Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 20:36:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lilit  (Pročitano 99927 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@ Makishon

Blizanci, 6. kuća...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Lilit u Blizancima

je na posebno dobrom mestu. Mentalni podsticaji, nesvesni okruženja, dok isprobavaju radosti maštanja dovode um do tako lucidnih nivoa da bi ih uveli u svet misli. Lilit se prepušta mentalnim sanjarenjima da bi um slobodno lutao gore-dole po iskustvima ili razgovorima i snažnije ih osetio i pri tom se na njih bolje koncentrisao. Ili se jednostavno prepustio mašti da bi video koje će ideje eventualno iskrsnuti a zatim o njima slatko razmišljao. Snaga mašte je tako jaka i logična da otvara put za kreativnu misao ili talenat za pisanje romana.
U vezama mogu da ostanu malo izvan emocionalnog, tako da mentalna sloboda kretanja u bilo kom pravcu nije nikad potpuno ograničena. Ti ljudi su retko pod nečijim uticajem jer smatraju svojim neotudjivim pravom da misle onako kako hoće , a to isto poštuju i kod drugih. Otvoreni su za ispravne sugestije koje pomno detaljno ispitaju. Imaju redak smisao za humor i zato kod njih komično u životu može biti genijalno naglašeno, kao što je slučaj s uspešnim komičarem Redom Skeltonom. Crta genijalnosti kod ovog položaja može da se fokusira na briljantnost kao što je slučaj sa Von Braunom,koji se smatra najpoznatijim raketnim inženjerom ovog doba.
Primećujemo čak i fizičke odluke Lilita u Blizancima - i to kao nešto neobično s rukama ili prstima. Mogu dabudu jake, neobične osetljivosti ili sposobne da leče.
Lilit u Blizancima je u odličnoj poziciji za podsticanje objektivnosti, jer i znak i planeta predstavljaju proces razmišljanja - prvi za konkretno razmišljanje a drugi za instinktivno podsvesno koje kanališe psihološke aktivnosti i podstiče ih da se izraze.
Dok izgleda da pažljivo sluša, osoba s Lilitom u Blizancima može da odlutamislima u sasvim druge sfere da bi apsorbovala više mentalne hrane. Nezainteresovanost je pažljivo zamaskirana da ne bi bila nekulturna jer ovakvoj osobi to uopšte nije namera. Pažnja se jednostavno usmerava na mnogo zahvalnije stvari u potrazi za novim i različitim. To postaje takva navika da se dešava potpuno nesvesno - ali se pomalo i primećuje od strane bliskih osoba.
Imaju izuzetno talentovane i precizne ruke za posebne namene: moguće natprosečan hirurg, onaj koji pravi veoma osetljivu tehničku opremu,muzičar, maser, dijagnostičar itd. Možete ih nazvati i ''organizovanim prstima''  Smile
Sjajni recitatori, vole da čitaju i skloni su da nose knjigu sa sobom ma kuda išli ako osećaju potrebu da zadovolje mentalne praznine. Nikad imnije dosadno, mogu se u mislima penjati na Himalaje. Osećaj za smešno i komično ih svuda prati.

Lilit u šestoj kući

ove osobe najbolje se iskazuju kada rade u uslovima koji im dozvoljavaju puno nezavisnosti, mašte, dovitljivosti i odlučnosti. Oni spadaju medju najsnalažljivije i najsavesnije radnike koje možete naći. Imaju savršeno oko za detalje za posao u kome se upotrebljava um i snažna mašta. Kada su na poslu više vole da svoje emocionalne i lične stvari i mišljenja drže po strani zbog mogućih odvraćanja pažnje koje im oni stvaraju.Ukoliko to nije slučaj osećaju se čudno zarobljeni, uplašeni iliu senci kada u atmosferi dominira emocionalni i lični ton, a ne apstraktno poslovni.U uobičajenim uslovima rada, kada se sprovodi jednostavna i ustaljena rutina, nemaju nikakvo zadovoljstvo u onome što rade. Lilit stvara neverovatnu sposobnost za preciznost,detalje, izvršnu sposobnost i preteranu svesnost koja je van proporcija za jednostavnu i običnu radnu rutinu.

Iz knjige ''Astrološka Lilit'' Delfin Džejn  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E, ovo je već bolje Smile
Bez sve šale, nevjerovatno... I za maštanje, i za stravično osjetljive ruke, a neću ni da govorim o tome da odlutam u mislima u sekundi i to stvarno ne svojom voljom... Knjiga je uvijek negdje pored mene i meni fakat NIKAD nije dosadno...
Thnx, Makishon, utješila si me. Već sam se bila uplašila od onog što sam pročitala na prethodnim stranicima.
Smile
« Poslednja izmena: 21. Nov 2006, 13:37:13 od aaadisa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Svi bi mi bolje kada bi mogli...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Može li jedno ozbiljno pitanje u vezi sa Lilith, koje efemeride uzimati, one koje daje Dupor ili one sa astro. com? Daju potpuno različite položaje,a u praksi kao da obje djeluju,  teorijski više logike imaju Duporove da sada ne objašnjavam zbog čega. Sinastrije jesu zanimljive što se Lilith tiče...uistinu mu zbunjuje kao malo šta...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Uf, kako nema...
Dugo sam radila "šablonski" posao u uredu, prevođenje i tako to. Na kraju došla do ruba živčanog sloma od monotonije. I prihvatila duplo manje plaćen administrativni posao koji mi je davao prostora za "kreativnost". Bukvalno sam procvjetala. A kad je i to postalo rutina (kad sam ispucala sve mogućnosti), prešla sam u marketing. Sad mi je ljepota. Toliko prostora za sve... Lako se organizujem i fakat je istina da imam "oko za detalje". S druge strane, zahvaljujući Biku, MRZIM požurivanje. Završiću sve za 5 minuta, samo ako me se pusti na miru. Ne podnosim nervozu i dahtanje u vrat. Dajte mi minut da se organizujem u glavi i sve je riješeno. Panika me izbacuje iz cipela jer je nepotrebna. Ali zaista nepotrebna!
Lilith me je stvarno pogodio. Smile I da, tačno je da ne volim miješanje posla i emocija. Čak i prijatelje sa kojima radim u radno vrijeme držim na distanci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
I ja sam Bik u horoskopu, požurivanje kod mene ne dolazi u obzir...bilo šta da radim.  Smile
Hvala na odgovoru, puno mi znači da shvatim neke stvari. Smile
Veliki pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Može li jedno ozbiljno pitanje u vezi sa Lilith, koje efemeride uzimati, one koje daje Dupor ili one sa astro. com? Daju potpuno različite položaje,a u praksi kao da obje djeluju, teorijski više logike imaju Duporove da sada ne objašnjavam zbog čega. Sinastrije jesu zanimljive što se Lilith tiče...uistinu mu zbunjuje kao malo šta... Smile

Ja nisam imala druge nego sa astro.coma,provjereno djeluju Smile
Dodushe ,rijetko srecem u sinastrijama konjukcije sa Lilitom,al kad sretnem,to je ludilo od strasti,sexa i perverzije(ljubav ovdje izuzimam,moze je biti ,ako drugi faktori podrze ,a ne mora)
Citat
....Litit predsatvlja tamnu stranu ljudske psihe koja u sebi nosi primjese animalnog.Ona vuče na mračnu stranu nebi li zadovoljila strasti,nebi li žeđ ugasila na kakvoj žrtvi,koja je pred njom bespomoćna.Ona je genije razaranja.

Kada Lilit nesto hoce,to bezuslovno dobija,jer se njenoj moći niko ne moze oduprijeti.Svjesna je nje i koristi je da dodje do cilja.Borac protiv sentimentalnosti i romantike,jer predstavlja niske nagone koji na strast vuku.Ona je najljepša i najstrašnija,najprivlačnija i najneuhvatljivija.
   Samostalna je i harizmatična,majstor opsene i iluzije.Čarobnica koja sexom osvaja ali njime i ubija.

Pa shta reci o Lilit poslije ovog citata Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Majstor opsene i iluzije,ma da,...al sam se baš nameračio da je upoznam...po astro com. trenutno mi se nalazi između VE i PL oba vladari na početku vage...i ovo nam nešto govori zar ne ?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Majstor opsene i iluzije,ma da,...al sam se baš nameračio da je upoznam...po astro com. trenutno mi se nalazi između VE i PL oba vladari na početku vage...i ovo nam nešto govori zar ne ?!
Kako oba vladari Smile
Ok,Venera vladar Vage,a Pluton?mislish vladar nadolazeceg znaka i kako trenutno ti se nalazi,mislish na tranzitni Lilit?
A govori da bi mogao dobro da smlatish neku z.osobu sa Suncem,Mjesecom,Venerom ili mMrsom ispod te konjukcije,eh shto bi to bilo ludo,osoba nebi znala shto je snashlo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da naravno, škorpija sam u podznaku, i da naravski tranzitna Lilith je u pitanju...kadkad sam i odveć koncizan Smile Bilo je nekoliko njih sa MO i SO, čekam neku sa VE ili MA !!! E, da bivša djevojka je tu imala Sjeverni MČ !?
« Poslednja izmena: 23. Nov 2006, 13:28:38 od neka bude »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 20:36:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.