Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Dec 2025, 20:28:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 106 107 109 110 ... 184
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Linkin Park  (Pročitano 113123 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 236
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
Nindzo,2Faj! vi ste moji novi prijatelji!!! Smile

@2Faj!

a za kraj,gledaj,S.H.C.F.-a znam sa foruma,ali znam da bi me primio u kucu rodjenu kao i ja njega,kao sto bi nas neko treci u PG-u primio u svoj dom<pogotovo na Dracu,jer su tamo brutal hardcoreri>i to samo zato sto slusamo sta slusamo,i samo zato smo HC,tako jedan HC lik zivi,i upoznaje druge ljude,a vi drkate na postere linkin parka,i da vam ne daj boze treba neka operacija srca,mozga bilo cega,ovi iz lp-a sve i da saznaju za to ne bi prstom makli,a likovi iz Biohazarda su 1996 odrzali koncert U bolnici,gde je jedan decko koji ih je obozavao umirao od leukemije,platili su mu put u Chicago kod nekih freakova koji su ga izlecili..to ti je FUR:Friendship Unity Respect..vi ne mozete ni da upoznate druge fanove jer vas ima zilllion

Upravo tako!!!

Sto se Biohazarda tice oni su pod D.F.L fore(Down For Life) tako da ova prica sa bolnicom je ziva istina!!! - rispekt!

Sto se tice Slipknota jeste da su napravili pesmu sa Biohazardom i Hatebreedom(Domination) ali nevolim ta sektaska sranja,maske plus muzika...

@pg girl

Osecam da pored linkin pOrka slusas i slipknot i limpbizkit!!???!????!!!!?

@Snake01
Jos mi nisi reko kad ce da se nadjemo da ti objasnim neke stvari!!!??!??

F.U.R 4 my hardcore brothers!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

somewhere I belong...i guess...:)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6270
@S.H.C.F.: brate sta cu kad ih volim..a usput nisu HC ali su metalcore,isto kao i na primer Hatebreed ili par biohazardovih stvari<HFFK,Human Animal...>jednostavno ih gotivim i kraj price,valjda ti to ne smeta Smile
a pitaj Nindz0-a sta je za mene HC i sta sam ih terao da sviraju pre 6 meseci Smile BH:Authority Smile
jbg volim slipknot i sta ces sad, HC mi je u srcu ali ima tu mesta i za druge drobilice Smile
@pg_girl: ne pricaj mi o Baru,molim te,sa parentalom i distortedom smo u perfektnim odnosima,tako da te opet molim da me ne ucis nista ni o domacoj ni o stranoj METAL sceni jer za osobu koja slusa stinkin fart,a misli da je to metal,puno se pravis pametna.
ako ti je burazer takav kakav jeste,onda pitaj njega zasto je lp sranje,i jos nesto nu metal ima bendove kao sto su:Ill nino,Korn,Godsmack,Deftones,Fear Factory i slicno i to su bendovi koji mi se ne svidjaju,ali DROBE kako sviraju i svi su poceli od nule,za razliku od stinkin farta.raspitaj se sta su Agnostick front,Sick of it all,Stigmata,Biohazard,Hatebreed,Body Count pa mi onda seri o tome kako su nasi bendovi nepoznati.
a za kraj,gledaj,S.H.C.F.-a znam sa foruma,ali znam da bi me primio u kucu rodjenu kao i ja njega,kao sto bi nas neko treci u PG-u primio u svoj dom<pogotovo na Dracu,jer su tamo brutal hardcoreri>i to samo zato sto slusamo sta slusamo,i samo zato smo HC,tako jedan HC lik zivi,i upoznaje druge ljude,a vi drkate na postere linkin parka,i da vam ne daj boze treba neka operacija srca,mozga bilo cega,ovi iz lp-a sve i da saznaju za to ne bi prstom makli,a likovi iz Biohazarda su 1996 odrzali koncert U bolnici,gde je jedan decko koji ih je obozavao umirao od leukemije,platili su mu put u Chicago kod nekih freakova koji su ga izlecili..to ti je FUR:Friendship Unity Respect..vi ne mozete ni da upoznate druge fanove jer vas ima zilllion
odakle ti mozes da znas bili oni ili ne bi pomogli!i jos nesto,a kad wolim neku grupu(ewo ponowicu wam po 100 put)to jedino ali JEDINO znaci da wolim njihowe pjesme i nista wise,ne wolim ja chestera i mike-a nego samo to sto oni prawe,to sto si ti rekao za te operacije stw je pohwalno sto oce da ucine fanowima ali to ne znaci da ja zbog toga treba da ih slusam!!ja jednostawno ne mogu da slusam grupu koja mi se ne swidja i tacka bez obzira koliko oni priwatno dobri bili
sto se nu-metal-a tice slusam wecinu tih grupa koje si naweo i jos neke pored toga...wolim taj prawac kao i wecinu drugih prawaca metala....
ko je rekao a su nasi bendowi nepoznati?!?!?!?!ja sam rekla da su u razwoju a ne nepoznati(neki,normalno ne swi,jer owi drugi postoje i 5-6godina)
ja ne poqsawam nista da te "naucim"o domacim bendowima samo goworim da ih znam dosta...procitaj moje poruke 2 puta wec kad nemos da shwatis iz prwe
opet kazem,ne widim swrhu owe rasprawe,meni se swidja lp i niti ocu niti mogu protiw toga...
IP sačuvana
social share
-gdje bi nam bio kraj da nije tako blizu?!
-zeli samo ono sto od tebe zawisi
-mnogi ljudi nisu dostojni dana pa on ipak swice
-u swakoj ljubawi postoji onaj koji ljubi i onaj koji okrece obraz
-bog nam je dao jedan jezik a dwa uweta da bismo manje pricali a wise slusali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hands Held High

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 611
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung A50
Opa Opa....Evo Mene...Vidim Da Se Kucalo.... Hehe Bas Lepo...

Kakve Gluposti Vi Samo Kucate....Auuu Covece....

Nema Veze...Zdravlje Je Najbitnije

S.H.C.F... Bre Covece Ja Sam Iz Prokuplja....Cekam Te...Navrati Da Se Vidimo.... Voleo Bih Da Vidim Taj Tvoj Unit....(Ako Su Klinci Od 16 Do 20god. Bolje Ne Dolazi)
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Opa Opa....Evo Mene...Vidim Da Se Kucalo.... Hehe Bas Lepo...

Kakve Gluposti Vi Samo Kucate....Auuu Covece....

Nema Veze...Zdravlje Je Najbitnije

S.H.C.F... Bre Covece Ja Sam Iz Prokuplja....Cekam Te...Navrati Da Se Vidimo.... Voleo Bih Da Vidim Taj Tvoj Unit....(Ako Su Klinci Od 16 Do 20god. Bolje Ne Dolazi)

Unit... Hahahahahaha!!!
Momak oce da ih dovedei u Blokove Smile
Boze svasta.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hands Held High

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 611
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung A50
Ma Takve Ja Najvise Volim....  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Ma Takve Ja Najvise Volim....  Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
gde naci ok bend jedno vece u stupici......free down....domace muzike ili tog cd.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 236
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
@MaxSex

Opa vrlo smo blizu mogo bi da se pustim do magarevo ili ti do nisha pa da se dogovorimo!

A sto je unity-a tice nije vazno koliko smo stari nego koliko mrzimo!

A imam i dosta drugara u prokuplje tako da ....

@Snake01

Tebe bi vole da nadjem da ti stavim muda u zrvanj i kolac u dupe!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Nesto mi sve mirishe da ce pasti jedno dva-tri bana uskoro.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

somewhere I belong...i guess...:)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6270
axa...
@SHCF nema potrebe za tim narode sta ste se u3powali ljudi,da se swadjate i bijete zbog lp-a!ma daaaajte ako owako nastawite zatworice nam temu!primirite malo....i snake i ti!
...i da,kao sto rece CvijaFaQ pasce koji ban owamo.....ewo zasto ja goworim da su shcf,2faj i nindza suwisni na owoj temi... Smile
IP sačuvana
social share
-gdje bi nam bio kraj da nije tako blizu?!
-zeli samo ono sto od tebe zawisi
-mnogi ljudi nisu dostojni dana pa on ipak swice
-u swakoj ljubawi postoji onaj koji ljubi i onaj koji okrece obraz
-bog nam je dao jedan jezik a dwa uweta da bismo manje pricali a wise slusali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 106 107 109 110 ... 184
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Dec 2025, 20:28:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.