Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jun 2025, 15:16:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lilit  (Pročitano 99082 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
još jedna stvar...ono vezano za 5 stupanj se iznimno odnos na Lilith i onda djeluje zaista snažno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Cornix, jel hoces da mi objasnis sta znaci Lilit na 21*59' u Ovnu u 12 kuci?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
agresivna perverzija dobro prikrivena, velika strast bez kontrole, želja za seksualnom dominacijom, potpunom seskualnom slobodu, bolan i žestok seks...e sada ako je u 12. onda se potiskuje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Taj deo mene ce proraditi u mom sledecem zivotu. Kako si rekao to je u 12, (potisnuto ili sta vec??), ali hvala ti sto si mi objasnio sta to znaci. Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Lilit mi je na 21* 59 Ovna u 12 kuc i( koja pocinje Ribama). Sve sam iscitala (od pocetka do kraja) i nisam sebe nasla u toj preteranoj napadnosti, agresivnosti i...... Molila bih da mi neko pogleda. Pozdrav Smile

Lilit posebno djeluje u sinastrijama,mozesh jako djelovati na Ovna,ili osobu koja ima Mjesec,Veneru,Mars ispod tvog Lilita,a poshto je to josh u XII kuci,moglo bi biti vezanuo za tajni odnos Smile
(Bilo kad u zivotu,moze se desiti takva neka privlachnost,tajanstvena,puna naboja, sa navedenom osobom)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Draga Andjela. kao prvo drago mi je da si tu, i najlepse ti hvala sto si mi ovako detaljno razlozila celu  stvar. Svog muza beskrajno volim i neskromno cu reci da je to obostrano. Sa njim od trenutka kad smo se"prepoznali" ta cudesna energija nije prestala da deluje. On je Riba- Devica , a Mars mu je u Ovnu (u 9 kuci),a u 7 kuci (Ribe) su Venera i Sunce.
Draga, puno ti hvala Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 05. Apr 2007, 20:21:02 od supercica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Draga Andjela. kao prvo drago mi je da si tu, i najlepse ti hvala sto si mi ovako detaljno razlozila celu  stvar. Svog muza beskrajno volim i neskromno cu reci da je to obostrano.

e pa super kad uz ljubav ide josh i dobar sex Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
meni je lilit u petoj u ovnu, kao i sunce, i venera,  i merkur, dok mi je mesec u devici u devetoj. šta to znači kada imam toliko planeta u istom znaku u istoj kuci? hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 lilit u 2 kuci u djevici,a tu je i pluton,a mjesec u petooj u jarcu!!!hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Sve o Lilit

Ne znam koliko se sećate filma 'All About Eve', ili grupe sa istim tim nazivom... Ma koliko se mi kleli da smo o Evi saznali sve, sigurno da će ova ženska ikona ostati tajanstvena sve dok duboko u sebi nosi senku svojih najskrivenijih želja, čežnji, emocija... nazovimo ih, Lilit. Kažu da je ona bila prva Adamova žena. Sa moje tačke gledišta, sve je to jedna ista žena. Zašto po prvi put, ne bismo pogledali Evi u lice i shvatili jednu istinu, da je ona ta koja je najpre prišla emocijama i iskreno, bez suzdržavanja, bez ograničenja, tražila je muškarca koji će je stimulisati i biti ravnopravan, koji će je voleti bez da je potčinjava i time osigura svoju snagu i sigurnost. Tražila je muškarca koji je istog kova kao i ona, od iste materije napravljen... Ona je bila iskrena, i ljubomorna, i umela da pokaže to. Ona mu je rekla kad god ga je poželela da ga želi, rekla mu je da ne može kada nije mogla, nije se bojala njegove reakcije, polazila je od toga da će je poštovati onako kako je ona želela njega da poštuje... stvorenog od boga i svog.

Ali desilo se da proterana i odbačena, nije imala kud nego da sada ženski lukavo pokaže svoje drugo lice. Odjednom postala je naivna, krhka i nemoćna, pored takve nje prvi muškarac se lako mogao osetiti jakim i potrebnim. I ona je ostala tu.. kraj njega. Vremenom, i sama je izgubila negdašnju snagu, strasti je zaboravila, maltene do  gadjenja, jer su joj onda još bile ukinute. Ali ponekad, najčešće kada je sama, ili kada se njen muđkarac od boga odobren izviče na nju, kada ne ume da oseti njene potrebe za dodirom, rečima ili poljupcem, kada pogleda neku drugu ženu koja najviše sliči onoj- njoj koja je bila ranije, u njoj se otvori jedna mračna jama, zakopanih strasti, nadanja i želja... a tu, baš tu duboko na dnu, živi njena senka, njena druga priroda - od nje same odbačena i zato kažnjena... Lilit.

Te stoga, ovoga puta All About Lilit, ili Sve o Lilit - što sam vremenom pisala tek tako usput, istražujući njen uticaj...

Uživajte.

Autor: Aleksandra Sanja Perić
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jun 2025, 15:16:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.