Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Liga Sampiona 2006/2007  (Pročitano 76160 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Ja ću navijati za svoj tiket, na kome će verovatno biti izvesna suma na Milan Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia E65
А за ког ћеш ти јадо да навијаш? Smile

Dule ti ces naravno za.....Rossonere
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Da li verujes da jos uvek ne znam? Smile Smile Smile

Мој предлог теби:

Позови девојчицу, а ако ниси у вези, неку другарицу, изведи је у биоскоп, потом у мек на сладолед, наравно сво време држи мобилни искључен и сутра ујутру погледај на миру и без нервирања репризу.

Још ако опалиш пријатељицу... их па не може боље од тога да исападне, јебеш онда текму.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

Мој предлог теби:

Позови девојчицу, а ако ниси у вези, неку другарицу, изведи је у биоскоп, потом у мек на сладолед, наравно сво време држи мобилни искључен и сутра ујутру погледај на миру и без нервирања репризу.

Још ако опалиш пријатељицу... их па не може боље од тога да исападне, јебеш онда текму.  Smile Smile
Bolje ovako pozvacu prijateljicu kod mene,te pare sa kojima bi platio bioskop cu staviti na Milan,a nju cu posle da opalim.  .. Ako pobedi Liverpool bicemo drago jer su dobra ekipa imaju srcanost a jos sam plus opalio ovu.  .. Smile Ako pobedi Milan uzecu pare i  jos cu opaliti ovu i bicu srecan. . zar nije tako bolje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 66
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung E530
oboooozawam milan Smile Smile Smile
pozz za sve rossonere  Smile
« Poslednja izmena: 23. Maj 2007, 13:03:34 od mvan »
IP sačuvana
social share
AC Milan forever
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia E65
oboooozawam milan Smile Smile Smile
pozz za sve rossonere  Smile

pozdrav i tebi rossonerko
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 

Мој предлог теби:

Још ако опалиш пријатељицу... их па не може боље од тога да исападне, јебеш онда текму. Smile Smile
Bolje ovako pozvacu prijateljicu kod mene,te pare sa kojima bi platio bioskop cu staviti na Milan,a nju cu posle da opalim. .. Ako pobedi Liverpool bicemo drago jer su dobra ekipa imaju srcanost a jos sam plus opalio ovu. .. Smile Ako pobedi Milan uzecu pare i jos cu opaliti ovu i bicu srecan. . zar nije tako bolje?

Барабо!! Smile

Само ти је битно да прскаш Smile

Ортак један је резервисао места за нас, у неком кафићу у Кнез Михајловој. Требало би да нас дође баш гомила. Већина ће навијати изгледа за Милан, мада од оних што иначе навијају за њих ће бити само тај који је резервисао и можда још један. Ми остали смо ту због Каке. Smile За Ливерпул ће поред ових пар њихових да навијају вечити "посматрачи без амбиција" - Интеровци, мада им је у овом случају баш стало да росо-нери изгубе.

Само ме јебе бре то, што кркљам ужасно ова два дана. Изгледа да сам закачио неки јебени грип. Добро ми је у смислу да нисам прикован за кревет, али ме опет грло боли много. Кад сви наруче пиво, ја ћу чај. Smile

Или да се правим Енглез и пијем топло пиво Smile

Е стварно су ти Енглези дебили Smile ТОПЛО ПИВО! Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 23. Maj 2007, 13:07:55 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

Мој предлог теби:

Још ако опалиш пријатељицу... их па не може боље од тога да исападне, јебеш онда текму. Smile Smile
Bolje ovako pozvacu prijateljicu kod mene,te pare sa kojima bi platio bioskop cu staviti na Milan,a nju cu posle da opalim. .. Ako pobedi Liverpool bicemo drago jer su dobra ekipa imaju srcanost a jos sam plus opalio ovu. .. Smile Ako pobedi Milan uzecu pare i jos cu opaliti ovu i bicu srecan. . zar nije tako bolje?

Барабо!! Smile

Само ти је битно да прскаш Smile

Ортак један је резервисао места за нас, у неком кафићу у Кнез Михајловој. Требало би да нас дође баш гомила. Већина ће навијати изгледа за Милан, мада од оних што иначе навијају за њих ће бити само тај који је резервисао и можда још један. Ми остали смо ту због Каке. Smile За Ливерпул ће поред ових пар њихових да навијају вечити "посматрачи без амбиција" - Интеровци, мада им је у овом случају баш стало да росо-нери изгубе.

Само ме јебе бре то, што кркљам ужасно ова два дана. Изгледа да сам закачио неки јебени грип. Добро ми је у смислу да нисам прикован за кревет, али ме опет грло боли много. Кад сви наруче пиво, ја ћу чај. Smile

Или да се правим Енглез и пијем топло пиво Smile

Е стварно су ти Енглези дебили Smile ТОПЛО ПИВО! Smile Smile Smile Smile Smile

Ma mi svake godine idemo u Sport Cafe da gledamo. . tamo je extra jer stavi onaj ogroman ekran. . Mada najbolje je da se sam zabodes i kuci pratis. .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Ууу, фенси заиста.

Зајебавам се, спорт кафе је стварно најбоље место за гледање утакмица. Добар фудбал и још боље рибице около. Мада ме је прошла, жеља за блејањем тамо. Док сам ишао у средњу, тамо сам стално свраћао, у другој и трећој години нарочито.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ma mene jedino smara sto idem sa 4 ortaka od koji su dvojica celu tekmu u fazonu a Liverpool su crveni jel tako? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.