Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 19:14:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 171 172 174 175 ... 185
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Linux ~ Problemi ~ Saveti  (Pročitano 147505 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 510
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG KU970
Linuks je loš za multimediju zato ti je bolje rešenje XP
Linux nije loš za multimediju.

Kako onda svaki film koji pustim preko linuxa ide lose a o klipovima sa interneta i da ne pricam.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia E71

Mislio sam na prosečnog korisnika koji nema iskustva sa Linuksom.U Windowsu mu je sve na izvolte dok sa Linuksom mora debelo da se pomuči da mu radi sve kako treba,još ako nešto krene kako ne treba...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 510
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG KU970

Mislio sam na prosečnog korisnika koji nema iskustva sa Linuksom.U Windowsu mu je sve na izvolte dok sa Linuksom mora debelo da se pomuči da mu radi sve kako treba,još ako nešto krene kako ne treba...

To i jeste problem kod linuxa. Secam se jedne prezentacije za linux na jednom sajtu gde su napislai koliko je dobar i sta sve dobijas uz njega dok to isto ne dobijas uz windows. Tek kad krenes da ga koristis shvatis da su neke stvari netacne.

Upravo se mucim sa formatiranjem usb-a. Formatirao sam ga ali ne mogu da na njega instaliram windows kao iso fajl. Ako neko zna sta treba da uradim voleo bi da mi kaze jer sa startup disk creator-om ne mogu nista da uradim tj. uopste ne vidi sio fajlove.
Ne znam da li sam lose formatirao ali sve jedno nigde ne mogu da nadjem dobar tutorijal.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Samsung SGH-E630
Kako onda svaki film koji pustim preko linuxa ide lose a o klipovima sa interneta i da ne pricam.
Ako tebi ide loše ne mora odmah da znači da je Linux kriv. Meni recimo ide sasvim lepo.

Mislio sam na prosečnog korisnika koji nema iskustva sa Linuksom.
To što prosečan korisnik windowsa nema iskustva sa Linuxom opet nije do Linuxa, nego do samog korisnika.

U Windowsu mu je sve na izvolte dok sa Linuksom mora debelo da se pomuči da mu radi sve kako treba
Pomuči se jednom pa radi Smile Više windowsu treba dadiljanja, samo što je to za prosečnog korisnika windowsa normalna stvar pa ne obraća pažnju.

još ako nešto krene kako ne treba...
Samo neće...

To i jeste problem kod linuxa. Secam se jedne prezentacije za linux na jednom sajtu gde su napislai koliko je dobar i sta sve dobijas uz njega dok to isto ne dobijas uz windows. Tek kad krenes da ga koristis shvatis da su neke stvari netacne.
Koje su to stvari?  Smile
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Citat
Mislio sam na prosečnog korisnika koji nema iskustva sa Linuksom.   U Windowsu mu je sve na izvolte dok sa Linuksom mora debelo da se pomuči da mu radi sve kako treba,još ako nešto krene kako ne treba.   .   .  
To i jeste problem kod linuxa.    Secam se jedne prezentacije za linux na jednom sajtu gde su napislai koliko je dobar i sta sve dobijas uz njega dok to isto ne dobijas uz windows.    Tek kad krenes da ga koristis shvatis da su neke stvari netacne.  

Upravo se mucim sa formatiranjem usb-a.    Formatirao sam ga ali ne mogu da na njega instaliram windows kao iso fajl.    Ako neko zna sta treba da uradim voleo bi da mi kaze jer sa startup disk creator-om ne mogu nista da uradim tj.    uopste ne vidi sio fajlove.  
Ne znam da li sam lose formatirao ali sve jedno nigde ne mogu da nadjem dobar tutorijal.  

Koliko se sećam, jednom sam samo instalirao preko usb-a, koristio sam unebootin.    Ne sećam se dali je bio formatiran u fat 32 ili fat 16.   

http://jaxov.com/2009/09/install-windows-7-from-usb-stick-easily-unetbootin/

Evo ti ovaj link.   

Inače ja lično nisam nikakvih problema imao vezano za Linux, a koristim nekoliko distribucija.    Između ostalog i CentOS,koji jeste pomalo uvrnut po pitanju multimedije, ali sve može da se sredi, jednostavno doda se repositories i instaliraju potrebni kodeci.    Po meni od Linuxa se bespotrebno pravi bauk.   

[Edit by enaB: Link ispravljen ali izgleda da ne radi.]
« Poslednja izmena: 20. Okt 2011, 01:01:33 od enaB »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia E71
Zato samo 3% ljudi koristi Linux... Smile Umesto što prkosite i hvalite Linux mogli biste da pomognete čoveku da napravi butabilnu flešku ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 510
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG KU970
Sto jes jes. Ja ovde vec pitao za problemn a krenula diskusija o tome sta je bolje a sta losije.

Ako postoji resenje ya to da mi filmovi idu normalno kad ih pustim a da ne seckaju recite mi. Ja se ubih sa ovim.

I stvarno cu poludeti sa formatiranjem fleske.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Pa ja ti dadoh link da pogledaš po pitanju formatiranja usb-a.  Drugo, koja distribucija, šta koristiš za gledanje filmova, ja recimo sa SMPlayerom i VLC nema problem seckanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia E71
Pa ja ti dadoh link da pogledaš po pitanju formatiranja usb-a.  Drugo, koja distribucija, šta koristiš za gledanje filmova, ja recimo sa SMPlayerom i VLC nema problem seckanja.

On hoće da napravi butabilnu flešku XP iz Linuxa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 510
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG KU970
Pa ja ti dadoh link da pogledaš po pitanju formatiranja usb-a.  Drugo, koja distribucija, šta koristiš za gledanje filmova, ja recimo sa SMPlayerom i VLC nema problem seckanja.

On hoće da napravi butabilnu flešku XP iz Linuxa.

I to zelim da uradim.

Sto se tice linka koji sam  dobio, ja prvi put vidim onakav link. Molim te posalji novi ako nije frka.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 171 172 174 175 ... 185
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 19:14:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.