a to da li ce on ostati ili ne trener Liverpoola meni ni u dzep ni iz dzepa...
A što se tiče vežbanja penala - mislim da im neće trebati kad će u svakom slučaju ispasti od Arsenala. Smile
Ko s' djavolom tikve sadi o glavu mu se obijaju - kaze narodna poslovica... to je najbolje osetio tvoj tim jedne lepe majske noci 2005 Wink
Ko sa nama igra dve utakmice, jasno mu je ako nas u prvoj nije zgazio da ce veoma tesko da nas savlada u drugoj, to je najbolje osetio smorinjo na svojoj kozi, a Wenger ce mu se lako pridruziti u tome ako nije uspeo da nadje nacin da nas zaustavi... Liverpool ima ono sto ni jedan drugi tim nema, nema igrace koji ce kao Steva, James i jos 9 momaka ostaviti srce na travi... bez obzira sto Arsenal kao i Barselona igraju najlepsi fudbal, Arsenalu ce biti veoma tesko da pruzi svoj maksimum i da pokaze svu lepotu fudbala protiv Liverpoola u kome 10 igraca ima jedan jedini cilj a to je da pokvari igru protivnika, jer LS nije takmicenje gde je presudna lepota fudbala vec rezultat...
Zato Alene  Smile opusti se i uzivaj u plasmanu Liverpoola u polufinale
« Poslednja izmena: 08. Apr 2008, 09:40:34 od lady arwen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung D900
Lepo rečeno, mada i dalje ne vidim poentu trenera koji ne može da osvoji titulu u PL, kao što si rekla.
Kako može bilo ko da ukaže poverenje čoveku koji nije trener koji može da dovede L'pul do titule PL?
A pri tom troši nemilice? Smile

Baš mislim da će Venger, poučen Milanovim iskustvom dobijenog meča na poluvremenu pri rezultatu od 3:0, da bude ključni čovek večerašnje utakmice i da će je njegova taktika dobiti.
Iskreno, ne bi me čudilo da prođete dalje, jer na Enfildu ste izuzetno jaki i nije mala stvar igrati pred domaćom publikom, ali sam veliki pesimista, kada je u pitanju vaš prolaz naročito zbog taktike primenjene u prvom meču i potvrde o defanzivnsti vašeg Rafe.

Lepo je čovek rekao da su navijači navikli na napadački fudbal L'pula, što je ključ onoga zbog čega sam popizdeo na L'pul u prvom meču, kada su odigrali onako kukavički.

E sad videćemo kad se otvorite na Enfildu, da li će Venger da vas iznenadi ili će Rafa da smisli neko novo iznenađenje. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Republika Srpska

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5423
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N6234
Benitez cuo da Real hoce Huntelara pa i no sada nesto mudruje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 283 284 286 287 ... 756
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.