Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 11:58:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 152 153 155 156 ... 185
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Linux ~ Problemi ~ Saveti  (Pročitano 148470 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG Nexus 5

Da li moze neko sad da me uputi na to gde mogu da nadjem u ovom Linux-u one fore za kreiranje kocke kao desktopa, pa da imam onu vatru na ekranu i sve one zezalice. Imao sam to na starom Ubuntu ali ovde nema...

Instaliraj preko synaptica Compiz.

Ovde su ti precice, a ako budes imao problema mozes ovo da odradis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11148
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Flock 2.6.1
mob
Samsung Galaxy S10
Na winu sam imao software uz zvucnu preko koga sam mogao da podesim equalizer,ali to sad na ubuntu nemam.... A trebao bi mi bas,posto su mi cudni zvucnici,i dok ne namestim na soft rock,nemam basa skoro uopste...a na soft rock bude extra...e kako to da namestim na ubuntu,trazio sam nesto po netu,ali slaba vajda...  Smile

Pa podesi u samom playeru, svaki ima ekvilajzere.
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 510
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (lucid)
mob
LG KU970
Shvatio sam malo kako funkcionise onaj synaptic tako da mi je sad jasnije kako da dodjem do programa. Koristim za filmove VLC player i cita automatski prevod,a za musiku sam nabavio Audacious koji podseca na Winamp i odgovara mi jednostavnost programa.

Da li moze neko sad da me uputi na to gde mogu da nadjem u ovom Linux-u one fore za kreiranje kocke kao desktopa, pa da imam onu vatru na ekranu i sve one zezalice. Imao sam to na starom Ubuntu ali ovde nema...

Pa kad si otkrio čari jednostavnosti instalacije softvera na linuxu onda ti neće biti teško da instaliraš i Compiz, i da se poigraš sa njegovim podešavanjima za razne "desktop karafeke" ... a i na interneti ćeš naći dosta uputa za podešavanje compiza za pojedine efekte...

E u synapticu mi pise da je vec compiz instaliran ali ja ne zbnam gde je..sve sam iskliktao i nista nije...imam jos jedno pitanje da li znas kako da nadjem program koji sam instalirao posto ga nema nigde...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Linux
Browser
Mozilla (lucid)
mob
Nokia N95 8GB
Na winu sam imao software uz zvucnu preko koga sam mogao da podesim equalizer,ali to sad na ubuntu nemam.... A trebao bi mi bas,posto su mi cudni zvucnici,i dok ne namestim na soft rock,nemam basa skoro uopste...a na soft rock bude extra...e kako to da namestim na ubuntu,trazio sam nesto po netu,ali slaba vajda...  Smile

Pa podesi u samom playeru, svaki ima ekvilajzere.
treba mi za ceo sistem,posto pustam muziku i sa youtube...

i nesto mi mnogo lose radi ubuntu,mnogo mi koci... a komp je dobar,i vise nego dobar... instalirao sam sve drajvere,sve je apdejtovano,ali opet zeza... na avantu recimo kad predjem kursorom preko ikonica koci ne daj boze...
« Poslednja izmena: 05. Jul 2010, 16:34:37 od ivicanikolic034 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 510
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG KU970
Moze li mi neko reci zasto mi svi klipovi na internetu osim na youtubu seckaju dok se pustaju...na nekim sajtovima cak i ne ocitava tako dobro kao sto je ocitavalo na windowsu....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung SGH-E630
Možda još nešto koristi internet za to vreme  Smile Ili na http://www.speedtest.net/ i testiraj brzinu
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 510
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG KU970
Evo slike sa tog sajta...ali problem je sto nisam imao taj problem kad sam koristio windows...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot.png
(115.95 KB, 500x369)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11148
Zastava
OS
Linux
Browser
Google Chrome 5.0.375.70
mob
Samsung Galaxy S10
Flash generalno na linuxu koristi više sistemskih resursa nego na windowsu, mada takvih problema ne bi trebalo da bude. Ne znam konkretno šta je kod tebe slučaj, možda da probaš da instaliraš vlasničke drivere za tvoju grafičku, ako su prelamanja u pitanju. A samo seckanje bi trebalo biti do veze sa netom.
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 510
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG KU970
Flash generalno na linuxu koristi više sistemskih resursa nego na windowsu, mada takvih problema ne bi trebalo da bude. Ne znam konkretno šta je kod tebe slučaj, možda da probaš da instaliraš vlasničke drivere za tvoju grafičku, ako su prelamanja u pitanju. A samo seckanje bi trebalo biti do veze sa netom.

Ali kako to nisam imao sa windowsom...ocigledno je do linuxa...da nema neki drajveri koje mozda nisam instalirao sa linuxom???

E da zaboravio sam da napisem...net mi brze radi na linuxu nego na windowsu a opet imam problema samo sa klipovima koje gledam preko neta dok je na youtubu sve ok....
« Poslednja izmena: 06. Jul 2010, 16:29:22 od Str8G »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1620
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
E da zaboravio sam da napisem...net mi brze radi na linuxu nego na windowsu a opet imam problema samo sa klipovima koje gledam preko neta dok je na youtubu sve ok....

prelistaj malo temu unazad... ja sam imao slicnih problema i dobio sam par resenja  istina da niti jedno nije odradilo posao vec je bio kljucan neki update koji je nazalost dosao sam...mislim da je do flash-a
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 152 153 155 156 ... 185
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 11:58:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.