Ne samo da nema veze sa temom..nego i pitanje je chudno..kakav je wow??? cak mislim i da je moj deda zna kako izgleda wow..ono...posle rechi "sex" rech "wow" je verovatno najzastupljenija rec na netu..ali now back to topic...evo malo screenova iz lineage II..i bilo bi dobro neko ko je igrao da opise procedure instalacije i iskustva...da li vredi ulaziti u sve to..
« Poslednja izmena: 23. Jun 2006, 13:50:34 od Mpane »
To face an ancient foe you take your sword in hand And cling to the faint glimmer bestowed on you by her Although you are reluctant you have to fight again To be forever more the hero that you were
Ajde ako te ne mrzi redukuj veličinu slike kad postuješ ili pošalji u obliku thumbnaila. Nije frka kada su samo 2 slike, ali kad je više otvara dugo... Ovo pričam jer je mnogo ljudi još na dial-up konekciji
Ajde ako te ne mrzi redukuj veličinu slike kad postuješ ili pošalji u obliku thumbnaila. Nije frka kada su samo 2 slike, ali kad je više otvara dugo... Ovo pričam jer je mnogo ljudi još na dial-up konekciji
no frx..sorry...sledeci put cu da ih smanjim... ovo sam samo dao direktan link za sliku.nisam ih uploadovao..sledeci put ce biti manje..pozdrav
To face an ancient foe you take your sword in hand And cling to the faint glimmer bestowed on you by her Although you are reluctant you have to fight again To be forever more the hero that you were