Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Liga Sampiona 2006/2007  (Pročitano 76172 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Everything that has a begining, has an end

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Maldiniju nikad dosta finala

Kapiten Milana Paolo Maldini u sredu bi protiv Liverpula mogao da nastupi u osmom finalu Kupa, odnosno Lige šampiona u karijeri. Iako ima 38 godina, slavni defanzivac ne odriče se ambicija da kroz 12 meseci upiše u "ličnu kartu" i deveto finale!

"Želim da odigram još jedno finale posle ovog u Atini, pošto će sledeća sezona sigurno biti sezona mog oproštaja. Ne zato da bih postao rekorder, već da bih došao u poziciju da osvojim još jedan trofej", rekao je Maldini, čiji se nešto stariji saradnik u odbrambenoj liniji, Alesandro Kostakurta, povlači po završetku Serije A, predstojećeg vikenda.

Ekipi Milana će ovo finale Lige šampiona biti treće za pet sezona, čime se u istom vremenskom razdoblju ne može pohvaliti nijedan drugi evropski klub.

"Naša tajna krije se u kompletno drugačijem stilu igre i života uopšte. Čitav klub je drugačiji od drugih. Jedino u Milanu zadržavaju igrače i kada predju 35. godinu. Ovde se na prvom mestu gleda fudbalsko umeće, a nevažno je koliko je ko star", istakao je Maldini u intervjuu za UEFA Magazin Lige šampiona.

To što je upravo Liverpul porazio Milan u finalu odigranom pre dve godine u Istanbulu, prema rečima Maldinija ne čini predstojeći okršaj u Atini posebnim.

"Imamo priliku da se osvetimo, ali činjenica je da mi nemamo ništa protiv Liverpula. U mojoj karijeri dobio sam većinu utakmica koje sam zaslužio da dobijem. Te noći u Istanbulu bilo je drugačije, jer smo tada zaslužili da pobedimo, a izgubili smo. Liverpul je opasna ekipa, naročito Džerard i Krauč, ali ne treba da razmišljamo o njima, nego samo o svojoj igri".

Kapiten "rosonera" kaže da kao klinac nije mogao ni da zamisli da će za 23 sezone u Milanu ostvariti toliko uspeha.

"Želeo sam samo da postanem dobar prvoligaški igrač. Kada sam bio dečak, italijanski timovi nisu tako često osvajali evropske kupove, pa ni ja nisam previše maštao o tome. Ali fudbal sam voleo otkako sam se rodio. Ta ljubav me tera da nastavim dalje, bez obzira na moje godine".

Na pitanje šta za njega predstavlja Milan kao klub, Maldini je odgovorio da izmedju pojmova "Milan" i "fudbal" uvek stavlja znak jednakosti.

"Igrao sam za ovaj klub celu karijeru. Rodjen sam u Milanu, moj otac Ćezare je ovde takodje imao sjajnu karijeru. Za mene reč 'fudbal' znači isto što i Milan. Moj sin ima deset godina i trenira u Milanu. Ima talenta, na njemu je da odluči da li želi da se ozbiljno oproba u fudbalu ili ne", završio je "besmrtni" Maldini.

(Izvor : MTS Mondo)
IP sačuvana
social share

"I know you're out there. I can feel you now. I know that you're afraid... you're afraid of us. You're afraid of change. I don't know the future. I didn't come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it's going to begin. I'm going to hang up this phone, and then I'm going to show these people what you don't want them to see. I'm going to show them a world without you. A world without rules and controls, without borders or boundaries. A world where anything is possible. Where we go from there is a choice...I leave to you..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Glava mi govori da će Milan pobediti, a srce, da će to biti Liverpul

očekujem dobar fudbal i pobedu raspoloženijeg protivnika.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Liverpool forever

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 3100
Glava mi govori da će Milan pobediti, a srce, da će to biti Liverpul

očekujem dobar fudbal i pobedu raspoloženijeg protivnika.

srce ce da odluci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FC Red Star Belgrade & Manchester United FOREVER!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3440
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Nereseno i liverpool prolazi na penale  Smile
IP sačuvana
social share

Posle svakog pada ustajem,nikad ne odustajem,jaci postajem,do kraja ostajem!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Велике промене у одбрани Милана

Највеће промене у односу на пре две године, када је Милан изгубио у финалу Лиге шампиона од Ливерпула, италијаски тим је претрпео у одбрани.

Та два тима сутра ће поново играти у финалу тог престижног европског такмичења, а иако су из напада Милана отишли Андреј Шевченско и Ернан Креспо, општа оцена је да је тим претрпео најзначајније промене у одбрани.

Пре две године, Паоло Малдини је био на левом беку, Кафу на десном, а Алеснадро Неста и Јап Стам су држали средину одбране.

Од тада се Малдини преселио у средину где је са Нестом, Масимо Одо је преузео посао десног бека, а на левом беку је Марек Јанкуловски, који је сигуран стартер јер је Сержињо пропустио већи део сезоне због повреде.

"Мислим да сам убедио све који су ове сезоне сумњали у моје могућности", рекао је Јанкуловски, који је сасвим солидно обавио посао чувања Кристијана Роналда у полуфиналном дуелу са Манчестер јунајтедом.

"Пре тога, играо сам на десног бека само у репрезентацији (Чешке), али то је било у формацији 4-4-2, и овек сам имао везни ред који ме је штитио када сам ишао напред", додао је Јанкуловски.

"У Милану је другачије, али се добро разумем са Клареносм Седорфом и Масимом Абросинијем, тако да нема проблема", казао је чешки репрезентативац.

Izvor: Beta
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
Benites ili Ančeloti?

Dve godine su prošle, a isti rivali bore se za trofej u Ligi šampiona. Liverpul je u Istanbulu uspeo da napravi neverovatan preokret, ali je na njega bio prinuđen svojom lošom igrom u prvom poluvremenu. Ovog puta Rafael Benites očekuje od svojih igrača da od starta igraju odgovorno, jer je rival vrhunska ekipa.

"Naš tim mora da igra taktički dobro i da dâ sve od sebe na utakmici. Zbog toga ne volim da pričam o protvnicima, već samo o svom timu. Ako već govorimo o AC Milanu, to je prava italijanska ekipa, sa svim kvalitetima i snagama koje klubovi u toj zemlji imaju. Oni su taktički veoma dobri, imaju odlične igrače, iskustvo. Praktično, imaju sve", kaže Benites.

Pre dve godine Liverpul se iznenada pojavio u evropskom vrhu i osvojio trofej šokantnim preokretom u Istanbulu. Drugo finale u tri sezone potvrda je da se klub sa Enfilda vratio u evropski vrh, tamo gde je boravio duže od decenije pre nego što ga je kazna za Hejsel oterala u karantin. Na putu ka novom trofeju najteža prepreka biće Brazilac Kaka, ali Benites ne želi da odstupi od svog stila igre.

"Mi znamo da je Kaka odličan igrač. Međutim, u odbrani mi primenjujemo zonu, i tako ćemo činiti u ovoj utakmici. Znamo da nije lako igrati finale, a plasirati se u dva u samo tri godine je fantastično dostignuće za naš tim. Zbog toga smo izuzetno ponosni. Veoma sam zadovoljan radom svih u stručnom štabu, odradili su odlično svoj posao i sada imamo priliku da pobedimo."

Pre istanbulskog finala malo ko je očekivao mnogo uzbuđenja - Liverpul u tri prethodna meča nije primio nijedan gol, ali je tok meča na stadionu Ataturk šokirao celu planetu. Menadžer Crvenih Rafael Benites tada je najavio utakmicu sa malo golova. Ovog puta očekuje nešto slično.

"Biće teško, Kada pogledate dve godine unazad, ono finale bilo je fantastično, po mom mišljenju najbolje u istoriji ovog takmičenja. Mislim da nećemo ponovo videti takvu utakmicu. Ako me pitate da li će meč biti toliko neizvestan, mislim da hoće, ali ako ponovo bude onakav, trebaće mi doktor. Volim da razmšljam o predstojećem meču kao teškom za obe ekipe i ne mislim da ćemo videti mnogo golova."

Ančeloti ne razmišlja o osveti

Pre 24 meseca u Istanbulu Milan je bio veliki favorit, imao tri gola prednosti i niz fantastičnih prilika u produžecima, ali nije uspeo da osvoji trofej. Ovog puta okolnosti su dosta drugačije, a trener Rosonera Karlo Ančeloti tvrdi da Milan ne razmišlja o osveti engleskoj ekipi.

"To je bilo nešto sasvim drugo. Igrali smo. Liverpul je pobedio. Ova utakmica nema ništa s tim. Biće ovo potpuno nova avantura. Nadam se da će se završiti bolje za nas. Sigurno je da je Liverpul tim sa potpuno različitim stilom igre u odnosu na Mančester. Imamo želju da pobedim, baš kao u svakoj utakmici. Neće biti jednostavno. Sigurno je da ćemo dati sve od sebe, ali ne mogu da garantujem šta će se dogoditi," kaže Ančeloti.

Milan je nesumnjivi evropski velikan. Šest puta je bio šampion Evrope, a u poslednjih pet sezona u Ligi šampiona stigli su do tri finala i dva polufinala. Zbog toga Ančelotijevu ekipu svi smatraju favoritom na početku svakog takmičenja. Ančeloti ističe da je uprkos takvim očekivanjima uspeh njegovog tima već ogroman.

"Ono što smo mi ostvarili ove sezone je fantastično. Za svaku ekipu, pa i za našu, plasman u finale Lige šampiona je fantastičan rezultat, iako se to od nas očekuje s obzirom na kvalitet ekipe. Utakmicu ne odlučuje samo taktika, već i psihologija, a ja verujem da smo na tom polju jaki. Želimo da pobedimo, veoma smo odlučni, imamo pred sobom veliki cilj i želimo da ta noć bude lepa za nas i naše navijače."

Ključni fudbaler Milana je Brazilac Kaka, najbolji strelac Lige šampiona. Na drugoj strani sve oči uprte su u kapitena Stivena Džerarda, harizmatičnog vođu Crvenih, čiji nastup u istanbulskom finalu 2005. ulazi u istoriju fudbala. Ančeloti je svestan Džerardovih kvaliteta, ali još više timske snage Liverpula.

"Džerard je svakako fantastičan fudbaler. On je u Liverpulu kapiten ekipe, harizmatičan igrač fantastična ličnost. Međutim, utakmicu ne igra jedan igrač. Liverpul, baš kao i Milan ima još mnogo kvalitetnih igrača. Ali za Stivena svakako važi da je sjajan kapiten i fudbaler Liverpula."

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Meni je sve jedno ko pobedi samo da bude dobar fudbal kao pre dbe godine  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia E65

This is the day that we are waiting for whole life......viva la revange
« Poslednja izmena: 23. Maj 2007, 12:03:17 od mlinko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Poznati o finalu Lige šampiona

U atini će u sredu biti idgrana definitivno veoma zanimljiva utakmica finala Lige šampiona. Ravnodušnim prema tom meču nema, a poznate ličnosti, koje su ekskluzivno za B92, prognozirale epilog finala, prednost su dale italijanskoj ekipi.

Siniša Mihajlović je godinama igrao protiv ekipe Milana. S obzirom da još uvek radi u njihovom večitom rivalu jasno je za koga će navijati.

"Obe ekipe su dobre, ali mislim da Milan ima više motiva zbog poraza pre dve godine. Liverpul je čvrsta ekipa koja se nikada ne predaje. Ne mogu da kažem ko će biti šampion, ali ja navijam za Liverpul. To je kao Zvezda i Partizan", izjavio je pomoćni trener milanskog Intera.

Naš najbolji teniser svih vremena Novak Đoković nedavno je bio gost u svlačionici Intera na finalu Kupa Italije sa Romom. Bio je impresioniran sastavom tog tima, ali on ipak više voli drugi tim iz Milana.

"Sigurno ću navijati za Milan. To je moj omiljeni klub u Evropi. Razmišljao sam i da idem u Atinu, ali neću imati vremena zbog rođendana. Gledaću meč na TVB92 i podržavaću Milan", rekao je Đoković.

Iako igra za Inter Šveđanin Zlatan Ibrahimović više šansi daje komšijskom timu.

"Najbolji timovi igraju i Ligi Šampiona. Milan i Liverpul su jedni od najboljih u Evropi i zato su u finalu. Ja mislim da će Milan biti novi šampion Evrope", rekao je Ibrahimović.

Iako mnogi navijači Crvene zvezde navijaju protiv Milana, jer je ta ekipa u kvalifikacijama izbacila upravo njihov tim, bivši predsednik našeg šampiona Dragan Džajić, ne spada u tu grupu.

"Nemam razloga da ne volim Milan, naprotiv ja volim italijanski fudbal i klubove, veoma ih cenim. Međutim, za mene je Milan veliko iznenađenje u ovom ciklusu, jer stvarno nisam očekivao da jedna ekipa koja igra kvalifikacije dođe do finala. To je izuzetan uspeh i moram još jednom da kažem da mi ni na kraj pameti nije bilo da će oni igrati za titulu. Za Milan igra dosta vremešnih igrača i ja sam predvideo u finalu neke engleske klubove. Ni jedan od finalista me ne oduševljava fudbalski. Biće čvrsta utakmica i zaista je teško prognozirati. Možda će to biti Milan s obzirom na onaj nesrećni poraz pre dve godine, možda se situacija sada promeni. Bliži sam Milanu i voleo bih da oni trijumfuju", rekao je Džajić.

Ko će biti u pravu moći ćete da saznate u direktnom prenosu iz Atine, samo na televiziji B92.

izvor: b92
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.