Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Mar 2026, 11:26:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 185
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Linux ~ Problemi ~ Saveti  (Pročitano 173868 puta)
Svakodnevni prolaznik

Tvrdoglavi Kernel

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 427
OS
UNIX
Browser
Opera 9.50
    Pa ti morash da skinesh 64bitnu verziju, jer imash 64bitni procesor. Na Ubuntuovom sajtu te lepo pitaju jel ti treba 32bitna ili 64bitna verzija pre nego shto skinesh. Ili mozda pomaze alternativna verzija( za koju isto imash opciju da skinesh) ako nece liveCD -  pre je to reshenje nego ono prvo.
« Poslednja izmena: 19. Maj 2008, 21:47:26 od Growlboy »
IP sačuvana
social share
Il' si hardkor il' si smor...
no woman no grind
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 22250
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
    Pa ti morash da skinesh 64bitnu verziju, jer imash 64bitni procesor. Na Ubuntuovom sajtu te lepo pitaju jel ti treba 32bitna ili 64bitna verzija pre nego shto skinesh. Ili mozda pomaze alternativna verzija( za koju isto imash opciju da skinesh) ako nece liveCD -  pre je to reshenje nego ono prvo.
skinuo sam i x86 64 i sa njim se isto ponasa kao i sa 32 ... i sa live cd i alternativnim  Smile
ni fedora,opensuse i linpus ...druge nisam ni probao ...negde sam nasao na netu da je to mozda problem sa zvucnom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
UNIX
Browser
Opera 9.27
Ne mora da skine 64bitnu verziju, moze da bira koju hoce Wink
BOlje 32bit jer ima vise app koje rade na 32bitnoj verziju...
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

C++ and python free programming

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 298
Zastava Novi Sad
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
SonyEricsson žnj 514i
Na svim mogucim forumima je lepo objasnjeno kako da se instalira AWN
probaj ovako da ga instalirash
link
« Poslednja izmena: 20. Maj 2008, 11:19:23 od dr.neleee »
IP sačuvana
social share
Oprema i dodaci ishrani za sve sportiste i one koji se tako osecaju u prodavnici Sportagram.rs
http://sportagram.rs/
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

www. damir88.blogspot. com

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
Nokia 6500s
kad bi vi ljudi znali koliko sam se ja pokocio sa avant window navigator-om....  Smile
jel je instalirao taj program neko, ako moze da mi objasni sta da radim..?
pratio sam uputstvo i kao se instalirao, ali kad treba da se nastavi sa komandama za extras, taj folder i autogen, make, fajlovi ih nema... i naravno kad kliknem na ikonicu program se ne startuje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 298
Zastava Novi Sad
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
SonyEricsson žnj 514i
ako si pratio dobro ovo uputstvo shto sam ti dao folder bi trebao biti u /home/$USER/awn-cuves
inache to uputstvo je za 7.10 a ako imash ubuntu 8.04 onda ima jedna mala izmena tj kad idesh sa ovim
Kod:
sudo apt-get install build-essential autotools-dev libxdamage-dev libxcomposite-dev libgnome2-common libgnome2-dev libgnome-desktop-dev libgnome-vfs-dev libgtk2.0-dev libwnck-dev libgconf2-dev libglib2.0-dev libdbus-glib-1-dev libgnomevfs2-0 libgnome-desktop-2 libgnome2-0 libwnck-common python-gtk2 python-gconf bzr gnome-common python-dev python-gtk2-dev python-cairo-dev python-gconf python-gnome2-dev
netreba instalirati ovaj libgnome-vfs-dev jer on nepostoji za 8.04 inache ce ti izbaciti greshku i nece nastaviti sa ostalim paketima...
znachi ako imash 8.04 onda ide ovako
Kod:
sudo apt-get install build-essential autotools-dev libxdamage-dev libxcomposite-dev libgnome2-common libgnome2-dev libgnome-desktop-dev libgtk2.0-dev libwnck-dev libgconf2-dev libglib2.0-dev libdbus-glib-1-dev libgnomevfs2-0 libgnome-desktop-2 libgnome2-0 libwnck-common python-gtk2 python-gconf bzr gnome-common python-dev python-gtk2-dev python-cairo-dev python-gconf python-gnome2-dev
« Poslednja izmena: 20. Maj 2008, 13:35:23 od dr.neleee »
IP sačuvana
social share
Oprema i dodaci ishrani za sve sportiste i one koji se tako osecaju u prodavnici Sportagram.rs
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
Nokia 6500s
imam 7.10 i radio sam sve po ovom uputstvu
http:// w w w .ubuntugeek.com/ howto-install-avant-window-navgator-in-ubuntu-gutsy-gibbon.html
ali kad dodjem do:

Install Avant Window Navigator Applets
cd awn-extras/awn-applets/awn-extras-applets/

prijavi mi da ne postoji taj folder, sto je i tacno! e sad ne znam gde i koji folder da izaberem da bi pokrenuo ./autogen.sh i sve ostalo do kraja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 298
Zastava Novi Sad
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
SonyEricsson žnj 514i
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
Nokia 6500s
hvala puno!!
sredio sam ja nekako ove probleme koje sam imao... ali sad nece da se startuje izgleda neki problem sa grafickom, a ne mogu ni da pokrenem awn menager zbog neke greske...
hvala u svakom slucaju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 298
Zastava Novi Sad
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
SonyEricsson žnj 514i
da li imash instalirane drajvere za grafichku? probaj da ga pokrenesh iz terminala pa vidi koju greshku izbacuje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 185
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Mar 2026, 11:26:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.