Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 23:32:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Life story ~ Nevinost u tridesetoj!  (Pročitano 44271 puta)
Zvezda u usponu

Everything I touched was golden

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1169
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Nokia N82
ma sa tim ljudima nesto nije u redu . Koliko god da su nesigurni u sebe, stidljivi ili sta god , u svakom coveku "treba" da postoji nagon ( makar i zivotinjski ) prema suprotnom polu. To je potreba ( citaj priroda )
mislim da to nije zdravo ni fizicki ni psihicki
IP sačuvana
social share
Everything I touched was golden
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
ja sam verovatno poslednji covek koji treba da kaze nesto na ovu temu,ali ajde,valjda nece da me sprzi grom

mnogo sam promenio misljenje posle nekih stvari ovde rechenih o korisnicima anea i machakz,iznenadjen sam

mislim da je to stvar izbora,ima razlicitih ljudi,kako cemo ih zvati zavisi iskljucivo od nas samih i toga koliko smo daleko a koliko blizu njima,ili njihovom problemu,ako je to problem,ako nije stvar izbora,ja,na zalost ne poznajem takve ljude,a hteo bih da vidim kako oni razmisljaju,cisto iz radoznalosti(ali na kratko,ne bih se ja tu duze zadrzavao,cast,moral,cednost su zarazne bolesti i treba se kloniti drustva koja je zarazeno,moze da predje i na mene,pupupu ne daj boze,to sigurno ne bih preziveo)....

dakle,mogu da razume da neko ne zeli da bude sa nekim po svaku cenu,e sad da je "nevin" u 39 ili vec koliko,to vec malo teze,ali mogu da razumem to kao neki fetish,sta li vec,ono kao to mu je lepo,sta li....svejedno ima razlicitih ljudi i to mogu da postujem....

toliko od mene,valjda nisam upropastio temu svojim "velikim" iskustvom vezanim za pricu koja stoji iza naslova...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia E72
ma sa tim ljudima nesto nije u redu . Koliko god da su nesigurni u sebe, stidljivi ili sta god , u svakom coveku "treba" da postoji nagon ( makar i zivotinjski ) prema suprotnom polu. To je potreba ( citaj priroda )
mislim da to nije zdravo ni fizicki ni psihicki

Pa ko garantuje da ga ne lupaju k'o manijaci kad su kući?
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Galebra, postojanje nagona uopste nije pitanje. Kad ne bi imali (makar) nagon ne bi bili ni nesrecni zbog svoje situacije a u tekstu vidis da oboje jesu. Ovde se radi o ljudima koji nisu svesno odabrali da budu nevini u tim godinama vec o ljudima cije su sposobnosti socijalizacije u sirem drustvu, zivotne okolnosti itd sprecile normalan razvoj ljubavnog zivota.

Ljudi koji su iz raznih razloga odlucili da nemaju sex (asex klasa) ili oni cija su verska uverenja takva nemaju osecaj uskracenosti jer ti ne mozes biti uskracen za stvari koje ni ne zelis.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Svako je krojac svoje srece... OK je to,sex i ljubav su povezani. Ali ako se trazi osoba samo da bi vas sexualno zadovoljila,onda stvarno nemam reci!  Smile Moje mishljene je da je tim ljudima potrebna strucna pomoc-razgovor sa psihijatrom-. Da ne budem pogresno shvacena-nisam rekla da nisu normalni,vec da je to ozbiljan problem koji treba sto pre da rese... Mislim,ljudi u njihovim godinama su uveliko u braku. Covek se nikada ne treba predavati-uvek treba biti optimista!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
Jooooooj ovo je bar kod ovog tipa tako klasican muski problem koji ima mnogo vise od aspekta njegovog stida i straha prilaska zenama.
Prvo u okolini u kojoj se krece verovatno svi govore kako su veliki jebaci, ali istina je u principu da na 10 zena za koje je muskarac rekao da je spavao sa njima, dodju 3 sa kojima je imao neku sansu i jedna sa kojom je to i ostvario. Muskarci uvek sebi podizu ego sa tim, a u sustini lazu sami sebe. Po meni licno je bolje jednom kvalitetno nego deset puta nekvalitetno, ali to su vec ukusi o kojima se ne raspravlja i neko voli kvantitet a neko kvalitet. Krecuci se u takvom okruzenju tip se oseca manje vrednim i svakim danom sve nesposobnijim. Neko vec spomenu da mu ni prijatelji nisu pokazali najvise zelje za pomoci, nego naprotiv. On se ne plasi samog sebe i odbijanja nego se plasi reakcije prijatelja. Ne plasi se da ce ga riba nogirati, nego se plasi onoga sto sledi nakon toga, a to je ludnica na njegov racun. Oni koji su uspesni kod riba to i mogu da prihvate, a one koji nisu to mentalno ubija, jer oni na zenu ne gledaju kao na broj, nego kao na tvrdjavu i njima neuspeh tu donosi gubitke, a ne samo recku na evidenciji koje se sutra nece ni secati. Ne plasi se on da mu riba kaze "izvini ne mogu", nego se plasi da ga "prijatelji" ne izblamiraju pet puta vise. Da mu prijatelji kazu da napadne, i da je siguran da ga podrzavaju i da posle nece biti viceva na njegov racun on bi napao i jednom bi prosao, ali on nema podrsku tamo gde treba da je ima.
Drugo riba zna tako bahato odbiti tipa da je to ludnica, ali mislim da je ovaj strah kod njega manji nego ovaj prvi.
Trece, a veoma vazno je to sto njega muci da on nikada do sada nije spavao sa ribom i strah ga je da nece ispasti veliki jebac, a onda nakon toga sledi po njegovom sudu prvo ismijavanje od nje, a onda sasaptavanja kad ga se sretne u gradu, a onda jos neki "prijatelj" to dozna i tu sahranite zivog coveka. Njemu pod broj jedan treba riba sa kojom ce ici polako, a ne kres kombinacija, jer on kres kombinaciju i ne zeli, nego zeli polako, a svi oko njega se prave kao da nisu u stanju da vole nego samo da kresu, a muskarci vole jace od zena i znaju biti vece pizde nego sto je to ijedna zena ikada sposbna da bude. Zato i mnogo laju da su neemotivni, a pas koji laje slabo ujeda. Problem ovog tipa je sto je to prihvatio zdravo za gotovo i sto nije shvatio da tim njegovim "macho" prijateljima jedna prosecna riba moze doci glave samo ako pristupi na pravi nacin. Na kraju krajeva takvih primera je more gde su najveci papucari upravo oni koji su se najvise hvalili svojim uspesima i svojim "kamenim" srcem. Dakle njega je strah da napadne ribu jer se u njegovom drustvu podrazumeva da se ribe kresu, a ne vole se, a on bi tu samo ispao budala.
Mislim da bi mnogo bolje prosao da kaze ribi, "Slusaj ja ne zelim da ti meni das priliku za kres, ja zelim da mi das priliku da te zavolim". Tu sigurno ne bi dosao u situaciju da ga riba shvati kao kres kombinaciju, a kasnije bi joj mogao reci svoj problem i ako riba nije svinja taj problem nece predstavljati neki znacajniji zid pred njima.
Stvar je tako jednostavna i tako svakodnevna da uopste ne znam cemu ovolika filozofija oko nje.
Tipa je strah prijatelja, a ne zena i tipa je strah da prerano ispali metak jer podrazumeva da ako startuje ribu mora da je startuje za kres i to odradi jos tu noc i da nestanu jedno drugom iz zivota, a to naprosto nije tacno. Njegov jedini problem koji ima nije ni on, nisu ni zene, nego prijatelji sa kojima se druzi i boravi. Da mu oni daju podrsku na pravi nacin onda bi on sa lakocom prebolio i odbijanje najprepotentnije kucke.

Ovo je problem sto se tice tipa, a sto se tice ribe, neka zene o tom kazu nesto vise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Rođen sam u srbiji, od toga ću i umreti !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Siemens 
Au  šta sve napričaste . Da vam ispričam jednu pričicu : Da 20 godine ljudi se sami žene i udaju , do 25 pomažu im roditelji , do 30 cela familija , do 35 celo selo , posle toga ceo svet i nemogu . Malo sam skratio ali ko hoće razumeće . Ali sada se pitate kakve to ima veze sa temom  , smisao  problema je isti sve što si stariji samopouzdanje ti je sve manje a kriterijumi sve veći  Smile  Tim ljudima se ne može pomoći mogu samo oni sebi sami da pomognu . Mada je tu i priroda se u mešala da ne kažem bog , naučno je dokazano da se od starijih roditelja naj češče rađaju degerativna deca (izvinite ako sam nekoga povredio).   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
A problem je u tome što današnje devojke previše biraju, izbirljive su, ima sponzoruša na svakom koraku, i to je jedan od problema na koji niko nije ukazao, a sasvim je realan.

Upravo! Smile

To je samo lose opravdanje da do 30-te nisi imao odnose sa devojkom...

Tek mi je 21, tako da...

nije čovjek mislio na tebe već na tipa sa početka teme  Smile

Ma mene je cetirao...

Borkes... greska u citatu...
Nisam mislio na tebe nego na lika s pocetka teme...
Mada... mogao bi i ti da uradis nesto po tom pitanju umesto da ceo dan visis na bureku Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
I osvojili ste nagradu za najvise citiranih postova odjednom !!!  Kako cete potrositi vasu nagradu ? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ugledacu se na Ivana Bulju... Potrosicu ih na skolovanje Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 23:32:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.