Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 22:57:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 185
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Linux ~ Problemi ~ Saveti  (Pročitano 147768 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
e Milanche trebao si da pitas : "e imate vi tu nekog normalnog i pametnog sa kime bih JA mogao da porazgovaram?"
oni ako kazu imamo ,ti lepo objasnis svoj problem i on ti lepo kaze resenje,a da su rekli nemamo ti lepo kazes :"dobro javite mi se kad nabavite jednog pametnog...".
e tako sam je radio i da vidis kako sve radi ko podmazano.znaci il djonom il nikako...

izvinjavam se na ofu al sam morao ovo da prokomentarisem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Nije neophodno da selektuješ ti modem, već da nađeš Network Connections, pa da napraviš jednu, a u pravljenju ćeš odabrati modem.

znam na to sam i mislio  Smile

edit: ovako sad sam bio i u Yast ima Network Devices
e tu ima DSL,ISDN,Modem i Network card.Dok sam imao modem koji je isao na mreznu konekciju i user i pass i ostalo sam podesavao pod DSL,sad gde bih trebao ovaj da podesim.
Posto uputstvo koje sam dobio ono opisuje kako se namesta na winu,napravi se nova dial up konekcij i broj koji bira se unese p8,35.
Znaci mozda treba da to uradim i u linuxu,to sam pokusao i pored tih osnovnih podesavanja ima da se bira i modem(ovo sam vec rekao) i ima znaci moj dial up modem,i jos neke 2-3 opcije ali ne znam za sta sluze ni jedna nije povezana sa ovim modemom.
Nego jos nesto,kad u win udjem meni gore dve le diode Power i Wan,kad se konektujem tu je i Data.
A kad sam u linu onda gori samo power,da li to treba da znaci da ga on uopste nije prepoznao.
Trazio sam po netu i nasao sam neka objasnjena kako poterati usb adsl modem i gde se spominje moj,ima da se skinu neki drajveri i jos nesto ja sam to skinuo na win i probao u linuxu ali nisam uspeo da instaliram.
« Poslednja izmena: 05. Apr 2007, 00:19:01 od milan91 »
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...I am a man who walks alone...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2654
Zastava Bogota
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 5s
skinuo MPlayer sa zvanicnog sajta,mada sam ga i prvi put odatle skinuo,zajedno sa skinom i binary codecs-ima.u read me za kodeke pise da ih treba staviti u folder de ce ga player naci i preporuce usr/local/lib/codecs.ja se ulogovao kao root i kopirao u taj folder kodeke,otpakovao MPlayer u home/user/MPlayer i kad sam pokrenuo home/user/MPlayer/configure ponovo mi izbacio log koji sam postovao pre par dana Smile.skinucu sa sajta jos koji MPlayer posto bira da se skida sa 4 lokacije pa cu videti,mozda fajl koji sam skinuo nije potpun Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11148
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung Galaxy S10
Ovaj - ti si ga otpakovao, a ne instalirao.
Tu gde si ga otpakovao, potraži fajl INSTALL i README gde ti je uputstvo za instalaciju.
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zasto?

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2225
Zastava Nis
OS
UNIX
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 6600
Jel zna neko kako da podesim zvuk na TV kartu. Koristim kdetv i imam sliku ali nikako da mi radi zvuk.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 30714
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Neznam dali je bilo, nadam se da ce nekome biti od koristi

Linux Bible 2006 Edition is here to open your eyes to what Linux is, where it came from, and where it’s going. But, most of all, the book is here to hand you Linux and help you get started. Because Linux is the operating system of free speech and free choice, Linux Bible gives you choices in selecting the Linux that is right for you. Unlike other books on Linux, this book doesn’t tie you to one Linux distribution. The book teaches you the essentials of Linux graphical interfaces, shell commands, and basic system administration. Separate chapters break down most of the major Linux distributions available today. Then descriptions of the major software projects in most Linux distributions guide you in setting up and using those features, regardless of which Linux you choose. Learn the basics of what goes into Linux and you will be able to use all sorts of devices and computers in the future. The book is organized in a way that enables you to start off at the very beginning with Linux, but still grow to the point where you can get going with some powerful server and programming features, if you care to.

Download :

Kod:
http://rapidshare.com/files/10595912/Linux_Bible.rar

IP sačuvana
social share
Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар помеѓу народите - Гоце Делчев, Македонски револуционер

Свеста и чувството дека сум Македонец треба да стојат повисоко од се друго на светов - Крсте Петков Мисирков, Македонски просветител

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Drink...what...you...think

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 315
Zastava Bijeljina
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
SonyEricsson k750i
E ovako, imam memory stick vec dvije godine i nikad mi se se ovo nije desavalo do sad... A radi se o sledecem: stavljanjem memory stick-a u helek na kucistu i otvaranjem sadrzaja s istog, stoji mi folder DataMijatovic (Mijatovic se prezivam i tako mi se zove racunar)... OK, izbrisem da ali se svaki put opet pojavljuje... Kako da to iskljucim?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11148
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung Galaxy S10
Jes' ti siguran da ti se to dešava u Linuxu???
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Život je igra u kojoj ne postoji save game

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
Zastava ko zna kad i ko zna gde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson W950, Z1010
Juce sam instalirao Linux Open SUSE 10.2, i imam nekoliko problema:
1. Kako da se konektujem na internet?
2. Da li mogu da promenim temu?
3. Zasto nece da pusti MP3 fajlove i video, inace ima zvuka u smislu kada mi izbaci neko obavestenje?
4. Zasto se CD/DVD drajvovi vide samo kada se u njima nalazi disk?
5. Kad hocu da udjem u neku igricu koja je instalirana zajedno sa Linux-om (2D Motocross i jos neke) izbaci mi        poruku nesta valjda cannot find 3D...
6. Zasto color quality mogu da stavim na maksimalno 24 bit?
« Poslednja izmena: 13. Apr 2007, 10:31:42 od mimago »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20070309
Juce sam instalirao Linux Open SUSE 10.2, i imam nekoliko problema:
1. Kako da se konektujem na internet?
2. Da li mogu da promenim temu?
3. Zasto nece da pusti MP3 fajlove i video, inace ima zvuka u smislu kada mi izbaci neko obavestenje?
4. Zasto se CD/DVD drajvovi vide samo kada se u njima nalazi disk?
5. Kad hocu da udjem u neku igricu koja je instalirana zajedno sa Linux-om (2D Motocross i jos neke) izbaci mi poruku nesta valjda cannot find 3D...
1. sve zavisi kakvu konekciju sa internetom imas
2.mozes
3.zato sto mislim da Suse odma pri instalacijij nema podrsku za mp3 i drajvere za dvx,sve to treba da se skine
4.zato sto je tako napravljeno na Linuxu i ne moze se menjati
5.pri instalaciji nema takodje 3d drajvere (drajvere uopste),treba da se skinu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 185
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 22:57:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.