Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 02:29:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Life story ~ Nevinost u tridesetoj!  (Pročitano 44274 puta)
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia E72
A problem je u tome što današnje devojke previše biraju, izbirljive su, ima sponzoruša na svakom koraku, i to je jedan od problema na koji niko nije ukazao, a sasvim je realan.

Upravo!  Smile
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
A problem je u tome što današnje devojke previše biraju, izbirljive su, ima sponzoruša na svakom koraku, i to je jedan od problema na koji niko nije ukazao, a sasvim je realan.

Upravo!  Smile

To je samo lose opravdanje da do 30-te nisi imao odnose sa devojkom...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49850
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
dosta dobar tekst napisao je Zox

stariji momci koji nemaju djevojaka su vjerovatno stidljivi, uplašeni i nesigurni. Te emocije blokiraju njegovu dalju komunikaciju i on kada se nalazi sa nekom curom izgleda kao da "glumi" ; tj. ne može da se prirodno ponaša, isuviše je napet i ukočen kao klada. Poslije izbjegava žensko društvo i dalje nije čudan ishod svega toga...

Glavni problem je unutrašnja kočnica, unutrašnji otpor; to je na nivou emocija a ne razuma. Uglavnom, stvar potiče iz toga da pojedinac ne može ili ne želi da se uklopi u opšte društvene norme, najčešće norme grupe u koju želi da se integriše. Ne može da se uspostavi pravilna komunikacija njega i ostatka ljudi jer su njegovi interesi i potrebe dosta razlikuju u odnosu na ostale. LJudi se uglavnom integrišu gušeći svoju individuu i postavljajući zajedničke principe i običaje iznad pojedinačnih. To nije teško čovjeku koji vjeruje da je kao jedinka niko i ništa, i da jedino što može da uradi jeste da se priključi nečemu Smile . Većina ljudi nema šta da izgubi. Ali zato oni koji ne prihvate norme ponašanja "po zakonu društva" odmah postaju nenormalni ljudi, što po mom mišljenju ne treba da ih muči ako sami ne osjećaju da nešto nije u redu, a uvjek to i osjećaju jer su previše usamljeni. Dalje, dosta je tu ljudi vjernika koju poštuju crkvu a ona zabranjuje sex prije braka. To onemugaćava sex prije oltara što otežava čitavu stvar.

Bez obzira na navedene razloge čovjek sam prvo mora da vidi, šta će, gdje će... Da li on uopšte hoće da ima nešto sa ženama ili ih ne podnosi, ili ne želi sex iz principa što se u nekoj staroj knjizi osuđuju bludnje i tako dalje. Hoću, neću... ALI najteže je ljudima koji ni samu ne znaju da li žele da imaju djevojku ili ne žele. To je stvarno najteža situacija. Nećkati se čitav život i na kraju shvatiti da je tek tako prošao Smile . Druga je stvar kada se zna na čemu si. Hoćeš curu i gotovo. Onda ima na čemu da se radi.......

Treba sebe mjenjati, žrtvovati, trpiti ali ići naprijed. Kada znaš zašto nešto radiš lakše će ti ići.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
u zivotu je mnogo vaznije koliko dobro mozes da primis udarac, a ne koliko dobro mozes da ga zadas.

niko se nije naucen rodio, tako da se sve uci i potrebno je vreme.

ako uvek oklevas da krenes ostaces tamo gde si i bio.

P.S. ovo sve iz licnog iskustva! Smile Smile Smile

ALI najteže je ljudima koji ni samu ne znaju da li žele da imaju djevojku ili ne žele.

zna se ko su ti ljudi, zar ne?  Smile Smile homo sapiensi..ovaj..... Smile homo sexualsi  Smile Smile Smile Smile

ko moze da ne zeli da ima devojku, ma hajde! Smile
« Poslednja izmena: 13. Jan 2007, 15:57:46 od RaznosacPica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49850
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
zna se ko su ti ljudi, zar ne? Smile Smile homo sapiensi..ovaj..... Smile homo sexualsi Smile Smile Smile Smile

Nisu. Homoseksualci znaju da vole momke, i kod njih nema nećekanja. Kad udare na muško idu do kraja.

ko moze da ne zeli da ima devojku, ma hajde! Smile

zele svi normalni ljudi, ali neki neće da imaju vezu s njom iz raznijeh razloga. Sjeti se samo mračajskog prote. Ko su bile "đurđije" ??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia E72

Upravo!  Smile

Tek mi je 21, tako da...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
meni nikada nije bed priči dečku sam da svi dečki znate ako mi se sviđa...zašto ne???? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49850
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24

Upravo! Smile

Tek mi je 21, tako da...

nije čovjek mislio na tebe već na tipa sa početka teme  Smile

meni nikada nije bed priči dečku sam da svi dečki znate ako mi se sviđa...zašto ne???? Smile Smile Smile

ma ti si prava cura, svaka čast  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia E72

Upravo! Smile

Tek mi je 21, tako da...

nije čovjek mislio na tebe već na tipa sa početka teme  Smile

ma ti si prava cura, svaka čast  Smile Smile Smile Smile

Ma mene je cetirao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Car careva vlada nad carevima

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 128
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 3330
Ponavljam pitanje: Ajde vi administratorke i moderatorke, budite ovde malo iskrene i kažite nam šta vi najviše gledate kod muškarca koga prvi put sretnete, a šta kod onog koji vam se dopadne. Da li ste ikad probale da same priđete tom nekom muškarcu, ako ste primetile da on okleva ili je stidljiv i nesiguran?

A problem je i u konzervativnom društvu, pogotovo u unutrašnjosti Srbije. Tamo ako se pročuje da neka devojka startuje momke, svi će je smatrati droljom, iako to uopšte nije slučaj.

E, daj bože da takvih devojaka ima više, pa gledajte samo u Americi kako su slobodne devojke, a još više u EU.

Devojke, nemojte da mislite da samo mi muškarci moramo da vas osvajamo, morate i vi nas!!!
« Poslednja izmena: 15. Jan 2007, 02:08:37 od Zartuš »
IP sačuvana
social share
Live long and prosper
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 02:29:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.