Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 16:49:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lilit  (Pročitano 100102 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
I meni je u vagi i još u VII kući  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 330
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Lilit mi je u vagi u desetoj kući i pravi jedan jedini aspekt sekstil sa ascedentom. Da li ovaj sekstil sa AC ima neko značenje ili je sekstil jako slab aspekt?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Lilit mi je u vagi u desetoj kući i pravi jedan jedini aspekt sekstil sa ascedentom. Da li ovaj sekstil sa AC ima neko značenje ili je sekstil jako slab aspekt?

Kada je u pitanju Lilit sekstil (inače povoljan, veoma bitan, aspekt) ne mora ukazati na povoljne okolnosti, emocionalno prijatne ili nezgodne prilike koje ovaj aspekt obično pokazuje. U ovom slučaju on ukazuje gde je osoba sposobija za ranije prilagodjavanje njegovi ličnim osujećivanjima, i na taj način može da razvije nepristrasnost oja je ovde potrebna. Rana frustrirajuća iskustva u kući gde je Lilit mogu mnogo brže da doprinesu sazrevanju ličnosti

Za Lilit u X kući (pored onoga što smo kopirali do sada na prethodnim stranicama) kažu: da deluje slicno saturnu i podstice karijeru na literarnom, i umetnickom planu i da mnogi ljudi sa lilit u 10 kuci imaju istaknute medijumske sposobnosti...isceliteljske i da ta osoba podrzava takve stvari...ako ne moze da se iskaze u poslu i da njen udeo bude znacajan osoba dolazi do frustrirajucih osujecenja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 330
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Hvala ti @Makišon za odgovor Smile Ja trenutno i jesam u jedoj takvoj situaciji na poslu da kažem frustrirajućoj,s obzirom da ne mogu nešto da završim za sebe i da ima nekih nepravilnosti. S obzirom da X polje predstavlja karijeru(koliko znam ne samo to) verovatno da mi tu Lilit s vremena na vreme intevizira nezadovoljstvo..Ali šta je tu je, i ne treba prestati boriti se za sebe..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Čim budem ugrabila vremena prekucaću iz knjige nešto za Lilit u X kući, samo za tebe.
Ako želiš pošalji mi tvoje podatke na p.p. pa da vidim to X polje i tranzite  Smile možda nešto drugo kvari stvari  Smile
Lilit mu dodje, izgleda, kao šlag na torti kao i ostali ''sitni elementi'' koji se posmatraju u natalu Smile
Javi se, kiss Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 5210
Lilith 0°48' Libra, in House III
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Lilith bi trebalo po jevrejima da bude prva Adamova zena, pre Eve. Naravno ona je vampirka tako da me ne cudi uopste sto je erotska energija jaka.  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zene sa Lilit u Vagi narocito teze da zavedu muskarce, koristeci se svim raspolozivim sredstvima. Drze do sebe, poznaju znacenje lepog i gipkog hoda, a "body talk" im je specijalnost, jer dobro znaju da svaki pokret ima skrivenu poruku. Kada se osete bespomocno, odbaceno, mogu biti nemilosrdne, spremne na sve samo da bi ako vec same nisu u situaciji da budu srecne, pokvare srecu i drugima.

Smile

Sve   ostalo jos i moze biti  tacno,  ali ovaj deo za mene nikako ne vazi! Smile
Em mi  je    Lilit  u Vagi ,  pa jos u 10.polju i  to u  stelijumu... Ne  znam  da li da budem  Smile ili  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Ne može ti Lilit biti u stelijumu, konjukcija 3 planeta je stelijum Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 85
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonW200i R4HA
Ma ok, znam to Makison. Stelijum mi cine Merkur, Sunce, Uran.. na MC-u, a Lilit mi je samo kao "slag na torti " dodatak tom stelijumu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 16:49:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.