Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 23:34:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lilit  (Pročitano 99604 puta)
Ucesnik diskusija

Atomski mrav

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 195
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung D500
Ajme, moja Lilit je na 5° Strijelca, blizu kraja 8. pa ju interpretiram u 9. kući...
Što da kažem? Moram se složiti s Andjelom, to u biti jesu ljudi koji izgaraju iznutra - naizgled se čine da su mirni i tihi, a unutra...ajme, meni...Pogotovo meni kojoj je u 9. kući - uvijek sam se izdvajala od okoline, bilo odjeća, bilo filozofija... Također, mogu potvrditi i što se slobode tiće - jednom sa rekla da, kad odrastem, želim biti slobodna.  Smile
I jedan od aspekata koji radi je opozicija Mars - može biti zamjena spolova - jedna poznata teta, ne znam joj ime  Smile, je odlučila biti muškarac. Ili je obrnuto. No, uglavnom, može se dogoditi da ima više muških osobina... Tako mi bar pari.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
moj je lilit u vodenjaku u 11 kući

Vodenjak
Lilit u Vodoliji je liberalna, humanistički nastrojena i okrenuta pogledom ka budućnosti. Ovakve osobe još od detinjstva imaju veliku potrebu za slobodom i osećaju svoju nekonvencionalnost. Zbog nesigurnosti u sebe oni prikrivaju svoju pravu ličnost, a ako ih neko osujeti duboko je potiskuju. Kasnije oslobađaju svoj ego i mogu biti preterano nekonvencionalni i ekscentrični. Oni više žive u budućnosti nego u stvarnosti. Privlače ih nove ideje i pokreti, nove tehnologije i sve što dovodi do pretvaranja savremenog u buduće. To su ljubazni i pažljivi ljudi prema drugim osobama, što je uzrokovano refleksijom njihovog straha da su previše različiti od drugih i da ih okolina neće razumeti. Spremni su i da se žtrvuju ako to doprinosi boljem sutra. Kada u svom hodu naiđu na ozbiljne prepreke mogu biti netolerantni, mada češće obilaze prepreke i nastavljaju svojim zacrtanim putem.
Najbolje se ispoljavaju u zanimanjima koja traže originalnost i inventivnost i pružaju veliku raznovrsnost, bez uobičajenih rutina. Samostalni su i potrebno im je da mogu slobodno raditi po svom nahođenju. Svaki pokušaj da se ukalupe provocira kod njih frustracije i otpor. U prijateljskim i partnerskim odnosima više vole neobaveznost od ustaljenosti i ne insistiraju na njihovoj dubini. Slični su i u braku. Kod njih može postojati sklonost ka slobodnoj ljubavi i plaše se preterano jakih emotivnih veza. Strasti im ne nedostaje, ali ona nije vatrena i samouništavajuća. Uzbudljiva je i originalna, uvek nova i zanimljiva. Skloni su eksperimentisanju u seksu, kao da traže neke nove, buduće modalitete ispoljavanja seksualnosti. Nisu preterano verni, ali ni ne insistiraju na vernosti partnera. Nisu ljubomorni i mogu drugima da oproste grešku.

Kuća u kojoj se nalazi Lilit ukazuje gde osoba treba da razvija svoju objektivnost i da pobedi svoj egoizam. U jedanaestoj kući je to kroz učestvovanje u neličnim aktivnostima, intelektualnim intresovanjima, duhovnim i kreativnim ciljevima koji moraju biti na bazi prijateljstva ili učešća u grupi. Kod ovih osoba beskompromisna Lilit nesrazmerno uvećava svaku njihovu slabost prema ljudima. Na profesionalnom planu se to manifestuje umanjenjem njihove vrednosti kod pretpostavljenih zbog njihove nesposobnosti da se slože sa drugima. Iako su inače dobri na poslu, originalni i inventivni, nemaju adekvatnu podršku i poverenje pretpostavljenih.
Ove osobe, ukoliko uspeju da oslobode sebe i steknu neličan pristup prema drugim ljudima, mogu da postanu odlični rukovodioci. Tada pružaju plemenitu podršku drugima, njihovom kreativnom i intelektualnom razvoju, podstičući njihove talente na način na koji niko drugi ne može. Oni prosto prepoznaju šta druge osobe mogu da urade, ispunjavaju ih poverenjem i veoma motivišu. Ukoliko im ne pođe za rukom da oslobode sebe, a to znači nesposobnost da se distanciraju od svog ega, oni ostaju enigma za ljude iz svog okruženja. Ne uspevaju da uspostave kontakt ni sa pojedincima ni sa grupama. Svesni toga oni osciluju između krajnosti ili postaju ekscentrici. Stalno ih prati osećanje da su potcenjeni ili čak uništeni i prema svemu i svakome, potpuno nepotrebno, zauzimaju odbrambeni stav.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Future is to those who believe into beauty

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 704
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Siemens mc60
I meni je Lilit u 11. kuci ali u Strelcu i potpuno je tacno ono da spoljni izlged nista ne govori ali da iznutra tinja vatra, a jos je tacnije da se emotivno vezujem za daleke ljude, sto veoma cesto jako smara. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Slažem se za Lilit u jedanaestoj kući... Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Vidimo dobro samo srcem..........

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 16
Zastava bgd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
SonyEricsson t68i
Imam program ZET 8 i on ne objasnjava lilit.ako sam sve dobro odradio lilit mi je u trecoj kuci u lavu.
Iz vasih pisanija sam nesto zakljucio ali me vise interesuje komentar nekog ko se bas bavi horoskopom.
Moje vidjenje je verovatno subjektivno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Pa tekstovi koje smo ovde kopirali su proizvod profesionalnih astrologa. Vrati se unazad par strana i pogledaj šta znači lilit u trećoj u lavu. Smile  Da ne čekaš puno  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 1100
ako se ja ne varam, meni je lilit u veneri, IV kuca..sta to znaci?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
ako se ja ne varam, meni je lilit u veneri, IV kuca..sta to znaci?

Lilit ti je u Djevici na 8 st u IV kuci,Lilit ne voli kucu ni porodicu,kao sklon je "svrljanju",ali nije neko mjesto jako Djevica za Lilit iako je na 8st(to je st Skorpije).
Mislim da u sustini,mozes da zavedes neku Djevicu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 1100
sta znaci ovo st kod 8?
ja imam predispoziciju za svrljanje? nije mi bas jasno...moze malo opsirnije, please...sorry sto te smaram veceras
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
sta znaci ovo st kod 8?
ja imam predispoziciju za svrljanje? nije mi bas jasno...moze malo opsirnije, please...sorry sto te smaram veceras
Osmi stepen je stepen Skorpije,a Lilit je pronadjena u sazvezdju Skorpije.Ma ne boj se tebi je Lilit u Djevici,hladnoj pa je zamrzava Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 23:34:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.