Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Dec 2025, 20:29:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 104 105 107 108 ... 184
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Linkin Park  (Pročitano 113125 puta)
Hronicar svakodnevice

somewhere I belong...i guess...:)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6270
lp jeste stwarno jedna od najboljih grupa sto se live izvodjenja tice,cak su neke pjesme bolje kad ih oni otpjewaju uziwo nego na cd!
2Faj...wi ste jbt ljubomorni sto je bend koji ne wolite jedan od naaaaajpopularnijih na swijet!jer,te grupe koje wi slusate imaju cetworoduplo manje fanowa nego lp,a bog zna i sta slusate,jer metal ne slusate sigurno,bar ne bi rekla po owakwom odnosu prema jednoj nu-metal grupi...sad widim koiko si zreo kad se swojih 19-20 godina swadjas sa klincima...mada mislim da samo s nama i mozes,owi twoji wrsnjaci su wjrerowatno koji niwo iznad tebe...toliko...
usput...ko je stinkin fart?!?!!ti i SHCF se kraljewi u pogadjaju imena grupe jbt! Smile
« Poslednja izmena: 26. Jun 2007, 09:25:59 od pg girl »
IP sačuvana
social share
-gdje bi nam bio kraj da nije tako blizu?!
-zeli samo ono sto od tebe zawisi
-mnogi ljudi nisu dostojni dana pa on ipak swice
-u swakoj ljubawi postoji onaj koji ljubi i onaj koji okrece obraz
-bog nam je dao jedan jezik a dwa uweta da bismo manje pricali a wise slusali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
''''''
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
Zastava Nova Pazova↔Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia onaj veliki
 Smile
IP sačuvana
social share
Top teme:
:: Da li pishate pod tushem ::
:: Ima li petao penis? ::
:: Koje vam jaje vise visi? ::

...histerija znaci kadse covek dere iz petnih zila smrt smrt smrt!!...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

punk!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 414
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung E600
ok je to bend... znam skoro sve pesme napamet... i oni se okrecu od metala prema rock muzici... jbg. ili ce se proslaviti time ili ce ih to pokopati... nema trece...

a omiljena pesma mi je pushing me away i my december...

i jedna nova, stao mi mozak, ne znam kako se zove (a na vr' jezika mi je!)
IP sačuvana
social share
verujem da svi smo ovde isti...
verujem da ljubav nije rekla zbogom...
verujem, zato poci cu za tobom!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 236
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
@S.H.C.F.: je l' mogu i ja,brate po muzici?molim teee,davno nisam tukao klince koji placu dok slusaju dumb ili tako nekako..ajde mooolim te..'bes prijemni,'bes fax,ajde da im pokazemo sta je brooklyn hardcore Smile
nego znas sta sam cuo:lp je sa nekim reperom radio neku stvar i ima neki IMBECILNI deo texta gde se pominje nesto njanjanja hardcore,do you want more?znaci odvratni komercijalni camuga sa jos odvratnijim nesvrsenim adolescentima pljuju po pravcu iz koga je nastala metallica,megadeth,biohazard,hatebreed i SVE sto postoji!citiracu ajs nigrutina:Lepi su svi ti profitabilni diskovi fini-ZA POTAPANjE KUPUSA!
smatram da stinkin fart i sve njihove albume,a i pesme treba zabraniti deklaracijom za zastitu decijih prava,deca nam postaju imbecili zbog nekog "do jaja jakog" zvuka,a kad im se pomene HC pomisle na stinkin fart..deco,slusajte branka kockicu i kolibre,to je 300 puta melodicnije i originalnije od tog wannabe muzickog SRANjA!

Smile  Smile  Smile

@ 2Faj

Naravno da mozes brate!Ali necemo da im pokazemo brooklyn hardcore nego

Serbian Hard Core Force

Ajde LP fanovi iz BG-a skupite se pa zovite...

F.U.R za 2Faj! - a
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 66
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 8.1.3
Po meni je najbolja Qwerty.  A inace su im sve pesme extra!
Jel neko zna gde mogu da se skinu njihovi spotovi? Smile
IP sačuvana
social share
LIVE FOR ROCK
DIE FOR METAL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

punk!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 414
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung E600
imas na you tube koliko ti dusa hoce spotova...
IP sačuvana
social share
verujem da svi smo ovde isti...
verujem da ljubav nije rekla zbogom...
verujem, zato poci cu za tobom!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Pasulj i punjene paprike.

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia - eh sad
Za sve ljubitelje Linkin Parka i za sve one koji tvrde da su jedan od najboljih bendova uzivo, samo poslusajte In The End - Live in Texas  Smile Smile Smile

Nikad u zivotu nisam cuo vece njesra od Linkin Parka, i ako je casopis Metal Hammer izbacio jednu dobru recenicu, onda je to verovatno, parafraziracu, ova: "Linkin Park je razvodnjeno, zaglupljeno sranje".

Q: Mr. Delson, how long have you been playing guitar.
A: (retarded) Well, for over 10 years now, but i only know power cords, so i pretty much suck!

Smile
IP sačuvana
social share
All across the galaxy,
life suffers defeat.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 236
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
Za sve ljubitelje Linkin Parka i za sve one koji tvrde da su jedan od najboljih bendova uzivo, samo poslusajte In The End - Live in Texas  Smile Smile Smile

Nikad u zivotu nisam cuo vece njesra od Linkin Parka, i ako je casopis Metal Hammer izbacio jednu dobru recenicu, onda je to verovatno, parafraziracu, ova: "Linkin Park je razvodnjeno, zaglupljeno sranje".

Q: Mr. Delson, how long have you been playing guitar.
A: (retarded) Well, for over 10 years now, but i only know power cords, so i pretty much suck!

@ Nindzo  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
alo podgoricanko mala,zar te nije sramota sto zivis u gradu koji je izrodio autogeni trening,gray stone,emotional sickness,sick 4 life,a slusas stinkin fart,ako uopste znas zha te likove ili ti je stariji bata koji slusa narodnjake bacio cd koga se stidi jer je to najzesci period njegovog zivota
ovako,sviram bass godinu i po,zavrsio sam muzicku skolu za klavir - 7 godina,moj bend je proglasen najperspektivnijim bendom u cg<sorry nindzo sto sam rekao moj-NAS>unistili smo na zivoj svirci likove sirom cg ukljucujuci i post mortem,iz pg-ako si i za njih cula posto ocigledno o metalu znas samo sto procitas u teen-u i ok-u
"moji" bendovi su Slipknot koji u fan club-u ima uclanjenih 975 787 230 clanova,ili da ti pojasnim,posto si veoma mala i jadna-to ti je skoro svaki 6 covek na svetu
zatim biohazard koji ima 12 000 000 fanova..nije puno,ali ne postoje vec 2 godine!
onda dalje hatebreed bend koji je proglasen najboljim metalcore bendom u izdavackoj kuci roadrunner records..znas to je ona kuca koja izbacuje SVE sto valja,zato tamo nema stinkin farta
ne drzi mi predavanje o metalu,devojcice,jer sto se teorije metala tice,mogu dekan fakulteta da ti budem tako da zip it!
@ napaljeni slusaoci stinkin farta: deco,bolje vam je da ne serete vise o hc-u i metalu,jer onog dana kada bilo koji iole vazniji muzicki kriticar poslusa to vase sranje,ukinuce vam bend!to nije muzika vec patern na paternu bez ikakvog smisla i to je SVE samo ne METAL.a ako ste za dobar hc fight,okupite SVE fanove lp-a i dodjite bilo gde,tri lika koji slusaju metal mogu da progutaju kompletan fan club vaseg gay benda
i jos nesto,maloumna deco:to sto bend ima dosta fanova ne znaci da je dobar,jer dragi moji debilcici,ceca ima preko 600 000 fanova samo u Srbiji,sta hocete da kazete da je ona odlicna pevacica?nikad je nisam slusao ali znam da urlice,ali cim je na estradi i otvara usta bolja je od stinkin farta
F.O.A.D.
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 104 105 107 108 ... 184
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Dec 2025, 20:29:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.